11:00PM gibi kalkıyorum, kahvaltı olarak sabit bir kahvaltım yok bazen yarım köy ekmeği yani bazlama arasına sucuk,kaşar,ketçap,yumurta ve yanında karışık meyve suyu.
Bazen 3 yumurta beyazı birde tam yumurta biraz soğan,biber,domates,kaşar,sucukla menemen tarzı bir şey yapıp yiyorum yanında yine meyve suyu.
Eğer zamanım az olursa bir kase yulaf ezmesi içerisine biraz bal karıştırıyorum onu yiyorum.
1-2 Saat sindirilmesini bekledikten sonra spor zamanım geliyor
Spora gitmeden 20Dk önce;
2 Muz 3-5 tane içine ceviz sıkıştırılmış kuru incir yiyorum bazen araya haribo ayıcık şekeri'de ekliyorum.
Antrenmanım bittiğinde duşumu alıyorum kıyafetlerimi değiştirip saçlarımı kurutuyorum 30 dakika geçmiş oluyor daha sonra eve suyla karıştırılmış Protein tozumu içerek gidiyorum.
Eve vardığımda canım şekerli bir şeyler istiyor karışık meyve suyu içiyorum ilk olarak bulabilirsem 2 Capri-Sun içiyorum tadı harika.
Daha sonra akşam yemeğim olan 1 yemek tabağına yoğurtlanmış brokoli yanına tavuk yemeği içerisinde patates'de var ve birazda pilav.
Bir kaç saat sonra yine acıkmaya başlayınca 1 tam avuç karışık kuru yemiş veya ton balığı daha sonrada katı yiyeceklerin kapanışı olarak karışık bir meyve tabağı.
Yatmadan önce 500 Gram yarım yağılı veya az yağlı light süt ile karıştırılmış 1 ölçek protein tozu.
Spordaki 3. Ayım Yaş:19,Boy:170,Kilo:75 aslında 5KG civarı definasyona girsem 70 kiloya düşüp daha sonra ağırlıklara odaklansam daha iyi olur sanırım.
Siz ne düşünüyorsunuz beslenme ve kilo hakkında ?