derissa
Üye
İnşaat ta çalışıyorum 62 kiloyum.Kilo almak istiyorum.
Hiç spor yapmadım.Ayrıca kunduracı göğsü hastasıyım.
23 Yaşındayım.Samsun da yaşıyorum.Şimdi inşaatta çalışan bir insan nasıl çok kilo alır.
Çünkü benim gibi insanların kilo alması çok zor malum. ( Ektomorf )
O yüzden Ben ağır iş olduğu için nasıl bir yemek diyeti yapmalıyım.
Kunduracı göğsü ameliyatı olmadan kilo almam lazım.Bu süre içerisinde inşaatta çalışacağım.Sonrasında ameliyat olduktan sonra çalışamayacağım.
O yüzden kilo almam lazım.Sonrasında zaten fazla hareket edemeyeceğimiçin kilo almam kolaylaşır diye düşünüyorum.
Lütfen fikirlerinizi belirtirseniz.çok mu takviye almam lazım karbonhidrat mı protein mi daha önce hiç bir şekilde vücut geliştirme girişimim olmadı.Saygılar
Mesela neler örnek verir misin?
Madde halinde söylersreniz.
Şöyle söylim İnşaatlarda bilirsiniz yemek nasıl olur.Sabah kibrit çöpü peynir hazır küçük kutu reçel bir dilim kuru ekmek .
Mesela kahvaltıda nasıl beslenmem lazım .Spor yapmalı mıyım sabah ?Öğle yemeğinden sonra veya önce neler tüketmem lazım süt protein meyve nasıl şeyler kilo aldırıcı makarna felan mı .Kendi m hazırl ayabileceğim ya da kendim satın alabileceğim wey protein tarzı şeyler kullansam çok mu erken sıkıntı olur mu ..Ayrıca günde 3 öğün yetmez inşaat da çalışan bir insana.Şartlar ağır onun için en az 6 – 7 öğün yemem lazım ona göre bir beslenme listesi önerirseniz sevinirim.
Vücudum şöyle link :
Hiç spor yapmadım.Ayrıca kunduracı göğsü hastasıyım.
23 Yaşındayım.Samsun da yaşıyorum.Şimdi inşaatta çalışan bir insan nasıl çok kilo alır.
Çünkü benim gibi insanların kilo alması çok zor malum. ( Ektomorf )
O yüzden Ben ağır iş olduğu için nasıl bir yemek diyeti yapmalıyım.
Kunduracı göğsü ameliyatı olmadan kilo almam lazım.Bu süre içerisinde inşaatta çalışacağım.Sonrasında ameliyat olduktan sonra çalışamayacağım.
O yüzden kilo almam lazım.Sonrasında zaten fazla hareket edemeyeceğimiçin kilo almam kolaylaşır diye düşünüyorum.
Lütfen fikirlerinizi belirtirseniz.çok mu takviye almam lazım karbonhidrat mı protein mi daha önce hiç bir şekilde vücut geliştirme girişimim olmadı.Saygılar
Mesela neler örnek verir misin?
Madde halinde söylersreniz.
Şöyle söylim İnşaatlarda bilirsiniz yemek nasıl olur.Sabah kibrit çöpü peynir hazır küçük kutu reçel bir dilim kuru ekmek .

Vücudum şöyle link :