Caribbean T
Üye
Abi sanırım senin bu yediklerin zayıflar için.Ben 90 kiloyum bunları yersem kilo vermek yerine daha çok alırım.
walla definisyonda olduğumdan wheyi-creatini bıraktım 4 yumurta beyazı+yağsız süt ant sonrası ideal, tabi bu karışımdan önce 1 kaç bardak en az %50 oranlı meyve suyu veya kendi sıktığım portakal suyunu içiyorum o günlük beslenmeyle ilgi tüm ilişiğim kesiliyor tabi akşam 7 gibi geliyorum ant den
Bir çok arkadaşın sorunu da benimkiyle aynıdır büyük ihtimalle,antreman çıkışı eve gelmemiz geç saatlerde oluyorsa 22.00 gibi (benim öyle) sadece antremandan hemen sonra alınan üzüm suyu yatmadan önce yenen lor peyniri yeterli olur mu karbonhidrat ve protein alımı için? Geç saat olmasından dolayı makarna pilav benzeri tüketmesek karbonhidrat alımını ertesi günkü kahvaltıyabıraksak yeterli olur mu?? Saygılar[/QUOTE
bilen bir arkadaş yanıt verirse çok sevinirim....
ben idmandan sonra protein tozumu 200 ml çikolatalı sütle yada 200 ml üzüm suyu+su ile karıştırıp alıyorum . yanlış degildir herhalde?
antremandan sonra 5 dk içinde 4 yemek kaşığı whey protein su ile içiyorum.15 - 20 dk sonrada tavuk genelde sadece protein + salata götürüyorum.
beniim bildiğim antremandan sonra proteine asılmaktı.sanırım yanlış yapıyormuşum karboda gerekliymiş.
Flexor ağırlık sonrası alınması gereken karbo, antreman sonrasında devam eden yag yakimini durdurmaz mı. ben kas kaybetmeden yaglardan kurtulmak icin 1 gun agırlık 1 gun cardio yapıyorum. hem agırlık hem kardio antremanından sonra ben de uzum suyu icmeli miyim.Antremandan hemen sonra üzüm suyu (100% olanlardan) peşine ilerlemişsek whey protein . 30 dk sonrada yemek yenebilir
s.a arkadaslar lutfen bılen bırı bana yardımcı olsn.nereye yazdıysamm kımse ccvp vermedıı((
178 e 58kg yım yanı zayıfım KILO ALMAK ıstıyorm duzenlı olarak salona gıdıyorm.arkadasım karbonhıdrat kullan dedı dıger arkadasım ıse proteın tozu al dedı o daha ıı dedı
sızce hangısı lutfen tek kelıme ıle yazınn o bıle yeterrrrrr((