dogruda ondan cıkan su cok az oluyor pratk bı dusunce ya da yapan varmıdır dıye bı sorayım ddm kardesmPlastik limon ve portakal sıkıcakları var herhalde 5 TL'den yukarı değildir.
dogruda ondan cıkan su cok az oluyor pratk bı dusunce ya da yapan varmıdır dıye bı sorayım ddm kardesm
kesınlıkle haklısın cok pahalı onlar taze taze satanda yok zaten bakalım artıkPortakalı bütün halinde kuvvetli bir mevve sıkacağına atabilirsin ama öğrencisin diye maliyetli olacağından yazmadım. Yani portakal sıkmanın da çok farklı yöntemleri olmaz diye düşünüyorum, eğer varsa ben de duymak isterim takipteyim.
sıkma portakal mı nerden bulabılırımkı neyı kastettıgını anlamadım yanıFraktal 'in fikri cok mantikli. sonucta hangi makinayi alirsan al portakalda var olan suyu cikartacakhem portakal suyu cok seker iceriyor.manuel olarak sıkarak en azindan biraz enerji harcarsin
Ayrica sıkma portakal alirsan bir sorun yasamazsin.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ya ben ogrencıyım ve yurttayım bu nalet olası makınalarda cok pahalı dıger turlu de su fazla cıkmıyor acaba dedım tek muzdarip benmıyımkis gelince pazarlarda marketlerde 2 cesit portakal olur. biri sıkmalık (kucuk ve ici sulu olur),oteki yemelik(washington diye tabiri vardir).
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kardesm amacım kesınlıkle kılo almak 180 boy kılo 56 önerin bana bırseyler onerın !Portakal yenmesi gereken bir meyve içilmesi gereken değil,portakal suyu kilo aldırır birde gece tüketiyorsan cabası bir çay bardağı zararı olmuyor gibi gözüksede portakal yenmelidir .
'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aban McDonald's akardesm amacım kesınlıkle kılo almak 180 boy kılo 56 önerin bana bırseyler onerın !![]()
pağam yokAban McDonald's a![]()
önerin nedir dostumMcDonald's dan gelecek kilo gelmesin daha iyi zaten![]()
kardes onları bılıyormda uyguladınıgz bı bulkıng donemımı ne o donemde falan dıyet lıstesı cok pahalıya kacmadansağlıklı yiyeceklerle kaliteli protein ve komplex karbohidratlarla alınacak kilolar![]()