Zyzz Dance - The Troll Birazda gülelim

John399

Üye
Zyzz Dance - The Troll Birazda gülelim

Konudaki amaç ölmüş olsada bu kişinin içindeki enerjik kişilik trolluk olsada taktir edilesi türden içine sığmıyor adam bi oyana bi buyana bayağı güldüm sizde izleyin istedim buyrun

https://www.youtube.com/watch?v=5vbUSi6AOwY

HIZLI YAŞA GENÇ ÖL.

Kavramı tam, Aziz Shavershian'a göre.

zyzz biraz dans eğitimi alsaymış iyi olurmuş
icon10.gif
pozitif eğlenceli şakacı bir adamdı videolarını ara sıra seyrederim neşeli insanları severim öyle 3. sınıf mafya filmlerinden çıkmış gibi etrafda dayı dayı dolaşan ona buna sataşan tiplerden değildi kendi halinde eğleniyordu keşke yaşasaydıda yeni videolar çekseydi

zyzz biraz dans eğitimi alsaymış iyi olurmuş
icon10.gif
pozitif eğlenceli şakacı bir adamdı videolarını ara sıra seyrederim neşeli insanları severim öyle 3. sınıf mafya filmlerinden çıkmış gibi etrafda dayı dayı dolaşan ona buna sataşan tiplerden değildi kendi halinde eğleniyordu keşke yaşasaydıda yeni videolar çekseydi

Katiliyorum hayat felsefesi garip olsada gerçekten çok eğlenceli neşeli sonuçta bağzen hepimiz onun gibi sokakta şınav çekip deli gibi dans etmek istiyoruz ama o gururumuz :D hyper_

Ciddi deli adam yalnız. Ciddiyim ben düğünde bile kalkıp oynamaya utanıyorum bazen özgüvenim çok yerindedir ama utanıyorum işte kişilik meselesi heralde bilmiyorum. Adam sokağın ortasında yarı çıplak dans ediyor şimdi daha çok utandım valla.

Bu adamın videolarını izledikten sonra ben baya bişeyler yapmıştım :) Işıklarda şınav çekmek dahil.. Zaten dans ediyordum ama bu adam bana farklı bi enerji vermişti bu adamın gece hayatına, partilerine çok imreniyorum. En merak ettiğimse bu kadar şeyin içinde o vücudu nasıl koruduğuydu.

Bu adamın videolarını izledikten sonra ben baya bişeyler yapmıştım :) Işıklarda şınav çekmek dahil.. Zaten dans ediyordum ama bu adam bana farklı bi enerji vermişti bu adamın gece hayatına, partilerine çok imreniyorum. En merak ettiğimse bu kadar şeyin içinde o vücudu nasıl koruduğuydu.

ex , sigara ve benzer zararli maddelerin tümünü kullanan birisi büyük bir ihtimal doping delisi olmuştur ki öyle gözüküyor :)

Katiliyorum hayat felsefesi garip olsada gerçekten çok eğlenceli neşeli sonuçta bağzen hepimiz onun gibi sokakta şınav çekip deli gibi dans etmek istiyoruz ama o gururumuz :D hyper_
diskoda çılgınca dans etmiştim saatlerce çok yorucudur sokakta 2 kez dans etmiştim ama tatil yeri müzikte vardı onun için pek dikkat çekmemişti sokakta şınav çekmek enterasan onu bir gün deneyeyim
icon10.gif

diskoda çılgınca dans etmiştim saatlerce çok yorucudur sokakta 2 kez dans etmiştim ama tatil yeri müzikte vardı onun için pek dikkat çekmemişti sokakta şınav çekmek enterasan onu bir gün deneyeyim
icon10.gif

Büyük şehirlerde doğal karşılanabilir ama ufak şehirlerde sopayla kovalarlar :D

Back
Yukarı