Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmuştu ama şimdiki yaşımda değildim 18 dim sanırım. otobüste olmuştu önümde orta yaşların başında bir kadın(tipik türk kadını büyük kalçalı büyük göğüslü) ve yanında kocası vardı. istemsiz ereksyon(ama kadına değildi sanırım hatırlamıyorum) olmuşum bi türlüde geçmedi ineceğim durağa geldim kapı önünde bekliyorum önümdede o çift otobüs sağa kırdı ani bi şekilde ben doğru kadına yapıştım kadın sertliği hisseti sanırım şöyle bi döndü baktı. ömrümde bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.

içtiğiniz en zararlı şey?

Son düzenleme:
500mg anapolon kullandığım dönemde sürekli tüm gün vodka içmem ...

Soru : Hayatında bir şeyi değiştirme şansın olsa bu ne olurdu ?

Okuduğum bölümü değiştirirdim, bana hiçbir şey katmamış. Daha önceden yurtdışında okurdum.

Sevgilin için yaptığın en büyük\pahalı\şaşırtıcı şey neydi?

Sayın Rambo16 :

Sanırım bu benim sorunum ve bu hakkı ben kendime tanıyorum sonuçta bu benim kişisel fikrim ister severim ister sevmem bunu da heryerde açık bir dille söyleyeilirim.

Siz ve ya bir başkası beni barındırıyor olsaydı bu hakkı bana vermiyebilirdi neyse uzatmayalım kendi görüşüm kendi haklarım.

wTurner, gençler arasında hızla yayılan bu sözde düşünce özgürlüğü çok kutsal şeyleri yargılamaya araç edilen bir siyasi oyun.

Gerçek düşünce özgürlüğüne saygımız sonsuz ama hep bu alttan alttan kutsal değerlere vuran düşünce özgürlüğünün kökeninde de, "siyasi parti" adı altındaki bazı terör uzantıları olduğu aşikare ortadadır.

Bazı düşünceler vardır ki düşünce özgürlüğüne filan sığmaz. Mesela herhangi bir dine İslam dahil sevmediğini söyleyebilirsin saygısızlık etmediğin sürece yaşadığımız ülke laik ve demokratik bir ülke olduğundan herkes senin inancına saygı duymak zorundadır ve bu davranışın bir suç değildir.

Ama ülkenin kutsal değerlerini hatta ülkenin direk kendisini sevip sevmemek düşünce özgürlüğüne sığmaz.

Daha açık şöyle ifade edeyim;

-Sen o nefret ettiğin ülkenin üzerinde yaşıyorsun.

-O nefret ettiğin ülkenin askerleri sınırda, doğuda veya herhangi bir yerde öldüğü yada ölmeye hazır olduğu için güvende yaşıyorsun, onlar ölmeye hazır olduğu için sen hayattasın.

-O nefret ettiğin ülkeden çok daha "çağdaş" çok daha düşünce özgürlüğüne saygı duyulan(!) bir ülkede sırf Türk olduğun için feci şekilde öldürülebilirsin, bazen polise sığınmayı başarsan da polis tarafından yine darp edilmek suretiyle öldürülebilirsin. Bu bağlamda o nefret ettiğin ülke varsa sen varsın, aksi takdirde bir hiçsin.

-O nefret ettiğin ülkenin imkanlarıyla bu günlere geldin.

Sen zaten vatan, millet olayını kafanda bitirdiysen kimse sana sevdiremez bunun bende farkındayım tüm bu mesajı yazmamın sebebi de ya tutarsa filan değil diğerlerinin senin sorduğun o akıl dışı soruyu normal kabul etmesini önlemek ve bu vatanda yetişen bir birey olarak kendimde hissettiğim bazı yükümlülükleri yerine getirmektir. Yinede seni vatan sevgisine davet ediyorum aksi takdirde masa örtüsünü bayrak yapmaya çalışan canilerden farkın kalmaz.

Yılbaşında bira harici alkol kullanmam.

Soru: Forumda tanışsaydım çok iyi anlaşırdım dediğin birisi?

Sevgili wTurner ve Rambo16 ;

Bence tartışmanızın anlamı yok ,

wTurner evet hata yapmış nerede yapmış bu hatayı , hatayı ülke adı vererek nefret ettiğini söylemesi ile yapmış , ülkelerden yada milletlerden yada ırklardan nefret edilemez çünkü bu hiçbiri hak etmez , ama kişilerden yada olaylardan dolayı o ülkeden hoşnut olunmayabilir ,

Mesela bende şu an bazı sorunlar yaşıyorum Türkiye de olduğum için ama bunlar asla bana nefret hakkı vermez , ama hoşnut değilim diyebilirim ,

Mesela askerlik konusundan hoşnut değilim ama bunun sebebi asla bu ülke yada başka bir şey değil konunun sebebi benim fikri dünyam ve felsefik görüşüm , ama bu bana nefret hakkı vermez , sadece hoşnut olmayabilirim ,

Mesela her Taksime çıktığımda polis beni turist zannedip kimlik sorar ve üstümü arar , ama bu bana nefret hakkı vermez ,

Mesela kız arkadaşımla dışarıda yürürken garip bakışlar olabilir , kız arkadaşım mini etek yada dekolte giyiyor diye evet hoşnut değilim ama nefret hakkım yok ,

Aynı sorunları ben her ülkede yaşıyorum , buraya as değil ve o ülkelerde de nefret etme hakkım yok ,

Zaten bizim bu dünyadan , yaşamdan nefret etme hakkımız yok ,

Ben kendimi Dünya Vatandaşı olarak adlandırıyorum , o yüzden ırk-din-dil-miiliyet-renk-cinsiyet ayrımı yapmam , asla da bir şeyden nefret etmem , buna hakkım yok ,

