İdman Sıklığı

Merhaba,
benim gittiğim salon salı ve perşembe günleri kapalı. Bu sebepten dolayı haftada pazartesi-çarşamba-cuma olacak şekilde full body idman yapıyordum ama split'e geçmeyi düşünüyorum. 3 gün split için yeterli mi veya 5 gün gidersem yeterli olur mu?

3 gün gidersem pzt-çarş-cuma
5 gün gidersem pzt-çarş-cuma-cumartesi-pazar

Merhaba,
benim gittiğim salon salı ve perşembe günleri kapalı. Bu sebepten dolayı haftada pazartesi-çarşamba-cuma olacak şekilde full body idman yapıyordum ama split'e geçmeyi düşünüyorum. 3 gün split için yeterli mi veya 5 gün gidersem yeterli olur mu?

Bence split icin 3 gün yeterli olmaz, 3 gün ancak fullbody olur. 5 gün gidersen PPL yapabilirsin, legi belki tek tutarak. Yada PPL ve upper-lower yapılabilir.

Merhaba,

[DOUBLEPOST=1653671373][/DOUBLEPOST]pazartesi push, çarşamba bacak, cuma pull yap on numara gelişirsin kardeşim

Back
Yukarı