Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nargilenin marpucuyla ( dumanın çekildiği yer ) yan masadaki çocuğu dövmüştüm. Kız arkadaşıma çirkin bi davranışta bulunmuştu.

Bir kızla ilk öpüştüğünde ne hissettin ?

bir olaya moralim bozuktu.eve geldim evdekilerlede kavga ettim.odama girmeye kalkınca kapı kitliydi.o sinirle kapıya tekme atmıştım. 2. Tekmede kapı kırıldı.ayagım karşı tarafa geçmişti.ortasında delik oluşmuştu
Edit:öpüsürken kısa kescekmi.Ama daha çok dudaklarındaki parlatıcı/rujun tadını almaya çalışıyodum :D

Üsttekinin sorusu güzelmiş.ilk öpüşmede neler hissettin?

Son düzenleme:
Eski Cag, en azindan dogal birseyler yerdik :)

Tadiniz birsey yuzunden kacmissa, sinirliyseniz, idman disinda ne yapiyorsunuz.

Tadımı kaçıran şeyin üstüne giderim hiç sevmem sinirime dokunan şeyleri çat diye belli ederim iyi bi huymu kötümü kararı siz verin.

Sen kafede otururken yan masandaki çift acayip bi şekilde öpüşmeye başlasa tepkin ne olurdu ?

Ankara

Soru = Sevgilinizle öpüşceksiniz hangi aromalı ruj sürmesini isterdiniz :)

Fıstıklı Baklava en tereyağlısından :D
Forumda örnek aldığın bir üyemiz var mı? Varsa nicki? :D

panama adaları iyi bir secim olabilir okyanus felan burcu esmersoy :)
soru: biseyi kırıpda pisman olduğunuz sey?

ikinizede cevap verim :)

Cem Yılmaz

ve 2.soru

İnsanların kalbi :(

Soru : unutamadığın bir çılgınlık ( kızlarla ilgilli olsun sevişmeli falan :) )

biraz ters düsüyor ama abimin düğününde bizim banyoda banyo yaparken bir kız oldukca sakin bir sekilde banyo kapısını acdı beni cıplak gördü hiç bisi olmamıs gibi sakince kapadı :S cok utanmısdım
soru:suan canınız ne yemek istiyor?

Bu gün aldığım 4 adet büyük kocaman devasa kurabiyeleri ama hayır yemeyeceğim , yarın antrenman sonrasına saklıyorum :)

Soru : izlediğin yabancı bir dizi ( tavsiye niteliğinde olsun ) :)

süpernatural severek izlerim ve öneririm
soru:spıderman inanılmaz izlediyseniz nasıl buldunuz?

Fazlasıyla iyiydi(emmastone<3) :)

Sende benim gibi türkiyeden nefret eder misin ? (neden?)

dünyada mükemmel ve kusursuz bi yer yoktur sanırım bu yeter
soru: hayatınızda bugün daha ne kadar kötü olabilir dediğiniz gününüz varmı?

Fazlasıyla iyiydi(emmastone<3) :)

Sende benim gibi türkiyeden nefret eder misin ? (neden?)

wTurner, halkın en olmadık genellemelerine, mahalle baskısına, her türlü yozlaşmaya tepkili olabilirsin bunlara bende tepkiliyim.

Ama hiç bir şey sana Türkiye'den nefret etme hakkını vermez. Heleki bunu ifade edip ortak aramak ileri derece aymazlıktır..

"Türkiye" kelimesinin baş harfini küçük yazman bile önemli bir hatayken birde "nefret" kelimesiyle yan yana koyman gerçekten çok yanlış.

Burası bir forumun geyik kısmı olsa bile bu sana böyle konuşma/yazma hakkını vermez..

Not:"Eğlence"nizi böldüğüm için kusura bakabilirsiniz..

Back
Yukarı