Çok problemim var vücudum ile ilgili.

Merhabalar
boyum 1.72 kilom 78 ve yaşım 15 olan bir gencim..Normalde havuza girerken falan bu yaz utanıyordum ama en çok utangaçlığım dün okulda okul üniforması alırken başladı.Özel bir okulda okuyorum ve hep böyle t-shirt tarzı şeyler var ve darlar aynı kadın gibi memelerim çıktı ortaya.Alta fotoğraf koyacağım.
http://a1209.hizliresim.com/11/d/cxyg1.jpg
http://a1209.hizliresim.com/11/d/cxyhp.jpg
1-nasıl hızlı kilo verebilirim?(doğal,ilaç kullanmak istemiyorum)

2-kilo versem veya vermesem bile şu göğüslerden nasıl hızlıca kurtulabilirim?

3-koşu bandı alsam yararı olur mu ??

4-jinekomasti miyim çünkü o kadar kişi fotoğrafını koymuş ama benimkinin meme ucu aşırı büyük değil mi sizce de??

daha fazla sorum var da aklıma gelmiyor...
kısaca nasıl normal insanlar gibi bir vücudum olur :mad:

not:kamburda var,kamburu da nasıl düzeltebilirim ??

Son düzenleme:
1) Hızlı kilo vermeyi düşünme. Uzun vadede vermek daha iyidir. Formun beslenme ve yağ yakımı bölümlerindeki sabit başlıklarda aradığın herşeyin cevabını bulabilirsin.

2) Kilo verdikçe kurtulursun. Eğer kurtulamıyorsan doktora görün.

3) Koşu bandı almak yerinde yakınlarda uygun yer varsa dışarda koş

1) Hızlı kilo vermeyi düşünme. Uzun vadede vermek daha iyidir. Formun beslenme ve yağ yakımı bölümlerindeki sabit başlıklarda aradığın herşeyin cevabını bulabilirsin.

2) Kilo verdikçe kurtulursun. Eğer kurtulamıyorsan doktora görün.

3) Koşu bandı almak yerinde yakınlarda uygun yer varsa dışarda koş

yakınlarda yer var fakat uzun vadeli koşu için değil anca tur falan olur ama onun içinde vakit yok çünkü sabah yapmam gerek..
aslında sabah 6 gibi uyanıp 15 dakka koşmayı düşünüyorum ama bir üşengeçlik oluyor,evde koşu bandı olursa daha azimli yapabilirim diye düşünüyorum hem canım sıkılmaz falan..

4.sorunun cevabı nedir peki??

ve başka yöntemler var mı ??

4-Jinekomasti olup olamayacağını buradaki hiçkimse bilemez.Doktora gitmen yararına olacaktır.

Al bi bisiklet dağ bayır dolaş sabahları okul geç başlıyorsa koş ama kesınlıkle spor yaptım biraz daha fazla yesem diye düşünme daha az ye ve kalori hesapla ona göre hareket et.Tıbbi olarak bir şeyin varsa yaptıgın halde veremiyorsan doktora görün

Senin probleminin cozumu doktora gitmek, eger ki jinekomasti degilsen bol bol yeni baslayanlar ve beslenme forumu baslik sabitlerini okuyup, bilgilenmeli ve spora baslamalisin.

dostum durumun geçici. bende kendimde jinekomasti olduğunu düşünüyordum ve doktora gittim. doktorun bana anlattığı kadarıyla tarif edeyim. ergenlikte her insanda görülebilen bir durummuş ve 18 yaşına doğru normal yollardan geçiyormuş. sebebiyse çeşitli olmakla birlikte ergenlikte hormonların özellikle östrojenin hatrı sayılır miktarda artması. sana ilk tavsiyem elbette hekime gitmen yönünde olacak. doktorun ne diyeceğini bilmem ama derdine derman olacağı kesin. bu yaşlarda öyle şeyleri kafaya takman çok normal. ayrıca çözümü olmayan birşey değil canını sıkma.

