ZYZZ Aziz Shavershian

Konusu 'Erkek Sporcular' forumundadır ve jarhead tarafından 18 Aralık 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 163 üye.
  1. muti5757

muti5757 Üye

Beğenileri:
    328
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    Öğrenciyim
  2. dontyouloveme

dontyouloveme Üye

Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    18
    Fuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarkkkkkkk

3. AkınGLr34

AkınGLr34 Üye

Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    8
    Meslek:
    Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Come at me bro

Ekli Dosyalar:

jandersunstar, boyka06, muti5757 ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  4. neverbackdown.

neverbackdown. Üye

Beğenileri:
    672
    Ödül Puanları:
    123
  5. ozan1978

ozan1978 Üye

Beğenileri:
    53
    Ödül Puanları:
    28
    Arkadaşlar iyi güzel hoş fizikte,spor sadece fiziktenmi ibaret,ben bu aklı-evvel'in yerinde olmaktansa obez olup gazete okuyup koltukta oturmayı tercih ederim..Yayınladığınız hele son video da şuursuzca abuk sabuk pozlar veren,ruh hali bozuk bir insan var..Belkide bir yaşlandık bilemiyorum.Bizim zamanımızda salonda böyle adamları tokatlarlardı.

Mustimusti bunu beğendi.
  6. Balboa7

Balboa7 Üye

Beğenileri:
    1.355
    Ödül Puanları:
    103
    n
    yaş faktörüde vardır tabi ama iyi tarafı adamın kendi halinde delice hareketler yapmasıdır kimseye zararı yok yani etrafta dayı dayı gezip 1 kişiye 10 kişi saldıran yada zyzz gibi kendi halinde eğlenenlere kafa tutupta etrafta elinde falçatayla dolaşan tiplere ses çıkarmayan tiplerden daha iyidir bu arada dans etmek spor yapmak herhangi bir sanatsal dal ile ilgilenmek kısacası eğlenmek gülmek bizde yok maalesef ki bu yüzden bizlere marjinal işler gibi gelir bu işler bizde genelde eğlenmek tavla oynamak yada 5 saat geyik muhabbeti yapmaktır çoğunlukla

m4j3st3, neverbackdown. ve FrhtKrksz bunu beğendi.
  7. ozan1978

ozan1978 Üye

Beğenileri:
    53
    Ödül Puanları:
    28
    Zararı yok kısmına katılmıyorum,bu videoları seyredip bu adamdan ilham alan her genç arkadaşa zararı var bu rahmetlinin.Eğlenmek gülmek bizde tabiki var,karadeniz fıkraları,kemal sunal'ın filmleri,ve daha bir çok değerlerimiz var,fakat bizim kültürümüzde edep-adap var.
    Buradan herkese bir dost veya ağabey tavsiyesi vermek istiyorum,bu spor güzel,insana çok şey kazandırır (özgüven-kuvvet vs) fakat bu sporu hayatınızın merkezine oturtmayın,bu disiplinsiz olun demek değil,okul hayatınıza önem verin,meslek sahibi olun.Ve spora devam edin.
    Unutmayın,yersiz gösteriş sizi ucuz gösterir..

8. Balboa7

Balboa7 Üye

Beğenileri:
    1.355
    Ödül Puanları:
    103
    bendende sana tavsiye yorum yapacağın kişiyi bir araştır röportajlarını falan gülmek eğlenmek için yapılmış videolar bunlar ha gençtir elbette diskoda dans edecektir kızları etkilemeye çalışıcaktır aynısını her tatile giden yapıyordur yahu sen hiç diskoda dans etmedin mi yani gençler %100 örnek almıyorlar zaten ki istesende alamazsın bu arada sanatsal dal ile ilgilenmiyoruz derken komedi filmi seyretmekten bahsetmedim bizzat ilgilendiğimiz sanatsal faaliyet yok olanlarada elit deniyor zaten ama okul hayatını önemsemeyi entelektüel olmayı yaşam standartlarını yükseltmeye çalışmalarını ben devamlı tavsiye ediyorum

AkınGLr34 ve Lorethlorien bunu beğendi.
  9. FrhtKrksz

FrhtKrksz Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İzmir kiraz
    Rahmetlinin varlığı olay yokluğu koyar.

10. ozan1978

ozan1978 Üye

Beğenileri:
    53
    Ödül Puanları:
    28
    Hocam bu aklı evveli araştıracak kadar vaktim yok..sanatsal faliyet ile ilgilenmiyoruz ne demek? Herkes sanatçı olamaz,bu bir yetenektir,komedi filmi seyretmeyi kast etmedim,Türk insanının yetiştirdiği değerli sanatçılar mizahçılar var anlamında söyledim.Herkes sanatçı olamaz,olmamalıda,ülkemizde hülya avşar ada sanatçı diyorlar.İsteyen sanat ile ilgilenir istemeyen ilgilenmez.Diyorsanki bu videodaki eleman sanat ile ilgileniyor,o da senin sanat anlayışın derim.Ben bu başlığa bu ''soytarı'' kılıklı eleman neden hürmet görüyor diye yorum yazdım.Herkesin kılavuzu farklıdır,kargayı kılavuz edinmeyin derim :) selamet ile..

