İlaç almadan vücut yapılır mı?

evet ilaç kullanmadan vücut yapılır..bu fotodaki eleman da ilaç veya supplement (artık her ne diyorsan) kullanmadan bu vücudu yapmış olabilir.

fotoğrafa baktığında çok fazla ağırlık kaldırmış değil de hem ağırlık kaldırmış hem de cardio yapmış birini görüyor olman lazım..o yüzden adam ilaç kullanmış olsa bile bu çok önemli değil çünkü adamda çok fazla bir hacim yok.

0 dan başlayan birinin bu adamdaki kadar kas kütlesine sahip olması maksimum 12 ayını alır ama sorun bu adamdaki kadar kasın olsa bile (ki çok zor bişey değil) onun gibi görünüp görünemeyeceğin.her kaslı olanı calvin klein mankeni yapsalardı ortalık manken kaynardı zaten..yani demek istediğim bu adamın numarası vücudunun kaslı olması değil de orantılı olması, yağ oranının düşük olması.

sen ben bu adama benzemek istiyorum diyorsan fotoğrafını koy foruma insanlar da bakıp nasıl bu adama benzeyebileceğin konusunda fikirlerini belirtsin

ilaç(steroid) kullanmadan yapılır bu spor evet... ancak whey proteinlere veya amino asitlere ilac diyorsan onlar kullanılmadan biraz daha zaman alabilir ve işin dahada zorlasabilir.

vücudun yağsız ise bence ilaçsız yapabilirsin.gösterdiğin vücutta aşırı birşey değil zaten natural clasic minyon bir fizik biraz çalışmayla bence yapabilirsin eğer zayıf ve yağsız isen;)
iyi çalışmalar.

tabikide ilaçsız body yapılır.aslında hedefin çok yüksekler değilse doğrusuda doğal yollardan, ilaç almadan bu işi yapmandır.

peki bu vücudu yapmamda yardımcı olacak hızlandıracak ne tür whey tavsiye edersiniz veya ne tavsiye edersiniz...

bana bunu tavsiye ettiler sizcede bu ürünü kullanayımmı fadasını görürmüyüm?
amino whey tablets
enerji=1540kj / 366 kcal
protein=74gr
karbonhidrat=7,6gr
yağ=4,3gr
vitamin b-6=8mg
hızlı kas geliştiriyomuş

arkadaşlar daha akıllı yorum yapın ben size demiyorum ki bu adamın fiziği nasıl diye ister beğenin ister beğenmeyin benim sorduğum bu vücut ayarındaki bir vücudu hangi supplementi kullanarak daha çabuk yaparım...

Suplementler gelişimi hızlandırır .

Eğer ki suplement kullanırsan , onu kullanıpta yemeğinden kısıtlama yaptığında çok faydasını göremessin . Bunun yanı sıra iyi bir beslenme de gerekir.

Senin vücudunu kimse görmeden birşey diyemez.Bu senin kalıtımına bağlı

vücut tipin nasıl, başlangıçta yağ oranın neydi şimdi ne, iyi beslenebiliyor musun, aldığın gıdalar nelerdir kaçta uyuyorsun ve kaç saat uyuyosun, haftada kaç gün antreman yapıyosun ve antreman programın ne? bunlar cevaplanması gereken sorular. yoksa ne kadar iyi bir antreman programına sahip olursan ol düzenli yaşamayıp, az uyku, bol alkol alımı gibi şeyler yapıyorsan böyle bir vücut sadece hayal. yoksa supplement, ilaç değil, kullanmadan da buna benzer bir vücuda sahip olmak mümkün. sadece daha fazla vakit alabilir.

