AkınGLr34
Üye
Ben ve güvensizlik hahaha güldürme beni, yahu sana cevap yazmakla kendimi düşürüyorum."come at me bro"he he yavrum he he
haters gonna hate de yassaydın
seni guvensiz ezik seni
ılla bır ıdol bulucanız yoksa olmuyokı
Ben ve güvensizlik hahaha güldürme beni, yahu sana cevap yazmakla kendimi düşürüyorum."come at me bro"he he yavrum he he
haters gonna hate de yassaydın
seni guvensiz ezik seni
ılla bır ıdol bulucanız yoksa olmuyokı
uste paylastıgın resımden anlasılıyo guvenınBen ve güvensizlik hahaha güldürme beni, yahu sana cevap yazmakla kendimi düşürüyorum."come at me bro"
sen çok fazla kokain extazy içmişsin sanırım özgüvenin bayağı yerinde sürekli herkesi ezmeye çalışıp hakaret ediyorsun. zyzzi insanlardı ezdiği için kötülüyorsun fakat aynı şeyi sen yapıyorsun, kendinle çatışıyorsunadamın hızlı yasa genc ol mantigina bisi demiorum cunku yanlis degilbok gibi yasayacağına hızlı yaşa güzel yaşa öl.
bu ergenler hala neyi savunuyo anla mıs degilim
adam ezigin teki aslinda. vuruyo uyusturucuyu guven kazanıyo. sende ic bakayım ecstasy cocaine filen nası kendine güvenin geliyo
zyzzci ergenlere diorum. 1 kisi bulamazsın kendine guvenende zyzz savunan. hepsi kendine vucut gelistirmeyle guven bulmus ezigin tekidir oyuncagini elinden alınca mız mız aglar.
adam sigara alkor uyusturucu kullanan biri ben cozemiyorum neden saygi duyuyolar bu sporu yapiyosan en son ornek alicagin kisi he derler ya basmis steroidi olmus aha bu basmis olmus iste birseyide yok zaten ip ince adam webcamde kari soyundursun partiye gitsin yeter onun icin...Aziz Shavershian namı deger ZYZZ. Kendisi rusyada doğmuş arap kökenli 1990 da avustralyaya goc etmıs bır aılenın çocugu. kardeşi Said Shavershian ile beraber (Chestbrah) avustralya da bodybuilding sporunu farklı bir felsefeyle binlerce gencin hayranlığını kazanarak iştirak etmişlerdir. Bodybuilding sporunu binlerce gencin tanımasına olanak sağlamışlardır. gerek yaşam tarzı gerek yaptıklarıyla avustralyada ve dünya üzerinde herkesin tanıdığı bir idol olmuştur.ZYZZ personel trainer ve modellik yapmaya başladı.Sanal alemde tık rekorları kırdı. Vücuduna olan bağlılığı, arkadaş ortamındaki popülaritesi ve en önemlisi hızlı ve çılgın yaşam tarzıyla dünyanın beğenisini kazandı. Arnold Schwarzenegger ve Frank Zane ilham kaynağı olmuştur.
Yaşam felsefesi çok farklıydı. ZYZZ kendine has peynir altı suyu proteini (whey) i piyasaya tanrıların proteini adı altında sürdü. 66 sayfalık bir bodybuilding eğitim kitabı yayımladı. Agabeyi Said Shavershian 14 temmuzda anabolik steroid bulundurmak suçundan tutuklandı ve cezası 479 $ para cezasına dönüştürüldü.
ZYZZ thailand bangkok da saunada kalp krizi sonucu 22 yaşında hayatını kaybetti.2011 yılında sosyal ortamda en çok aranan ölümler arasında 6. sırada yer aldı.Avustralyada bu olay haber programlarında döndü dolaştı. Nedeni belirlenememiş olsada genetik aileden gelen bir kalp rahatsızlığının olduğu bildirildi. Hayatını kaybetmeden birkaç ay öncede yüksek kan basıncı ve nefes darlığı kendisini belli etmişti.
ZYZZ sonuç olarak bu sporu kendi yaşam felsefesiyle birleştirerek birçok gence sporu sevdirmiş ve büyük bir hayran kitlesi yakalamıştır.Sanal alemde adına birçok fanı çıkmıştır.
O bu spora aşıkmış resmen. Çok yazık olmuş daha 22 yaşında ölümü. çok detaylı olmasada kısaca bu şekilde özetleyebiliriz kendisini.
