derek.hale
Üye
arkadaşlar Hardline 3 Matrix düşünüyorum ama sizin önereceğiniz markalar var mı acaba?
Optimum, musletech, hardline, dymatize arasından fiyatı en uygun olanı seçebilirsin. hepside güzeldir.
İçerik olarak 100gramda minimum 80g protein ihtiva eden başka bir tanınmış marka da olabilir.
%83 protein oranı var ürünün, alınır. marka da tanıdık zaten.Ultimate Prostar önerir misiniz?
%83 protein oranı var ürünün, alınır. marka da tanıdık zaten.
Dymtize İso 100 . 0 yağ , 0 şeker . 28 gramda 24 gram protein yani 1 servisindeTekrar merhaba
Yaklaşık 3-4 aylık bir VG geçmişim var ve ilk defa protein tozu almayı düşünüyorum. Amacım antreman sonrası en çabuk şekilde kaslara proteini ulaştırabilmek. Bunu da artık whey sayesinde yapmayı planlıyorum.
Whey'in dahi üç tane türü varmış. Hem bu açıdan, hem de göbeği tam olarak eritememiş biri olarak bu özelliklerimle bana siz hangi whey protein türü ve markasını önerirsiniz? Bu arada yaş 25, boy 1,84, kilo da 80,5-81 arası değişmekte.
Teşekkürler..
Dymtize İso 100 . 0 yağ , 0 şeker . 28 gramda 24 gram protein yani 1 servisinde![]()
Üç tane whey kaynağı varTekrar merhaba
Yaklaşık 3-4 aylık bir VG geçmişim var ve ilk defa protein tozu almayı düşünüyorum. Amacım antreman sonrası en çabuk şekilde kaslara proteini ulaştırabilmek. Bunu da artık whey sayesinde yapmayı planlıyorum.
Whey'in dahi üç tane türü varmış. Hem bu açıdan, hem de göbeği tam olarak eritememiş biri olarak bu özelliklerimle bana siz hangi whey protein türü ve markasını önerirsiniz? Bu arada yaş 25, boy 1,84, kilo da 80,5-81 arası değişmekte.
Teşekkürler..
peki hardline 3 matrix tavsiye eder misiniz?
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim.
Açıkçası bende onu düşünmekteydim. Fakat "uykusuzburak" nickli arkadaş saolsun bu konularda bana yol gösterdi. Sanırım bu izole proteinler yeni kullanıma başlayacaklar için o kadar da gerekli değilmiş. Yani, daha doğrusu, 3-4 aylık spor geçmişinle o tozdan alacağın verim o kadar yüksek olmaz demişti. Bu tür tozlar daha fazla kas kütlesine sahip arkadaşlar tarafından tercih edilirse daha verimi artar bu tür tozların demişti. Bir nevi henüz bunları kullanmamın erken olabileceğini söylemişti. Bana Optimum Gold, Ultimate Prostar, MuscleTech Nitrotech Hardcore'u önermişti.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Siz hâla Dymatize Iso'yu mu önerirsiniz, bunlardan birini mi yoksa başka bir ürünü mü?
Teşekkürler..
İlk protein tozu için ben
Üç tane whey kaynağı var
Hydrolysate
Isolate
Concentrate
Kimi ürünlerde hepsi bir kullanılırken kimi ürünlerde sadece biri kaynak olarak kullanılabiliyor.
Hydro en hızlı sindirileni, isolate hemen arkasından az bir farkla geliyor, concentrate ise biraz daha uzun sürüyor.
İlk kullanımda ben olsam, hepsinin kullanıldığı bir protein tozu tercih ederim. Optimum whey, ultimate, hardline yanlış hatırlamıyorsam kompleks ürünler arasında.
Evet bir kutu kullandım, içinde kreatin de bulunması bir avantaj. tavsiye edebilirim.
Hardline'ın kendi sitesi var hardlinenutrition yada sponsorumuz olan supplementler.compeki 3 matrix'in tadı nasıldı?
bu arada hangi siteden sipariş ettiniz?
Eğer komplex protein diyorsan Bsn Syntha-6 , Gaspari Myfusion , Dymtize Elite , 3Matrix , Muscletech Nitrotech , Musclepharm Combat düşünebilirsiniz , bunlar zaten en iyileridir o yada bu olmaz içeriklerini karşılaştırabilir yada maddi durumunuza uyanı alabilirsiniz bunlar arasından ayrıca göbeksiz bir şekilde kütle arttırmak sadece toza değil beslenmeye bağlıdır beslenmenize dikkat ediniz.
Muscletech Phase8 , Muscletech Nitrotech , BSN Syntha-6 İsolate . 3 Üründen Maddi durmunuz neye el veriyorsa alabilirsiniz tamamıyla tavanda olan markalar üçü de iyi ürün. Supplementler.com sponsorumuz siteye girip ürünlerin içerikleri hakkında detay elde edebilirsiniz yada forumda proteinler bölümünden kullanıcı yorumları ve içeriği hakkında yazılanları okuyabilirsiniz.Siz benim yerimde olsaydınız amacıma uygun olarak hangisini seçerdiniz?
Teşekkürler..
Cevabınız için tekrar çok teşekkürler..
Peki siz bana göre bu konuda daha deneyimli biri olarak benim yerimde siz olsaydınız hangi ürünü tercih ederdiniz? Ve de tercih sebebininizi de göbeksiz bir şekilde kas kütlesini arttırmayı hedefleyen biri olduğunuzu düşünerek yaparsanız çok sevinirim.
Tekrar teşekkürler..
Muscletech Phase8 , Muscletech Nitrotech , BSN Syntha-6 İsolate . 3 Üründen Maddi durmunuz neye el veriyorsa alabilirsiniz tamamıyla tavanda olan markalar üçü de iyi ürün. Supplementler.com sponsorumuz siteye girip ürünlerin içerikleri hakkında detay elde edebilirsiniz yada forumda proteinler bölümünden kullanıcı yorumları ve içeriği hakkında yazılanları okuyabilirsiniz.
Optimum veya Ultimate olabilir, ikisinin fiyatını karşılaştırıp uygun olanı alabilirsin.
İnsanlar size yeteri kadar yardımcı oluyorlar . Siz neden ısrarla aynı soruları soruyorsunuz ? Bununla ilgili bir başlığınız vardı ve ayn tutum içersindeydiniz .NitroTech'in, Hardcore olan ürünü mü?[DOUBLEPOST=1391196096][/DOUBLEPOST]
MuscleTech NitroTech' i de katarsak üçü arasında -fiyat ve tat gozetmeksizin- tercih sıralamanız nasıl olurdu?
İnsanlar size yeteri kadar yardımcı oluyorlar . Siz neden ısrarla aynı soruları soruyorsunuz ? Bununla ilgili bir başlığınız vardı ve ayn tutum içersindeydiniz .