böyle bir vücuda sahip olmak için ağırlıktan çok kardio yapman gerekli. düşük kilo çok tekrar ve haftada iki gün koşman lazım. beslenmeye gelince peynir ekmek zeytin yiyerek de böyle bir vücut yapılır. çünkü amaç kuvvet değil. kardio artı sağlam diyetle hafif kilo çok tekrarla bu vücuda 8 9 ayda sahip olabilirsin. tabi bu senin vücudundaki yağ oranıyla da alakalı. yağlı ve balk bir vücuda sahipsen ekmeğide kesecek sadece diyet süt zeytin peynire yükleneceksin. amacın kuvvet olmadığı için haftada altı gün çalışacak gerekirse performansdan kuvvetten de düşüceksin. ama bunları asla sorun etme. çünkü sağlam diyet artı haftada altı gün idmanla birde takviye yapmadan zaten kuvvet yapman imkansız. tam tersi kuvvet kaybedeceksin. tabi vücudun yağlı ve balksa... çünkü sana 15 20 kilo vermek korkunç bir güç düşüşüne sebep olacak. zayıfsan zaten sorun yok. o kadar kuvvet kaybı olmaz hatta kuvvet bile yaparsın. çünkü tartıda düşmek gibi bir niyetin olmayacağı için mevcut gücün yukarı çıkacak. ama sorun senin kaç kilo olduğun. 20 kilo fazlalıksa halsiz düşmemek için bunu 8 9 ayda vermen gerekir. ama bu vücut mide hariç çok kolay yapıllır. esas sorun midedeki yağları yakarken başlıyor. olabildiğince diyetini zorlayıp halsiz düşüyorsun. ama kuvvet önemli olmadığı için sorun değil. ben şahsen zayıfsan yağın azsa bu vücuda çok rahat sahip olursun diyorum ama mide uğraştırır tabi.

Bazı arkadaşlar resimdeki mankenin vücudunu küçümsemiş aslında bu vücut bulk olmaktan daha zor...ve kolay diye günde yarım saat body yapıp ölümüne yemek yiyen kilo alan irileşen kişilerden o resimdeki manken çook daha dayanıklıdır ve daha yoğun çalışıyordur..yorumlara biraz dikkat edin bir vücut yapısı daha mankenimsi ince ve parçalıysa bu o vücudun hemen kolayca yapılacağı anlamına gelmez..

Bazı arkadaşlar resimdeki mankenin vücudunu küçümsemiş aslında bu vücut bulk olmaktan daha zor...ve kolay diye günde yarım saat body yapıp ölümüne yemek yiyen kilo alan irileşen kişilerden o resimdeki manken çook daha dayanıklıdır ve daha yoğun çalışıyordur..yorumlara biraz dikkat edin bir vücut yapısı daha mankenimsi ince ve parçalıysa bu o vücudun hemen kolayca yapılacağı anlamına gelmez..
kesinlikle aynı fikirdeyim...

zaten işin zor kısmı burda. günde 1 saat haftada üç gün çalışarak ve çok sağlam yiyerek kas ve kuvvet kazanılır. kiloda alınır. haftada 3 ya da 4 ü geçmeden. ben kolay demedim zaten. haftada altı gün çalışmak gerekli. artı sağlam kardio lazım. koşu bisilklet gibi. yani bunları yapmak şahsen benim için daha zor. ama amacı yukardaki vücut olan biri için kolay. zaten ben kolay demedim. mide çıkarmak için çok sert diyet lazım. amino whey kullanmadan kuvvet kaybı olur. kuvveti geç halsizlik olur. elin ayağın titrer. suplament kullanmadan çok zor kilo varsa. suplamant olarak optimum whey iyidir. aminoda ise weiderden şaşma derim. kondisyon konusunda da hemfikirim. mesela yukardaki resimdeki manken bulklaşıp ağır kilo çalışsa 2 3 ayda patlamalı kuvvet yapar. benim çok arkadaşım var fitken benim yarı kilomda çalışıp balklaşınca benden ağır basan. ama o kadarda zor değil. haftada altı gün çalışıp yağlanmayan bir genetiğe sahip olan kişi sıkı bir kardioyla çok rahat bu vücudu yapar. salonda dikkat ettiyseniz yeni başlayan zayıf kişiler 2 3 ayda fit vücut yaparlar. öyle abartmayın yani.

Back
Yukarı