11. dontyouloveme

dontyouloveme Üye

Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    18
    Fuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarkkkkkkkkk

12. Balboa7

Balboa7 Üye

Beğenileri:
    1.355
    Ödül Puanları:
    103
    benim demek istediklerim nedense forumda hep farklı anlaşılıyor yada kasıtlı olarak mı yapılır bilmem neyse daha açıklayıcı olalım ben ülkemizde iyi komedyen yoktur diye bir şey yazmadım kemal sunal şener şen metin akpınar gibi başarılı komedi filmleri oyuncusu vardır ki çoğu abartılan amerikan sinema oyuncusundan çok daha iyiler tabi şener şen kemal sunal sadece komedi değil dramdada başarılılar elbette herkes mr olmypia yarışmasına katılacak düzeyde vücut yapamayacağı gibi ressam tiyatrocu şiir yazarlığıda yapamaz ama profesyonel anlamda ama hobi olarak yapılabir ben piano çalıyorum misal ama bunu proluk derecesinde yapamam bu büyük yetenek ister yani benim demek istediğim gençlerin mayfa babası gibi etrafta gezmemesidir serserilik yapmamasıdır herhangibir sanat dalı ile ilgilenmesi dans etmesi spor yapmasıdır bunda kötü bir şey yok dansı bende severim ha zyzz nin her yaptığını bende hoş karşılamıyorum sonuçta bir insan hataları olabilir ama en azından adam gençlere spor yapın diyor gülün diyor artık nasıl desem hayat şartlarındanmıdır bilemem çoğu insan mutsuz gençlerde ben gülerek merhaba dediğimde kaç kes cevap alamadığım oldu maalesef sevgi saygı bitmiş kimsenin kimseye saygısı kalmamış neyse fazla uzatmayalım konu burada kapansın saygılar

13. m4j3st3

m4j3st3 Üye

Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    13
    Hepiniz gelip burada efendi numarası yapıyorsunuz. Bırakın bu ayakları.
    Yok sporun bu kuralı mı varmış yokmuş. Vg yapan hiç eğlenmeyecek mi ? Adam hayatını dobra dobra yaşamış işte. Neyse belki sabah 8 akşam 5 emeklisi olup da bu yaşların özlemini çekerseniz o zaman gençlikte biraz olsun çevreye zarar vermeden çılgınlığın veya eğlenmenin ne demek olduğunu anlayabilirsiniz. Sınırlarınızı genişletin. Ama istediğiniz yönde.

Lorethlorien ve MattShadows bunu beğendi.
  14. AkınGLr34

AkınGLr34 Üye

Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    8
    Meslek:
    Sporcu
    Yer:
    İstanbul
    Zyzz olmak ayrıcalıktır! haters gonna hate

Ekli Dosyalar:

• zyxzz.jpg
      zyxzz.jpg
      Dosya Boyutu:
      41,3 KB
      Görüntüleme:
      507
  15. ozan1978

ozan1978 Üye

Beğenileri:
    53
    Ödül Puanları:
    28
    Kimsenin bir numara yaptığı yok,Adam hayatını nasıl yaşamış belli,genç yaşta boylamış eşek cennetini.Çevreye zarar vermezsiniz ama kendinize zarar verirsiniz.Sonra bu eleman gibi hızlı yaşar genç yaşta nalları dikersiniz.Hayatta 2 yol var biri doğru biri yanlış,hangisini seçerseniz yolun sonunda ya yanlışa ya doğruya varırsınız.Ahmak gibi yaşayıp genç yaşta kendinizi bitirmek marifet ve eğlence ise bu kişinin kendi seçimidir.

Shadow15 bunu beğendi.
  16. Steve Austin

Steve Austin Üye

Beğenileri:
    408
    Ödül Puanları:
    73
    Hala bu adamın,pardon çocuğun yaşam tarzını beğenen ve savunan insanlar olduğuna inanamıyorum resmen,neyse Zyzzciler gelmeden kaçayım,yoksa haters maters gıbı bos laflarla süslerler burayı 15-16 yaşındaki daha hayatın gerçeklerini görmemiş çocuklar...

Kontrol35 bunu beğendi.
  17. varosvaros

varosvaros Üye

Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    zyzz kim la ? ezik biri varmıs steroidle uyusturucuyla kendine güven katmış ergenlerde buna özenmiş işte kısaca olay bu :D
    bide felsefe yapıyo geçmiş ergenlere öğüt veriyo şöyle böyle
    sen bu zyzzden çek steroidi uyusturucuyu gor bak ne hale geliyo adam
    ecstasy iciyim bende mutlu biriyim diyim oyleyse ? gercek mutluluk degil bu ama zyzz ezigininde gercek guveni bu degil
    listen carefully bros this is the revolution :D

18. muti5757

muti5757 Üye

Beğenileri:
    328
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    Öğrenciyim
    200 kere daha söylemem gerekirse gene söylerim haters gonna hate Zyzz senin gibi insanların hep olacağına ve kaile bile almamız gerektiğini yıllar önce söylemişti zaten :) Kimse kimsenin hayat görüşüne,tarzına karışamaz isteyen Zyzz'i tanrısı olarak görür isteyende nefret eder ama kimse kimseye nasıl sen bu adamın hareketlerini tarzını beğeniyorsun diye soramaz..

Son düzenleme: 21 Aralık 2014
  19. varosvaros

varosvaros Üye

Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    adam zyzz i tanri bellemis ya la
    bu insanlar bole illa bi tanrıları olcak onun pesinden gitcekler
    guvensiz ezikler sizi :D hep bi idol belirliyceniz kafanızda yoksa yapamıyonuz

20. Steve Austin

Steve Austin Üye

Beğenileri:
    408
    Ödül Puanları:
    73
    Zyzz mi beni kaale almıyormuş :)))))))))))))))))))))) Alsaydı ya keşke napacağım ben şimdi,YÜCE ZYZZ nasıl sevmez beni.........Zyzz benim şuan ki naturel halimle yarışamaz,kaldı ki vurduğu kimyasalların neticesinde ölmüş bir çocuk sadece.Herneyse Zyzzciliğe devam büyüdüğünüzde ne kadar yanlış bir insanı idol olarak gördüğünüzün farkına varacaksınız.

Sayfayı Paylaş