İdeal Supplement Kombinasyonu (Stack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan androm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aartun dedi:
evet sarc
Mochaccino"
lacaktı
kahve gıbı böyle ınanılmaz beyler bu syntrax falan yalan kalıyor yanında tad bakımından ,walla en buyuk savunucusuyum syntia nın zaten kız ismi gibi :lol:

valla değerler açısından pek iç acıcı değil gibi (özellikle yağ) :roll:

daffy sende haklısın aslında ama tadı çok güzel sırf ondan yani.

B3RkOvi dedi:
Bence;

Bulk donemde (ozellikle kis aylarinda)

Gainer
Creatin
Glutamin

Yaza dogru :)

Likit amino (antremandan once / sonra)
CLA
Creatin
Arginine (Aol da olabilir)

yazın da glutamini kesmek taraftarı diilim.. (maddiyat hesabı yapmassak)
hatta yaza doğru artan definisyon programı uygulamalarında kas kaybının veya overtraininge bağlı katabolik etkinin önüne geçmek için glutamin şarttır diyorum..

no xplode
cellmass
lipo 6
optimum whey
now acetyl l carnitine
universal gh max
animal pak
saw palmetto

benim yapmak istediğim supplement kürü budur, ama aklıma takılan bişi var, lipo 6 ve cellmass birlikte yürür mü? kafein creatine zıtlığı gibisinden :confused:

no xplode
cellmass
lipo 6
optimum whey
now acetyl l carnitine
universal gh max
animal pak
saw palmetto

benim yapmak istediğim supplement kürü budur, ama aklıma takılan bişi var, lipo 6 ve cellmass birlikte yürür mü? kafein creatine zıtlığı gibisinden :confused:

çok uzun yazmıştım ama elim klavyeye çarptı hepsi gitti.
özeti şu; kreatine ve kafein aynı anda kullanılmamalı ,alınacak verim çok düşer.kafein yada kreatin arasında seçim yapılmalı.

@aartun
Kafein'den yana yapıcam seçimimi (=
asdfghgfds.JPG
Bende de bunlar var, düz hydroxcut'da var ama o saklanmış, gerçi yarısı bitti onun, animal cuts'ta biter 1 haftaya falan..
Ek olarak Optimum whey'de var 10lbs ama o kocaman uğraşamadm..

arkadaşlar bu konu çok işime yaradı. 1 ay sonra supplemenentlerdan oluşan bir küre girmeye karar verdim. Andre'nin yazdığı makaleyi okuduktan sonra bu kürü yapmaya karar verdim: ( ne de olsa önümde uzunca bir süre var, yaza fit girmek gibi bi amacımda yok zaten, ki olsada geç kaldık :). Bu kürle mümkün olduğu kadar yağ yakmayı aynı zamanda da mümkün olduğu kadar da kas gelişimi planlıyorum )

4-6 Hafta Whey Protein-Amino Asit-Carnitin-Glutamine-Creatine-Arginin-Ornitin-Tribulus kürü.Bu kürde hem kas artışına yönelik hemde yağ yakımına yönelikdir.Günde,günlük protein ihtiyacının yarısı veya daha azı kadar Whey Protein,Antreman öncesi ve Antreman sonrası Amino asit,Sabah-antreman öncesi ve akşam Carnitin,10 gr Glutamin( 5 gr antreman sonrası,5 gr yatmadan önce),10 gr Creatine(Yükleme dönemi hariç 5 gr antremandan önce ve 5 gr yatmadan önce),10 gr Arginin( 5 gr antremandan önce,5 gr yatmadan önce),10 gr Ornitin( 5 gr antremandan önce,5 gr yatmadan önce),Sabah ve antremandan öncede Tribulus.

Tek eksik nası bi kombinasyon yapılacağı. Forumdan okuduğum kadarıyla BSN nin çeşitli ürünleri var açıkçası hiç birşey anlamadım, kreatin midir whey midir çok enteresanlar :lol: bir diğer sorunumda bu universal'ın animal serisi, kendileri multivitamin midir yoksa amino asit midir onuda pek anlamadım. Şu an aklımda sadece kullanabileceğim whey var o da bu:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrititon 100% Whey Gold Standard Protein (pek bişi yokmuş kafamda :P )[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][SIZE=+1]
Diğer kombinasyonlar nası olur hiç bir fikrim yok, buna ek olarak önerebileceğiniz supplementler nelerdir ?

