Temmuz 28 de 15'im bitecek yani 4 gün sonra.. Boyumu tam olarak bilmiyorum 1.71-1.74 arası, kilom 64 Vücut ölçülerim hakkında bir fikrim yok, Ramazan bittiğinde fitness a başlayacağım ve sadece 1ay sürecek ve ben bu 1 ayda alabileceğim en fazla hacmi ve kas kütlesini almak istiyorum.
1 aydaki hedefim tabii ki bu resim gibi değil , vücudunu en çok beğendiğim kişi Chris Hemsworth steroid falan kullandığı söyleniyor ama yinede favorim o
Vücut tipim endomorf gibi ama belim baya ince ve göğsüm biraz daha iri, mezomorfa daha yatkınım sanırım. Hareketleri ve isimlerini bilmiyorum brenchpress gibi yazılanları falan
1 ay için çalışma programı ve beslenme programı önerebilecek var mı? Hacim kazanmak istiyorum
kolum , dirseklerim falan zayıf yiyorum fakat gelen kilo basene gidiyor dirsekler aynı ince kalıyo birazdan bi beslenme programı ve çalışma programı vericem buraya beslenme programı yağ almadan hacim ve kas kütlesi almamda işe yarar mı onu yazarsanız sevinirim bir de çalışma programındaki hareketler nasıl yapılır felan diye ,... Şimdiden hepinize teşekkürler
1 aydaki hedefim tabii ki bu resim gibi değil , vücudunu en çok beğendiğim kişi Chris Hemsworth steroid falan kullandığı söyleniyor ama yinede favorim o
Vücut tipim endomorf gibi ama belim baya ince ve göğsüm biraz daha iri, mezomorfa daha yatkınım sanırım. Hareketleri ve isimlerini bilmiyorum brenchpress gibi yazılanları falan