Milliyetçilik güzeldir ama bayramlarda güzeldir , yardımlaşırken güzeldir , diğer milletleri selamlarken barış var iken güzeldir ,

Milliyetçilik savaşta , kargaşada , kavgada güzel değildir bunlara yakışmaz zaten ,

Milli duygular da güzeldir ama diğer ülkelerle barışta güzeldir , asla bu duygular yüzünden can kaybı olmamalıdır ,

Unutmayalım ki hiçbir ortak noktamız olmasa bile nefret dolu olsak bile , sevgiden yoksun , iyi duygular fakiri olsak bile hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz , aynı havayı soluyoruz , aynı sabaha uyanıp günaydın diyoruz , hepimiz aşık oluyoruz , bazen mutluyuz bazen mutsuz , bazen aynı kadına aşık oluyoruz , bazen aynı kadın tarafından terk ediliyoruz , bazen gülüyoruz bazen ağlıyoruz , bazımız koyu tene bazımız açık tene sahip , ama en önemli ortak noktamız hepimiz İnsanız ve hepimiz bu dünyanın bu kozmosun parçasıyız , hepimizin yaşamaya hakkı var ....

Böyle güzel bir dünyayı saçma sapan duygularla , modası geçmiş fikirlerle kirletmeyelim ...

Yazımı Socrates in güzel sözüyle bitirmek isterim : I am not an Athenian or a Corinthian, but a citizen of the world.

Saygılarımla , Danny Boy ...
---------------------------------

soruya cevap : Hogan derdim hep gerçekten de öyle imiş :)

O değil de birileri bir taraflarını yayarak bu ülkeden nefret etmeyi başarıyor , beğenmeyen gidebilir zorla tutan yok , peki beğenmediğin şeyleri değiştirmek için çalıştınız mı hiç ?

işte büyük adamlarla sıradan insanlar arasındaki fark budur.

Bu beğenmediğiniz ülke için ne canlar verildi, eee tabi gençlerimizin yabancı özentiliği bir şekilde nefret ettiriyor . Her şey filmlerde ki gibi değil arkadaşım şu an güneydoğuda nöbet tutan askerler var , yazı var kışı var ve ne zaman bir tarafında bir delik açılacak belli değil. Adam keyfinden orada değil senin için benim için orada lütfen lafımızı bilip de konuşalım.

NEFRET nedir bir kere ? hainliktir , daha lafı uzatmıyorum umarım mesaj ulaşması gereken yere ulaşır .

Türkiye düşmanları da nefret ediyor sen de nefret ediyorsun, ekmeğini yediğin dilini konuştuğun okulların da okulduğun ülkeden nefret ediyorsun. Bravo sana diyecek bir şey bulamıyorum beni hayretler içinde bıraktın . Bu kadar kötü bir nesil yetiştiğini bilmiyordum.

edit: Danny daha değişik bir bakış açısı izlemiş eninde sonunda aynı kapıya çıkıyor :) hoşnut olmamak sana nefret hakkı vermez.

Son olarak, sevelim sevilelim ve bende Atatürk'ün bir sözüyle bitirmek istiyorum.

Saygı düzenin anahtarıdır.
Mustafa Kemal Atatürk

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:14 ----------

Soru - Danny vodkayı neden bu kadar seviyor olabilir ? :D

Son düzenleme:
sevişmeye faydası dokunuyor bence :D

Şimdi kapıyı açtın.Baktın davulcu para istiyor ne kadar verirsiniz :D

iyiki artık davulcu geçmiyor. vermem hatta azarlarım oruç tutmayanı var müslüman olmayanı var beni niye uyandırıyosun diye çalar saat diye bir şey var. din hoşgörüdür diye söyleniyorsa lafın hakkı verillmeli.

bu soru bayan üyelere olsun :) romantik ve bebek yüzlü erkek mi yoksa daha fizikli birazda cool bir erkek mi? ikisinin ortası olsun demeyin lütfen:D

iyiki artık davulcu geçmiyor. vermem hatta azarlarım oruç tutmayanı var müslüman olmayanı var beni niye uyandırıyosun diye çalar saat diye bir şey var. din hoşgörüdür diye söyleniyorsa lafın hakkı verillmeli.

bu soru bayan üyelere olsun :) romantik ve bebek yüzlü erkek mi yoksa daha fizikli birazda cool bir erkek mi? ikisinin ortası olsun demeyin lütfen:D

EE ben bayan degilim ne yapacagiz? Bence bayana gore degisir.

En sevdiginiz cizgi film?

Danny abi haklısın içimde tutmam gerekerdi sanırım.

Diğer arkadaşlarım size göre doğrudur bişe diyemem sonuçta sizin fikirleriniz buda benim kişisel fikrim içimde tutmaya karar verdim artık :) bide sizi yargılamak gibi bi amacım yok özelikle rambo arkadaşım öyle his olduysa özür dilerim iyi günler :)

bayan sorusunu atladım :)

Sporun için nelerini feda ettin ?

Hicbirseyi feda etmedim etmem, herseyin kendi yeri duzeni ve guzelligi var.

sorumu tekrar yazim cevap atlanmis : ) En sevdiginiz cizgi film?

Johny bravo :D
Ben biraz fayda görmek istiyorum bu başlıktan :D Şimdiye kadar kullandığın en fazla etkisini gördüğün supplement?

Daha supplement kullanmadım :)

Soru : Çocukluğunuzun favori oyunu nedir ?

axe ve blade

en sevdiğiniz spor markası ?

Back
Yukarı