Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yalan söyleyeyim il gördüğümde eğer bir şey hissettiysem benim için bitmişti yani çekicilik yani seksilik :)

Soru : bir kadında en sevdiğim oje rengi ?

Benim soru kaynadı ama neyse :D

Esmerse siyah/kırmızı , açık tenliyse renkli ojeler ( mavi yeşil turuncu )

En sevmediğin antreman günün ? Neden ?

Kayden Kross :D

Soru : Hayatında yapmak istediğin ama henüz yapamadıgın herhangi bir sey ?

Son düzenleme:
cevap : Balık (tonbalığı filan değil. burada ızgara çipura yada levrekten bahsediyorum.hatta yanına rakı... herneyse... tonbalığından resmen nefret ederim ama mecburen ararsıra yerim)

soru : bcaa mı daha elzemdir yoksa glutamine mi ?

Sanırım eski kız arkadaşımın en yakın arkadaşıyla yatakta basılmam ( kız arkadaşımın doğum günüydü oda geçen doğum gününde olduğu gibi akşam sürpriz yapcağımı düşünerek eve geldi ama oda ne en yakın arkadaşıyla yatakta uyuyorum , bağırdı falan ama sonra yorgan altından hediyeler ve diğer odadan arkadaşları çıkınca şaka olduğunu anladı , ve tabii o gece aslında adını vücuduma döve yaptırmış olduğumu görünce ne diyeceğini bilemedi ) ama hoş olmayan bir şakaydı 18 dim o zaman :)

Soru : en sevdiğin tatlı ?

Sanırım eski kız arkadaşımın en yakın arkadaşıyla yatakta basılmam ( kız arkadaşımın doğum günüydü oda geçen doğum gününde olduğu gibi akşam sürpriz yapcağımı düşünerek eve geldi ama oda ne en yakın arkadaşıyla yatakta uyuyorum , bağırdı falan ama sonra yorgan altından hediyeler ve diğer odadan arkadaşları çıkınca şaka olduğunu anladı , ve tabii o gece aslında adını vücuduma döve yaptırmış olduğumu görünce ne diyeceğini bilemedi ) ama hoş olmayan bir şakaydı 18 dim o zaman :)

Soru : en sevdiğin tatlı ?

Vay be :lol:

cevap - baklava diyeyim bari thums: tatlı ayırt etmem bayılırım hepsine :D

soru - denizde ne için tuz vardır

Weiss beer, paulaner. (bugday birasi)

En sevdigin muzik turu ve bir ornek youtube linki :(

Classic rock.özellikle credence clear water revival did you see the rain,
soru:Dünyaya bir daha gelsen kim olmak isterdin??

zaman ile kayaları aşındırması sonucu tuzlu olmuştur .

Soru : en sevdiğin bira markası yada türü ?

farkındaysan soru niye ? tuz nasıl vardır değil :D

cevap- bir daha gelmek istemezdim gelirsem yine kendim olmak isterim

soru- para mı aşk mı

Back
Yukarı