Birkaç videosu
https://www.youtube.com/watch?v=yKvg9w46Nyg&feature=related
Sende bas steroidi böyle ol bakalım, dışardan görüldüğü gibi değil bu işler. İp ince diyorsun, bu herif sayesinde fitnessmodellik tanındı. Fit kavramı geldi sen böyle bir fiziği hakedicek son insansın. Eğlence nedir bilmeyen cahil kalmış birisisin benim gözümdeadam sigara alkor uyusturucu kullanan biri ben cozemiyorum neden saygi duyuyolar bu sporu yapiyosan en son ornek alicagin kisi he derler ya basmis steroidi olmus aha bu basmis olmus iste birseyide yok zaten ip ince adam webcamde kari soyundursun partiye gitsin yeter onun icin...
"senin gozunde" eylence bira sigara ve uyusturucuysa buyur eylen.Sende bas steroidi böyle ol bakalım, dışardan görüldüğü gibi değil bu işler. İp ince diyorsun, bu herif sayesinde fitnessmodellik tanındı. Fit kavramı geldi sen böyle bir fiziği hakedicek son insansın. Eğlence nedir bilmeyen cahil kalmış birisisin benim gözümde
"senin gozunde" eylence bira sigara ve uyusturucuysa buyur eylen.
millete ornek olan birinin yapmaması gereken seyler.tekrar yazmakta fayda var sporcuların burada özel hayatını siyasi dini görüşünü tartışmak için kurulmamış bu forum vücutları nasıl ve spora katkıları nedir bu önemli hem koskoca mike mentzer bile uyuşturucu kullanıyordu maalesef kötü bir şey bu ama vg spora kazandırdıkları ortada hele ki sigara konusu tam komedi yahu neredeyse nüfusun tamamı sigara kullanıyor yok yani şimdi sırf sigara içiyor diye nüfusun önemli bir bölümü ile selamı sabahımı keselim giderek çoluk çocuk yuvası oldu forum yazık ya amacım kimseyi savunmak değil eleştirirken saçmalamamak gerekir kimi arkadaşlar vücudunu eleştirdi sonra fotolarını koydu bende tebrik ettim varsa zyzzden iyi vücudun koy bakalım video foto bizde tebrik edelim yaz bir vg kitabı okuyalım kaldı ki adam 22 yaşında öldü eminim dahada yaşasaydı vücudunu daha iyi noktaya getirirdi bakın jeff seid giderek vücudunu nasıl mükemmelleştiriyor ha zyzznin vücudu şuanda forumun %98 sinden daha iyidir birde kendisini vgci gözüyle eleştirmemek lazım çünkü onun amacı fitness model vücudu yapmaktı
Adam kendi o halini sevdiği icin yapiyo bu halimi ornek alsinlar diyo sen adami ayyas keş kotu biri olarak biliyosun adamda kendini bu hayatta yaşamayi seven boyle seylerle mutlu olan bunun kendine gore guzel oldugu icin bu sekilde ornek olmak istiyo adam ben yanlis yapiyorum demiyo sana göre yanlis adama gore baskalarinin ornek almasi gereken bi dogrumillete ornek olan birinin yapmaması gereken seyler.
en kucuk ornegi bira icmek testestoron seviyeni dusurur uyusturucu sigara vs idman konsantrasyonundan tut nerelere kadar engeller dogal sporcular bunlari kullanarak asla gelisemez steroidle yapmis emekmi tabi emek ama dogru bisey degil adamin hicbir yaptigi bunlari yapmayi istiyenin sonu zyzz in sonuyla ayni olurAdam kendi o halini sevdiği icin yapiyo bu halimi ornek alsinlar diyo sen adami ayyas keş kotu biri olarak biliyosun adamda kendini bu hayatta yaşamayi seven boyle seylerle mutlu olan bunun kendine gore guzel oldugu icin bu sekilde ornek olmak istiyo adam ben yanlis yapiyorum demiyo sana göre yanlis adama gore baskalarinin ornek almasi gereken bi dogru
Zyzz'yi "Zyzz" yapan nedir? daha bunu bilmiyor, saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun bence biraz araştırma yapmalısın"senin gozunde" eylence bira sigara ve uyusturucuysa buyur eylen.
Sizde gozunuzde bu kadar buyutmeyin lutfen sadece guzel vucudu olan çılgın biri hayat tarsi vs guzel geliyo olabilir ama yaptigi bi cok seyde yanlisZyzz'yi "Zyzz" yapan nedir? daha bunu bilmiyor, saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun bence biraz araştırma yapmalısın
meter mevsimleri beyenmiyen turk insanlari demiyorum bak herifleri gidiyor zyzz e tapiyor sunu anlamiyorum isteHala bu adamin olmedigine dair fikir savunan insanlar var,mantikli gelmiyorda degil ha. Chestbrah(abisi) zyzz in ustunden para kirmasi icin olu gosterildi diyenler var,kimileri cok fazla meth ve uyusturucu caldigi icin tacirlerden kactigini soyluyor. Boyle cilgin bi adamdan beklenebilir aslinda. Bi videodunda fastgood cafesine girip stanozol varmi diye soruyordu
Burasi bir vg formu arkadaslar sizene ozel hayatindan,birakin herkesin gunahi kendine sizemi kaldi exini uyusturucusunu degerlendirmek..
