Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Filmler

benim yazcaklarımın hepsi verilmiş bende yazayım bi iki tane ozaman..

Batman The Dark Knight
Felon
Click
Rocky 1,2,3,4
Yahşi Batı ;)

benim gibi dövüş filmi sevenler,

blood and bone ( kan ve kemik)
yenilmez 2 ve 3
3 ü şiddetle tavsiye ederim uri boyka fena dövüşüyor...ağzım açık izledim o düvüş sahnelerini....izleyin izleyinnn

kesinlikle şiddetle önerecegim 2 film var : meet joe black
benjamin button

çok güzel bi konu açıldı teşekkürler benim önerecegim filmler ise şunlar
van damme çöl kaplanı(lejyoner)
wesley snipes sugar hill (harlemin arka yakası)
van damme cehennemde

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:07 ----------

colkaplani.jpg
sugarhill.jpg
inhell.jpg

çok güzel bi konu açıldı teşekkürler benim önerecegim filmler ise şunlar
van damme çöl kaplanı(lejyoner)
wesley snipes sugar hill (harlemin arka yakası)
van damme cehennemde

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:07 ----------

colkaplani.jpg
sugarhill.jpg
inhell.jpg

van damme ın cehennemde filmini bende izledim hemde kaç kere harikaa bir film...
bunun dışında van damme ın

kickboxer
lionheart (aslanyürek)
kan sporu
özgürlük savaşçısı... bu filmleride çok güzeldir...izleyen ertesi gün dövüşe başlar garanti veriyorum :D

arkadaşlar size hayatım boyunca en çok güldüüğüm filmi takdim ediyorum: The Hangover (Felekten Bir Gece)

kesinlikle izkeyin :D

the-hangover.jpg

arkadaşlar size hayatım boyunca en çok güldüüğüm filmi takdim ediyorum: The Hangover (Felekten Bir Gece)

kesinlikle izkeyin :D

the-hangover.jpg

Bu kadar tesaduf olur, tam da bugun sabah arkadasımdan cd'sını aldım.. :)

Demek baya ıyı dıyorsun o zaman ben yakın zamanda ızleyeyım.. :)

Süper konu olmuş arkadaşlar düşünen arkadaşı tebrik ederim. Belirtilen çoğu filmi izledim. Hepsi cidden harika filmler. Hatta bazılarını bir daha izlesem mi diye düşünüyorum. :)

Film ve dizi manyağı biriyimdir :)

Yazılmayanlardan benimde aklıma gelenler şunlar.

Dram: Sadakatsiz - unfaithful
Aksiyon/Tarihi: Gladyatör, Truva Cesur yürek

Romantik. 50 ilk öpücük süperdi. Bugün aslında dündü. Çok güzel filmdir eski.

Temmuz'da. Çok tatlı kızdı bayıldım.

Klasik romantiklerden. Pretty woman ve ghost

Seksi romantik komedilerden. Komşu kızı. Elisha'ma aşığım.

Komedilerden: Forrest Gump harikadır. Yağmur adam süperdir. Buz devri serisi müthiş. Animasyon sevimli canavarlar çok iyidir.

Felaket filmlerini sevenlere derin darbe ve yarından sonra.

Gerilim sevenlere: Testere serisi, iğrençlik hoşuna gidenlere hostel

Savaş dini: ÇAĞRI

Savaş silah sevenlere: Er Ryan'ı Kurtarmak, Kapıdaki düşman (sniper silahı sevenlere özel)

Eski tarz film sevenlere: Pulp fiction (harika kadrosu)

Fantastik sevenlere: Jumanji

Aksiyon sevenlere. The bourne serisi. The bourne identity, supremacy.... Vizyonda dün izledim bunu da öneririm. Paristen sevgilerle. John Travolta harikaydı.

Yabancı dizi sevenlere de

Dexter
How i met your mother
Coupling
my name is earl
big bang theory
Hang
Prison break

harika.

Son düzenleme:
Şehrin azizleri 1
Şehrin azizleri 2
Benjamin Button
American Gangster
Godfather
daha çok film izledimde en çok etkiyi bana bunlar yaratmış :D

Ninjanın intikamı diye bir film izledim gerçekten güzeldi biraz fantastik ama çok iyiydi.

felekten bir geceyide izledim gerçekten çok komikti.:D

Son olarak herkes bilir Çaylak bende büyük bi iz bırakmıştı.Birde ona benzer Köstebek var al pacino ve titanikteki adam oynuyor adı aklıma gelmedi şimdi.Kesin izlenmesi gereken filmler.

Son düzenleme:
en sevdiğim konu açılmış diyebilirim arşivim var benimde sizler gerçekten çok güzel filmler yazmışsınız o yüzden sizinkilerden farklı yazmaya çalışayım bende..
1.Forrest Gump (Tom Hanks)
2.Halk Düşmanları (Johnny Deep)
3.Hayat Güzeldir (Roberto Benigni)
4.Tabanca (Jason Statham)
5.Soysuzlar Çetesi (Brad Pitt)
6.Collateral (Tom Cruise)
7.Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikasti (Brad Pitt)
8.25.Saat (Edward Norton)
9.RRRrrrr!!! (komedi.arog bu filmden esinlenerek yapıldı)
10.Bir Rüya İçin Ağıt

ayrıca filmin başının aslında filmin sonu olduğunu görmek isteyenler içinde 21 gram,ucuz roman ve babel (Brad Pitt) filmlerini tavsiye ederim..aklıma gelmeyen filmler olabilir affola x)

benim gibi dövüş filmi sevenler,

blood and bone ( kan ve kemik)
yenilmez 2 ve 3
3 ü şiddetle tavsiye ederim uri boyka fena dövüşüyor...ağzım açık izledim o düvüş sahnelerini....izleyin izleyinnn

yenilmez2 ve kan ve kemik harika .. dövüş filmleri sevipte bu filmleri seyretmeyen çok şey kaybeder .. hatta kan ve kemik fiminin hemen başlıngıcındaki dövüş sahnesi müthiş

yenilmez2 ve kan ve kemik harika .. dövüş filmleri sevipte bu filmleri seyretmeyen çok şey kaybeder .. hatta kan ve kemik fiminin hemen başlıngıcındaki dövüş sahnesi müthiş

arkadaş sen yenilmez 3 ü izle...böyle harika bir dövüş filmi olmaz olamazzz...

yazabileceğim en az 50 film var :D

esaretin bedeli-dövüş kulübü-cennetin krallığı-300 spartalı-asla vazgeçme-asla pes etme-testere serisi-rocky balboa serisi-rambo serisi-ilk kan-son kan-kral arthur-güneşi gördüm-yolcu belgeseli-avatar-green street hooligans 1 ve 2. si-dingin savaşçı-taşıyıcı serisi-ocean serisi-karayip korasanları serisi-kuzey yamacı-dikey limit-milyoner-kapıdaki düşman (vassili zaitsev)-benjamin button-robin hood-titanic-godfahter serisi

DAHA BU YAZDIKLARIMIN YÜZDE 1 İ----günde 1-2 film izleyen biriyim :D

Back
Yukarı