Devlet hastanelerinde ön bir kontrol yaptırabilirsin. Eğer sağlık güvencen varsa ücret ödemiyorsun. Genel Cerrahi bölümünden randevu alacaksın. Eğer onlar yine gerekli görürse seni Endokrin yani hormonsal hastalıkların incelendiği bölüme göndericekler.

bugün body veya fitness başlıyorum benim önceliğim yağ eritmek sizce ne yapmalıyım? bu arada haftada 3 gün 3 saat oluyor.bu benim için yeterli mi? 30 dk koşu bandında yürüsem veya koşsam ondan sonra hangi hareketleri yapsam???
1 ayda 4 kilo versem yeter şu an 78 kiloyum 3 ayda 62 kiloya düşmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
yardımlarınızı bekliyorum..
teşekkürler.

koşudan sonra 30 dakika ip atlayabilirsin mesela :) su gibi yapıyor.

istediğin kadar koş ne yaparsan yap ona göre beslenme yapmadan yağlardan kurtulamazsın. Zaten en sağlamı spor salonuna git sana hem antrenman hem beslenme programı verirler. Ayrıca sende jinekomasti var gibi görünüyor . Ama bu yaşta muhtemelen ameliyat yapmaz doktorlar, geçer falan derler. Sen de malesef 18 yasına kadar beklersin. Bu süreye kadar spor ve beslenmeni düzene sok, gecmezse de 3 yıl sonra ameliyat olur kurtulursun.

Selamlar,bugün bodye başladım.
Haftada 3 gün her gün 1.5 saat işime yarar mı ?
Haftada 1 kilo vermek amacım.
Bu arada ilk gün olarak fazla yanma olmadı geçen sene tekrar aynı yere gittiğimde 3 gün boyunca kolumu bile kıpırdatamıyordum.Şimdi neredeyse hiç ağrı-sızı yok.

Neler yapmalıyım?
Bu arada hızlı kilo vermek için performans artırıcı bir şey kullanayım mı yoksa 1 tane muz yiyerek mi gideyim karbonhidrat alma amacıyla veya protein bilemiyorum.

4.ayım doldu

başlangıç ölçülerim
omuz: 100 cm
göğüs:97cm
kol:28cm
kilo:83
boy:1:74

şimdiki ölçülerim
omuz :116 cm
göğüs 106cm
kol:32cm
kilo 79
boy 1 75
arkadaşlar normalde yaza kadar 60 kilo olmayı hedefliyordum ama aksilik çıktı bayağı,sakatlandım neredeyse 1 ay spor yapamadım çok ta kilo veremedim...son 4 ayım var neler önerirsiniz 4 ayda 16 kilo vermek için ayda 4 haftada 1 kilo verebilmek için??

Son düzenleme:
bence 175 boya 60 kilo sıska görünür.sen düzenli cardiona ve ağırlık idmanlarına devam et yağlarından kurtulursun mutlaka.yaza kadar kastan da verip 60 kilo olmak yerine yağlardan yakıp düzenli beslenerek 70 kilo fit görünümü ben olsam tercih ederdim.sınırlar yok sonuçta istediğin herşeyi yapabilirsin.forumu bol bol oku ve azmini kaybetme.kolay gelsin.

bence 175 boya 60 kilo sıska görünür.sen düzenli cardiona ve ağırlık idmanlarına devam et yağlarından kurtulursun mutlaka.yaza kadar kastan da verip 60 kilo olmak yerine yağlardan yakıp düzenli beslenerek 70 kilo fit görünümü ben olsam tercih ederdim.sınırlar yok sonuçta istediğin herşeyi yapabilirsin.forumu bol bol oku ve azmini kaybetme.kolay gelsin.
teşekkürler benim amacım da fit bir vücut ama sanırsam 83 den 79 a kas alarak zayıfladım heralde.

kilonu ve yağ oranını düşürürsen kurtulursun. kilonu 65e düşür. sonra yağ oranını ölçtür . ve yağ diyetine başla o kiloya g öre yağ oranın çok yüksek çok yağlı beslenmişsin yaza kadar düzeltirsin

Back
Yukarı