Hayır dostum anlamadığınız nokta şu : Bir insan birşey dedi diye körü körüne bağlanıyorsunuz az araştırsanız hadi onu da geçtim mantık çerçevesinde tartsanız anlarsınız.Bakın bende ,sizde bir zamanlar acemiydik şuan aramızda acemi cahil arkadaşlarımız var hiçbirimiz o okuduğumuz bilimsel makaleler doğuşta akılmızda doğmadık acemi arkadaşlar gördükleri bazı büyüklerinin söyledikleri şeylere inanıyorlar sonrasında uzun bir süre gelişim sağlayamayıp gelişemiyorlar.İnsanlar okuyor bunları yani yanlış yönlendirmek çok büyük bir hata. Dostum idman sonrası 5 gr protein 15 gr şeker aldığın için gelişmedin sen spor yaptığın için geliştin.Günlük geri kalan 135 gr proteini aldığın için geliştin 5 gr protein az olsa ne olur çok olsa ne olur

bir yanlış sözüm varsa kusura bakma herkesin kendi fikiri ama fikirler herşey değil bende gerçekleri söylemek zorundayım . Tekrardan kusura bakma beni yanlış anladıysan.
Tavuk etiyle çikolatalı sütten aldığın 5 gr proteini karşılaştırma sen idman bitince bekle 30-45 dk yada 1 saat sonra yemeğini ye yada kilo alma amacındasın herhalde 500 ml süt , 100 gr da lor peyniri yersen 35-40 gr protein almış olursun ki çikolatalı sütten çok daha işine yarar zaten inanmayın şöyle insanlara . İyi sporlar