[/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]​

kreatin için bsn cellmass,glutamin için prolab glutamin öneririm ben çok memnun kaldım animal paklerinde multivitamin olduğunu biliyorum bir soruda ben sorayım bu nitrix ve no-xplode protein çeşidi mi yada başka bişey mi içeriğinde kas yapıcı olarak geçiyo ama anlıyamadım

nıtrıx ;nıtrık oksıttır yanı damarları gecıcı surelıgıne genısleterek kasların daha fazla beslenmelerıne yardımcı olur,ayrıca bu donemde aynaylada daha bır barısık olursunuz
no-xplode ıse nıtrık oksıt ve creatıne bılesımıdır ıcınde kafeınn ve turevlerıde var ,amacı enerjı konsatrasyon saglamaktır.bench press te 10 kg artıs garantı edıyor tabı bu reklamlara ınanmak ne kadar dogruysa ancak genelde bsn ı sevıyorum.

nitro-tech te nitrix gibi değil mi??Okuduğum yorumlarda herkes nitrotechti optimuma tercih ederim demişte şaşırdım çünkü biri whey diğeri no diil mi?Aynı işlevi görmemeleri lazım...Bir sorum daha olacak baya kirlettim başlığı :) casein için hangi markayı önerirsiniz yani ben gece yatarken kaslar beslensin diye protein alıcam galiba casein en uygun protein formu bı iş için, markalara baktım bitek optimumun casein ürününü gördüm

büyük bir yanılma içindesin
nitro-tech bir protein tozudur ,ancak vücutta bulunan nitrojen maddesiyle kurduğu bağ ile çok daha faydalı olduğu söylenmektedir,yani kesinlikle her gördüğün nitro ya no muamelesi yapma.

casein alacaksan da optimum iyidir,ayrıca süt,peynir(yağsız) vb. maddeleride tüketebilirsin yatmadan önce.

Demek ben nitrixle nitro-techi karıştırdım.Teşekkür ederim bilgiler için

universal sterol complex + animal stak2 + animal nitro + optimum whey 5 lbs + Gropro

universal Storm un üzerine creatin tanımam onun haricinde testosteron artırıcı olarak animal stak2 süper. Whey protein olarak Dymatize ve optimum u çok sevdim.Bcaa olarak MRM Bcaa+G kullanıyorum.Birde prolab Glutamin. Bunlardan hangilerini alırsanız bence kardır.

sizce en iyi suplement stack(kombine)

ewet arkadaşlar biliyorum sitede bir çok kombıne var ve cok konuşuldu
ama konustugumuz urunlerın bazıları bıraz gerı kaldı ;)
yani birsürü yeni ürün çıktı
bunlarla ne şekilde kombine yapabiliriz
ne şekilde en iyi verimi alabiliriz
mesela bana göre sihirli formül dediğim
hmb+creatin+n.o.
mesela Muscletech
Gakic+Leukic +Creakic der !
bsn
no-xplode+cell-mass+true-mass+nıtrıx der !

onlar hazırlıyor ama sizin denedıgınız tecrube sahıbı oldugunuz
kombineler nelerdir ?

cellmas+noxplode+nıtrıx+whey kombınesı: kısa zamanda gucte artıs sagladı ve tatmın edıcı bı hacım (sadece 1er kutu ıle kollarda 1.5 cm-yaklasık 1 ay) memnun kaldım.
nanox9+krealkalyn+whey+bcaa kombınesı: bsn den 15 gun sonra baslamıstım. pek etkılı olmadı, hacım bsn dekını korudu kendısı hacım anlamında bısey vermedı, guc bsn ye gore bıraz daha azda kaldı. maddıyatına gore basarısız bı kombıne oldu. ama soylede bı durum var bsn kombınesı kışa denk gelmıstı ve beslenmem daha kalıtelı ve duzenlıydı ıkıncı kombınede cokta ıyı beslendıgım soylenemez. onuda aklınızda bulundurun.
sımdı muscletech vapor+halo ya baslıyorum yazarım ılerleyen zamanlarda.

animal nitro + m stak + sterol complex + nitrix kombosu ile 21 günde çok iyi sonuç aldım

cellmas+noxplode+nıtrıx+whey kombınesı: kısa zamanda gucte artıs sagladı ve tatmın edıcı bı hacım (sadece 1er kutu ıle kollarda 1.5 cm-yaklasık 1 ay) memnun kaldım.
nanox9+krealkalyn+whey+bcaa kombınesı: bsn den 15 gun sonra baslamıstım. pek etkılı olmadı, hacım bsn dekını korudu kendısı hacım anlamında bısey vermedı, guc bsn ye gore bıraz daha azda kaldı. maddıyatına gore basarısız bı kombıne oldu. ama soylede bı durum var bsn kombınesı kışa denk gelmıstı ve beslenmem daha kalıtelı ve duzenlıydı ıkıncı kombınede cokta ıyı beslendıgım soylenemez. onuda aklınızda bulundurun.
sımdı muscletech vapor+halo ya baslıyorum yazarım ılerleyen zamanlarda.

vapor+halo

nanox9+vapor bunlar için mutlaka denenmeli diyorlar

Back
Yukarı