Çok pişmanım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kamos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kamos

Yeni Üye
1 ay önce ayrıldığım kızın fotoğraflarını incicaps de paylaştım.şu anda çok pişmanım kız yüzüme bakmıyor.Ne yapıcağımı bilmiyorum.lütfen yardım edin arkadaşlar

trollük akıyor..

paylaşmadan önce kız beni zaten terk etmişti o yüzden bunun özeliyle falan bir alakası yok. onun bana yaptıklarını bilsen bu yorumu yapmazdın kardeşim

Size istediği şey yapsın sizin böyle bir şeye hakkınız yok. Hakkınızda suç duyurusunda bulunsa ceza bile alabilirsiniz. Umarım paylaştığınız resimler müstehcen içerik barındırmıyordur

"Son pismanlik neye yarar herseyin bir bedeli var " Muslum u sevmem ama en iyi bu cumle ozetliyor herhalde durumu. Hicbir sekilde boyle bir seye hakkiniz yok

Bir de soyle bir soz var "Yaktiginiz can kadar caniniz yanacak; uzdugunuz kadar uzuleceksiniz"

"Güzel kızlarla yatmak güzel değil mi?
Umarım kızın güzel olur..."
- Bob Dylan

bu söz aklıma geldi.

eğer müstehcen içerikli bir paylaşım yaptıysan batmışsın demektir.

"Son pismanlik neye yarar herseyin bir bedeli var " Muslum u sevmem ama en iyi bu cumle ozetliyor herhalde durumu. Hicbir sekilde boyle bir seye hakkiniz yok

Bir de soyle bir soz var "Yaktiginiz can kadar caniniz yanacak; uzdugunuz kadar uzuleceksiniz"
Ben yaksam da yakmasam da yine de yanıyorum hocam benim suçum ne :P

1 ay önce ayrıldığım kızın fotoğraflarını incicaps de paylaştım.şu anda çok pişmanım kız yüzüme bakmıyor.Ne yapıcağımı bilmiyorum.lütfen yardım edin arkadaşlar

Keşke bu pişmanlığı da incicap ta paylaşsaydın.

O kizin abisi olsam iyi bir pataklardim seni..

Gelip birde anlatmissin burda.. Eski kiz arkadasinin fotografini (fotografin iceriginde ne oldugu onemsiz) gidipte lnternette paylasman heleki inci gibi bir sayfada paylasman ne insanliga ne de erkeklige sigar..

Kusura bakma ama kisiliksiz oldugunu dusunuyorum..

ayıptır ya senin bu yaptıgın sizin bu yaptıgınız şey yüzünden insanlar sokaga çıkamıyo dolu insan var inci caps fotografı düşüpte alay konusu olan ALLAH bildigi gibi yapsın.hem bi insan sevdigi eski kız arkadaşına nasıl böyle bişey yaparki tamam ayrılmışsınız bitmiş yani ayıp utan....

Pek değersiz ve önemsiz kamos ;

Öncelikle sana içimden küfür ettiğimi ama buraya yazmadığımı söylemek isterim ,

Bende şu an ki kız arkadaşıma kadar kadınlara pek değer vermeyen , sürekli başkalarıyla olan biriydim , çoğu kız arkadaşımda beni aldatmıştır ama asla özellerini paylaşmak şöle dursun pc den yada olduğu yerden ayrılma ertesi silmişimdir ,

O bayanın sana ne yaptığının hiçbir önemi yok ne yaptı ;

Seni aldattı ,
Seni en yakın arkadaşınla aldattı ,
Seni ilişkin sürerken farklı bir adamla idare etti ,
Seni dolandırdı paranı aldı ...

Bunlar aklıma gelen kötü şeyler , peki bunlar bu yaptığını haklı çıkarır mı asla ,

Sen kişilik yoksunu , egoları için bir bayanın özelini (ne olduğu önemli değil vesikalık bile olsa izinsiz ) paylaşabilecek kadar düşmüş , basit birisin ...

Ceza alırım sanırım bunlardan sonra ama önemli değil sözlerimin arkasındayım , öylesin çünkü !!!

Sana edilen her hakareti hak ediyorsun şu an da ,

Bir bayanın özellikle de ilişkin olmuş zamanında sana ait olan sana güvenmiş bayanın özelini halka açtın sen , terbiye yoksunu adam ,

Kendinden sanırım utanmıyorsun bile ...

Ben yerinde olsam bulunduğum bölgeden taşınır ve o bayanla bir daha asla karşılaşmamaya çalışırdım , özür dilesen , af dilesen bile artık bir anlamı yok ...

Hiç bir saygı duymayarak , Danny Boy ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı