Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben senaryosu zekice olan, izleyiciyi şaşırtan filmleri tutuyorum daha çok. Oyunculuktan ziyade senaryo daha önemlidir. Bu bağlamda;
Fight Club
Prestij
Shutter Island
Davetsiz (The uninvited)
The Machinist
The game
The Identity
The Illusionist
The Number 23
Bunlar daha çok bilinenler, ilk etapta önereceklerim bunlar. İzlemediğiniz herhangi birisi var ise şiddetle izlemenizi öneriyorum. Şimdi yazacaklarım yine bu tarz fimlerdir ancak çok bilinen filmler değiller, ama Kendi adıma rahatça önerebilirim.
E- katil
Raydan çıkanlar
Clean break
Maç sayısı
Anestezi
Son olarak testere serileri tabi ki
Aksiyon seven varsa şu dediğimi ciddiye alıp sorgusuz izlemeye başlasın. Fakat film değil dizi. Toplam 2 sezon, 25 bölüm. 1 bölüm 40 dakika.
Human Target
Filmlerde en önemlisi 1 dakikayı bile sıkılarak geçirmiyorsunuz, konuşma sahneleri bile ayarında. Diyorum ki keşke aklımdan silseler de tekrar bitirsem
Aklıma gelenler;
Kelebek etkisi,Testere serisi,Dawn of the Dead,Resident Evil,Abduction,Memento,1408,Source Code,Şeytanın avukatı,Esaretin bedeli,21 gram,Barda,Hitch,Yenilmez 1-2-3,The Ring I,Enemy of the state,Troy,Tron,50 First Dates,Piyanist,Crash,lock stock,Lock stock and two smoking barrels,Natural burn killer,Taxi driver. Hepsini izledim ve hepsi süperdi.
Başlangıç filmi biraz arada kalmış bu film sıradan bir film değil izledikten sonra daha önce izlediğiniz bir çok filmin ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız..
1. My Name Is Khan
2. Amerikan Pastası Serisi (Biceps çalıştırıyor)
3. Hababam Sınıfı Serisi (Izlemeyen ölsün)
4. Polis Akademisi Serisi
5. Harry Potter Serisi
6. Testere Serisi
7. Paranormal Activity Serisi