mehmet67
Üye
Kilosu 3.50 tl civarı.Kalorisi de yuksek diye hatirliyorummercimeği unutmuşsun kilosu 5 lira yulaftan daha iyi proteini de bol
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kilosu 3.50 tl civarı.Kalorisi de yuksek diye hatirliyorummercimeği unutmuşsun kilosu 5 lira yulaftan daha iyi proteini de bol
Yapmasi da cok kolay.Almam gereken kaloriyi alamayinca mercimek çorbası yaparımaraştırmadan aldım aceleden fazla bakmadım fiyatlarına. Kalorisi de fena zaten 260 gramla yemek yapacaksın al sana 1000 kalori. Okul zamanı mercimek olmasa zor zaten yetişmiyor
100 gr mercimek 300 kalori.Ben icine baska seyler de katmaya calisiyorum.Mercimek corbasinin kalorisi az degil miydi ? Ortalama bi tabak 100 kcal mi neydi
Ortalama 1 tabak mercimek corbasi kac kalori ?100 gr mercimek 300 kalori.Ben icine baska seyler de katmaya calisiyorum.
Fat secrete göre 1 kasede 186 kalori varOrtalama 1 tabak mercimek corbasi kac kalori ?
Yaza kadar?Arkadaşlar bu sene staj parası alıcaz 250 tl 70 tl spor salonuna varsam yemeğe kalıyo 180 tl bu parayla beslenmemi karşılayabilir miyim?Yardım edin bu sene 2 ay gittim ailem maddi destek çıkmadı bırakmak zorunda kaldım.Bıktım zayıf olmaktan 182 boyum 62 kiloyum yaza kadar beslenmeme dikkat ederek en az kaç kilo alabilirim?
Ya ilk staj parasını bu Ekim'de alıcaz ordan okulların bitimi yani Haziran'a kadar.Yaza kadar?
salona verme evde şnav çek yemeye ver daha çok gelişirsin. şnav barfikls squat(çök kalk) müsait yer bulabilirsen dips. o parayla kilo alamazsın ama sen moralini bozma 10-12 liraya 30luk yumurta bulm aimkanı var. ayda en az 100 lirayı yumutrtaya ayır. kalanıyla da makarna mercimek socan domates patates yüklen gitswin işteArkadaşlar bu sene staj parası alıcaz 250 tl 70 tl spor salonuna varsam yemeğe kalıyo 180 tl bu parayla beslenmemi karşılayabilir miyim?Yardım edin bu sene 2 ay gittim ailem maddi destek çıkmadı bırakmak zorunda kaldım.Bıktım zayıf olmaktan 182 boyum 62 kiloyum yaza kadar beslenmeme dikkat ederek en az kaç kilo alabilirim?
selamlar, teşekkür ederim bunu bilmiyordum.Aman dikkat yalnız bu alışverişte yağ yok gibi bişey. Yağ eksik kalırsa hormonlar sapıtır. Yemekleri zeytinyağıyla yapmak ya da yenen bir iki dilim ekmeğin üzerine fıstık ezmesi sürmek açığı kapatacaktır.