Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayat acısıyla tatlısıyla güzel bugün çok güldüm fakat yarın ne olcagımız belli degil
Edit:kendi aracım tabiki yani bisiklet :D
Bana gelen ask.fm sorusu
18 yaşında olsan sana iki seçenek sunsalar ya okuyup kendi meslegine ulaşmay çalışcaksın yada büyük bir otelin sahıbi olacaksın hangisi ?

Büyük otelin sahibi soru mu buda :)

soru- ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayırabilir mi ?

Kitap:Serenad / Zülfü Livaneli

Film:Inception

-diğer filmlerin ne kadar kaliteden, kurgudan yoksun olduğunu anlıyor insan-

En son ne zaman bir zaman makinasına ihtiyaç duydunuz?
(geriye gitmek için)

Son düzenleme:
Geçen sene, yaptıklarımı düzeltebilmek için.

Uğurunuz var mıdır? varsa nedir?

Ugur degilde her zaman yanında taşıdıgım bir kolyem var :)

Kendini klonlama fırsatın olsa klonlarmıydın ?

Klonlardım çünkü yaz okulunda olduğum için her sabah kalkamıyorum,benim yerime klonumun imza atması çok güzel olurdu, ama tabi daha sonra o klonumu öldürürdüm çünkü benim yerime kararlar almasını istemem.

V.g.'de orta seviye olan birisi için aylık ideal supplement masrafı tl olarak ne kadar olmalıdır?

profesyonel seviyede ortalama biriyse büyük miktarlar konuşabilir.

amatör olarak orta seviyede birisi 0-100tl aralığını aşarsa zarardadır kanımca.

Aslında üst sınır daha da düşük ama parayı problem olarak görmeyen arkadaşlara ayıp olmasın..thums:

editle gelen soru: En son ne zaman alkol aldınız?

seneler evel bir iki yudum belki. hatırlamıyorum bile oda kolanın içinde zorla :D:D:D

en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü veya sürmekte?

cumartesi günü Hogan ve R10 ile buluştuğumda 1.5lt bira içtim :)

edit : 2. yıl 4 ay sürdü ve bitti ve hala bitirdğime pişmanım :(

Soru : bir dileğin olsa ne olurdu ?

Hiç pişman olmadım adı üstünde vücudunu geliştirme.Yani hedefi ben belirlerim tercihime göre.

Hayvanların laboratuvarlarda '' insanlık '' için test edilmesi,üzerinde her türlü operasyon yapılması hakkında yorumunuz ?

Düz mantık düşünüldüğünde, ciddi bir yan etkinin bir insan yerine, bir hayvana zarar vermesi daha iyidir.

Objektif düşünüldüğünde, bazen bir hayvan insandan çok daha cana yakın, çok daha dost, çok daha "insan" olabileceğinden, dünyaya ve insanlığa tüm hayvanlardan daha çok zarar vermiş bir insanın bu yan etkilere maruz kalması daha iyidir.

Kilo arttırırken egona yenik düştüğün oldu mu?

Çok oldu hatta az kalsın kendimi sakatlıyordum da,neyse ki artık bilinçlendim ve ısınıp,kademeli yükleniyorum.

Yüksek lisans yaparken part time işte çalışmak + spor yapmak fazla mı gelir ?

Zor soru :) bence BCAA.

En buyuk pismanligin?

kesinlikle doğru cevap sayın brhmcrthums:

Yüksek lisans yaparken part time işte çalışmak + spor yapmak fazla mı gelir ?

cevap : bu aslında sizin nasıl hisseetiğinize bağlı. yoruyorsa birinden birine ağırlık vermelisiniz (tabiki yuksek lisans olucak buda ;))

soru: antrenman yoğunluğu bölge başına , haftada 1 mi olmalı yoksa 2 mi ?

2 oldu benim sorum atlanıyor benden evelki soru cevaplandırılıyor ve 2 side aynı kişi. lütfen daha dikkatli olalım.

cvp: o kişinin spora başlama süresine bağlı ilk zamanları ise haftada 2 fazla gelecektir. beli bir süreden sonra alışmış kaslara niye olmasın.

soru: en sevdiğiniz kuruyemiş.

Back
Yukarı