Selamun aleykum forum ailesi.
Uzun zamandır düşünüyordum aslında vücut için uğraşmaya fakat en sonunda bir karar aldım. Forumu yeni buldum ve gayet sevdim. Asıl konumuza gelelim..
İnternetten bi dumbell beğendim set halinde 26 kg. Bunu alacağım fakat bi çalışma programım yok . Sizden isteğim yardımcı olur musunuz ?
Yaşım: 17(Yaza 18)
Kilom:57
Boyum:1.85
Arkadaşlar şuan ki halimle malesef 5 şınav 10 barfix çekebiliyorum..
Mekiği denemedim daha. Öğrenciyim ama öğrenci dışı çalıştığım içinde önceden hafif vücudum vardı söndü.. Omuzlarım ve karın kaslarım orta düzeyde iyi şuan..6 baklava çıkmış durumda.(övünmek anlamında değil). Ön ve arka kollarım ince ve ensiz aynı şekilde bileklerde.. Sizden isteğim güzel tavsiyeler verin şuanlık sadece dumbell şınav mekik ve barfix çalışabilirim diğer aletleri alamam.. Şimdiden teşekkür ederim.. Bu arada bi foto...
Uzun zamandır düşünüyordum aslında vücut için uğraşmaya fakat en sonunda bir karar aldım. Forumu yeni buldum ve gayet sevdim. Asıl konumuza gelelim..
İnternetten bi dumbell beğendim set halinde 26 kg. Bunu alacağım fakat bi çalışma programım yok . Sizden isteğim yardımcı olur musunuz ?
Yaşım: 17(Yaza 18)
Kilom:57
Boyum:1.85
Arkadaşlar şuan ki halimle malesef 5 şınav 10 barfix çekebiliyorum..