Çalışmaya evde devam edecegim ( Yardım )

Öncelikle herkese merhaba ;

Fitnessa başlıyalı 1.5 ay olmuştur.Yarım yamalak gitmeme rağmen 6 kilo aldım beslenme programina cok titiz bir şekilde uydum fakat çalışmaya özel nedenlerle evde devam edeceğim.

Yaşım 17 boy 1.79 kilo 64

Sormak īstediğim Sorular

1. Evde göğüs , omuz ve Kol çalışmak istiyorum.Hangi aletler ile çalışmalıyım?
2.Çalışacağım yerler için hangi Fitness setlerini önerirsiniz ?
3.Nasıl bir çalışma programı yapmalıyım?

Önemli
* Beslenme Programımda sıkıntı yok.

Herseyden once beslenme programında sıkıntı olduğu bariz ortada 1.5 ayda 6 kilo çok fazla bunun ne kadarı kas kim bilir.
Evde çalışmak için dumbell ve barfiks bari yeterli olacaktır şimdilik forumda birçok program mevcut onlardan birini seçip başlayabilirsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herseyden once beslenme programında sıkıntı olduğu bariz ortada 1.5 ayda 6 kilo çok fazla bunun ne kadarı kas kim bilir.
Evde çalışmak için dumbell ve barfiks bari yeterli olacaktır şimdilik forumda birçok program mevcut onlardan birini seçip başlayabilirsin.

Yorumunuz icin teşekkür ederim.Peki kullanabilecegim aletler sadece bu kadar mi daha fazla öneriniz yok mu

Yorumunuz icin teşekkür ederim.Peki kullanabilecegim aletler sadece bu kadar mi daha fazla öneriniz yok mu
Evde çok fazla alternatifin yok bench alabilirsin bar falan şuan gereksiz olacak arttırılabilir dumbell seti seni uzun bi süre götürür ama bundan once beslenmeni mutlaka bi gözden geçir .

Back
Yukarı