İştahı kesmenin püf noktaları?

Yavaş emilen karbonhidratlar açlık hissini kontrol etmenize yardımcı olur. Şekersiz kahve ve alkali su da içebilirsiniz. İçtiğiniz suya kabuk tarçın yada limon+taze nane atabilirsiniz.
Aslında açlık hissi biraz psikolojik bence. İnsanlar abartıyorlar. Gerçekten acıktığımda midem guruldar benim. bazen pis boğazlığım tutar. Sanırım ikisi arasındaki farkı bilmek kontrol güdüsünü arttırıyor.

merhabalar arkadaşlar bende kendi tecrübemi paylaşmak isterim bir kaç defa beslenmemi düzene sokmaya çalıştım beceremedim tam oldu derken şekerli bişeyler yiyip bozuyodum genellikle gece oturunca bozuluyodu o yüzden gece oturmamaya çalışın uykunuzu düzene sokun eğer bozuksa. Gelelim asıl mevzuya günde 3 öğün yemek yerine 3 öğünü 5-6 öğüne çıkardım az az yediğim için artık yemek sonrası ağırlıkta çökmüyor öğün 5-6 ya çıkınca arada bişeyler yeme ihtiyacıda duymuyorum gece acıkıncada lor peyniri yiyorum sanırım sindirimi yavaş oldugu için tok tutuyo tavsiye ederim

animal cuts grenade thermo detenator musletech sx7 nutrex lipo 6 black bunlar güzel iştah kesiyor daha fazla enerji ile daha fazla kardiyo %10 daha fazla yağ yakımı

merhabalar arkadaşlar bende kendi tecrübemi paylaşmak isterim bir kaç defa beslenmemi düzene sokmaya çalıştım beceremedim tam oldu derken şekerli bişeyler yiyip bozuyodum genellikle gece oturunca bozuluyodu o yüzden gece oturmamaya çalışın uykunuzu düzene sokun eğer bozuksa. Gelelim asıl mevzuya günde 3 öğün yemek yerine 3 öğünü 5-6 öğüne çıkardım az az yediğim için artık yemek sonrası ağırlıkta çökmüyor öğün 5-6 ya çıkınca arada bişeyler yeme ihtiyacıda duymuyorum gece acıkıncada lor peyniri yiyorum sanırım sindirimi yavaş oldugu için tok tutuyo tavsiye ederim
Teşekkürler.
Fakat gece eve gidiyorum çalışma saatleri nedeniyle.
O yuzden mecbur birşeyler yemem gerekiyor.

herşey motive olmakta bitiyor. uzun süredir bir türlü düzenli beslenemiyordum diyetleri 2 3 günlük yapıyordum ve en nihayetinde bozuyordum. ama yaz başından beri her gün artan motivasyonumla 2 aydır düzenli besleniyorum. makro hesaplayın kesinlikle. fatsecret tarzı bir programla. bu beni motive ediyor şahsen :)

daha önce de yazdım mı bilmiyorum ama İbrahim Saracoğlunun yemeklerden 10-15dk önce dereotu yenmesinin iştahı kestiği ile ilgili yazıları var..araştırmanızı öneririm..

Ama bu bir Kapsul bu tarz ek seyler pek dogru degil gibi.Cunku benzerleri var ayrica kullandikca devami gelecektir.Sanirim ben olayi kafamda cozmeliyim.
Ben 1 ay kullanmıştım, sonra da hiç kullanmadım. 8 kilo verdim, zaten ideal kiloya ulaşınca bıraktım.
Tabi ki vücutta iştahı kontrol eden noktalar var, oralara belli süreler baskı uygulayınca iştah ciddi ciddi baskılanıyor ama sizin kendi başınıza bunu bulmanız zor olur.
İyi bir akupunkturcu o iştah noktalarını baskılayabilir.

Koyu kahve baya bir yardımcı olur, ya da ana öğünlere başlamadan önce bir kase yoğurt ben bu ikisinin de faydasını görüyorum.

Ben motivasyonun onemli oldugunu dusunuyorum.

Hatta tibbi rahatsizligi olanlar haric istah kesici haplar, bilmemne tohumunun esansiyla yapilan caylar vs gerek olmadigini dusunuyorum.

Ulasilabilir hedefler belirlemek
Yazili bir beslenme programi olusturmak
Antreman gecmisini kalem kagit not alarak takip etmek
Salona gitmek.

Cok sert diyetler yapmamak lazim bir de. Uygulanabilir diyetler.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında en güzeli, uzun vadeye yaymak. Motive olurlarlsa, sabırlı olur ve diyeti uzun vadeye yayarlarsa çok rahat zayıflar herkes.
1 ayda 12 kilo vermek yerine, 6 ayda 12 kilo verseler, ayda 2 kilo eder.
Beslenmedeki ufak değişiklik bile bunu sağlar.
Geçmişe dönsem, kilolu dönemlerimde bunu uygulardım.
Acele etmeden, stres yapmadan, vücudu yıpratmadan, sağlığı bozmadan, ağır ağır...

Spordan eve gelince ev yapımı bir kase yoğurda yarım limonun suyu,silme çay kaşığı tarçın,silme çay kaşığı pul biber ekliyor ve yiyorum..Yoğurdun proteini ve diğer besleyici özelliği,tarçının doğal krom içeriği ile en başta tatlı isteğini azaltması,limon ve pul biber de yoğurtla yağ yakımı için öneriliyor..

merhaba arkadaşlar mücadelemi sanırım kaybettim .
aşırı iştah artışı oldu.3 senedir düzenli beslenme durumumu kaybettım.
haftalardır aşırı acıkıyor olmak ve sürekli yediğim sağlıklı besinler bana yeterli gelmemeye başladı.
önüne zorda olsa geçtim irade değil sanki vucudum başka birşeyler yemek istiyordu.
ama verdiğim kiloları almışım 4 ayda .
17 yaşından beri iştah sorunu ile mücadele ediyorum ve sürekli kilo verip alıyorum.
forumu daha yakından takip etmeli ve başka odak noktaları bulmalı ve acıkmayı kesmem gerekıyor.
Destek ve bilgilendirmelerinize açığım.Teşekkürler.

Back
Yukarı