Nekadar roid kullansada koydugu vucut ortada. Mukemmel bi definelik ve mukemel bi kutle![]()
Bu çocuğun örnek alınacak tek bir yanı dahi yok,daha spora başladığı ilk aylardan steroid havuzunda yüzen,biraz vücut yaptıktan sonra insanları girdiği her ortamda ezmeye çalışan,kendini beğenmiş,o kadar steroide rağmen büyüyememiş ve yağ oranını çok düşürememiş bir kişi.Ne yaptığı spora,ne de hayat tarzına saygı duymadığım bir çocuk sadece benim için ve eminim şuan ki zyzz hayranları 3-4 yaş daha aldıklarında zyzz gibi birine nasıl hayran olduklarına şaşacaklar.
Yan yana geldıgımızde ondan ırı duracagım kesın,boyu uzun tek avantajı o,kımseyle ben ondan ıyıyım kotuyum olayına gırmek ıstemıyorum.Sadece zyzz hakkında kendı fıkırlerımı soyledım sen bana bır laf attın bende cevap verdım.Steroıdler ıcınde yuzen bırıyle dogal bırını karsılastırmak zaten akıllıca degıl.Uzatmanın mantıgı yok sız sevıyorsunuz ve nedenlerınız var,ben sevmıyorum ve nedenlerım var.Fıkrımı soyledım hepsı bu[DOUBLEPOST=1415876784][/DOUBLEPOST]
Zyzz ile kendımı kıyasladıgım yok,adam bı laf attı,bende cevap verdım.Zyzz gıbı estetık olmakta ıstemıyorum,senın soyleıdıgn gıbı ıdol olmakta.Ben zaten 110 kilodan suan hayal bıle edemeyecegım bır yerdeyım kendı hayalımı gerceklestırmısım baskasından ıyı olmaya gerek yok.Anlayın artık sızın fıkrınız sevgınız benım fıkrım nefretım.Dıne dadanan,ınsanları kucuk dusuren,bır ınsana saygı duymuyorum bu kadar.
Valla lafın bana ise,ben zyzzden kütleliyim,bacaklarım zyzzden büyük,define oldugum zamanlar zyzz ile yarısırım.Zyzz ile kendımı kıyaslamıyorum zaten ondan ırı ve kutlelıyım sadece bu dedıgıne karsılık bunu soyluyorum ınandırıcı olmak ıcın sana gecen senekı fotograflarımın oldugu konumu atayım bak,bır de vıdeo atıyorum altına canım kardesım benım.
https://www.bodyforumtr.com/threads/15-ayın-sonunda-geldiğim-nokta.79793/ Bir buna bak
https://www.bodyforumtr.com/threads/leg-press-drop-set-200-kilodan-80-kiloya.101824/ Bir de buna.
En sevmedıgım sey gosterıstır fakat senın bu ıgneleyıcı tavrına karsın bunu yapmam gerekıyordu.Kusura bakma ama naturel bu hale gelmıs bırıne,steroıd ıcınde yuzen ve ufacık kalan bır ınsan basıt gelır,benım dusuncem de zyzzın vucudunun abartılacak bır yerı olmadıgı.Bununla bırlıkte zyzz'ın bu kendını begenmıs,ınsanları kucuk dusurucu hareketlerıne ıse saygı duymak delıce.Aynısını sana yapmıs olsa,emınım dustugun durum ıcınde ne kadar kotu olurdun.Kendını zyzz'ın degıl,o ezmeye calıstıgı cocukların yerıne koy.Allaha ezana kufreden,dalga gecen bır ınsan ayrıca...Saygı duyulacak tek bır tarafı yok.Vucuduna kötü demedım,abartılacak bır sey yok,steroıdlere ragmen cok yol alamamıs dedım.
meter mevsimleri beyenmiyen turk insanlari demiyorum bak herifleri gidiyor zyzz e tapiyor sunu anlamiyorum istekutle cede hacimcede definecede deil ama yaklasir ilerde gerci yasi geciyoda neyse kendi milletinden adami beyenmiyor desteklemiyor kostek oluyor basarili ama ayyas bi sporcuyu ilah ediyor sasirtici geliyor
![]()