Başka bi spor dalıyla da uğraşıyorsun galiba daha açıklayıcı yazarsanBen fitnessa başlayalı bir hafta oluyor. 1 yıl sonrasında çevikliğimi kaybetmek istemiyorum. Ne yapabilirim.
ben yüzme ve basketbol ile ilgileniyorum lisansli bana yardımcı olur musun full body çalışıyorumBaşka bi spor dalıyla da uğraşıyorsun galiba daha açıklayıcı yazarsan
Ağırlık idmanlarıno basketbola yönelik ayarlayabilirsin.Ben fitnessa başlayalı bir hafta oluyor. 1 yıl sonrasında çevikliğimi kaybetmek istemiyorum. Ne yapabilirim.
Programına çabukluk,patlayıcı kuvvet ve sürat antrenmanları ekleyebilirsin.Ben fitnessa başlayalı bir hafta oluyor. 1 yıl sonrasında çevikliğimi kaybetmek istemiyorum. Ne yapabilirim.
Polis olmak istiyorum hocam.[DOUBLEPOST=1580725191][/DOUBLEPOST]Başka bi spor dalıyla da uğraşıyorsun galiba daha açıklayıcı yazarsan
Eyvallah[DOUBLEPOST=1580725226][/DOUBLEPOST]Ağırlık idmanlarıno basketbola yönelik ayarlayabilirsin.
Ne gibi faydası olurHergün ayran iç