ön omuz çalışıyormusunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar salonda bir tek ben heralde ön omuz çalışıyorum gelen herkes ön omuzun o kadar önemli olmadığıı söylüyor bide benim için önemli olan ön omuzun dumbellamı,plaka mı yoksa barbell la çalışmakmı dha iyi ben dumbellı seçiyorum fakat plakanında iyi olduğunu söyliyorlar siz ön omuz çalıyormusunz çalışıyorsanız hangi harekti tercih ediyosunuz dumbell front raise,barbell front raise ,cable front raise, plank front raise bide ağır çalışmaya gerek yok diyolar ön omuzda siz katılıyormusunuz

omuzun genelinde ağır kilo ile çalışmaya gerek yok zaten ağır çalıştığında omuzu sakatlama riskin çok yüksek. birkere ağır çalıştım biraz allahtan rotartar cuff sorunu olmadı fakat omzumda ödem oluştu 1-2 hafta acısını çektim.

ben ön omuz için pek izole çalışmıyorum zaten dumble shoulder press ön omuza da vuruyor.

Omuz çalışmasının en temel hareketlerinden military press ve shoulder press ön ve orta omuz bölgesine etki eden hareketlerdir. Ön omuz önemli değil demek bence doğru bir söylem değil.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : ön omuz

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı