mehmet_oztan
Üye
yaklaşık 4-5 aydır kilom 85de takılı kaldı. mesela yazın sonlarında 2 hafta tüm fastfoodu kesmiştim ektoyumda zaten yağ oranımda özellikle kol ve omuzda kaydadeğer bi definasyon yaşadım sadece yarım kilo azaldı kilom, şimdide 1 aydır bulktayım epey yağlandım göbek möbek var sadece yarım kilo almışım; kilonun daha fazla oynaması gerekmiyormu bu yağ değişimlerinde? dahada ilginci 6-7 aydır hacmimde de dışardan farkedilecek kadar bir değşişim oldu epi topu 1 kilo almışım. hacime devam etmek istiyorum ediyorum da ama kilom neden takılı kaldı anlayamadım, beslenme programımı bir yazayım hep beraber bi değerlendirelim neyi yanlış yapıyorum (dipnot: yaklaşık 'bir' aydır haftada 2-3 gün 15er dakka koşu yapıyorum bi de tekrar sayılarımı 1-2 artırdım bunlar kalori kazanmamı engelliyormuydur ki (ama kilom 5 aydır aynı) ? )
ortalama bir günüm
sabah
4 tam yumurta omlet
100 gram peynir + bi miktar reçel
ara öğün
1lt süt (bazı zamanlar akşam içiyorum)
öğlen (antremandan önce)
yaklaşık 30-35 gram protein içeren hazır tavuk köftesi + makarna yada pilav
ara öğün (antremandan sonra)
300 gram tavuk göğüs + makarna yada pilav
akşam (akşamdan kastım 9-10)
100-150 gram lor
ortalama bir günüm böyle geçiyor, buna ek olarakda hantallaştığımı düşündüğümden dolayı 8-10 aralığındaki tekrarımı 10-12 ye bacağıda 12-15 tekrara çıkardım. ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım?
dipnot: boy:183 kilo:85 yağ oranı: %12-13 haftada 5 gün 1er saatlik antremanlarım var, ortalama bi antremanım 16-18 set içeriyor.
Saygılar.
ortalama bir günüm
sabah
4 tam yumurta omlet
100 gram peynir + bi miktar reçel
ara öğün
1lt süt (bazı zamanlar akşam içiyorum)
öğlen (antremandan önce)
yaklaşık 30-35 gram protein içeren hazır tavuk köftesi + makarna yada pilav
ara öğün (antremandan sonra)
300 gram tavuk göğüs + makarna yada pilav
akşam (akşamdan kastım 9-10)
100-150 gram lor
ortalama bir günüm böyle geçiyor, buna ek olarakda hantallaştığımı düşündüğümden dolayı 8-10 aralığındaki tekrarımı 10-12 ye bacağıda 12-15 tekrara çıkardım. ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım?
dipnot: boy:183 kilo:85 yağ oranı: %12-13 haftada 5 gün 1er saatlik antremanlarım var, ortalama bi antremanım 16-18 set içeriyor.
Saygılar.