lakara03
Üye
2.5 hafta salona gittim fakat dersler, okul falan derken zaman kalmadı salona bende bıraktım sonuç olarak bir kazancım olmadı , olmasını da beklemiyordum zaten bu kadar az bir sürede.
Benim esas sorunum, çok güçsüzüm,çok kolay yıkılıyorum arkadaşlarımın çoğuyla aramda aşırı derecede güç farkı var .
Güç kazanmak istiyorum, bunun için neler yaparım , hacim yapmaya önem vermiyorum istediğim sadece güçlenmek biraz daha.
Bunun için bana önerebileceğiniz hareketler program var mı ne yapmam gerekir?
Bir de mekik çekerken bel ağrım oluyor yarı da kesmek zorunda kalıyorum.Belim ağrımasa gidebilirim fakat belim ağrıdığı için durmak zorunda kalıyorum karnımı zorlayamıyorum bile :/
Bu arada yaşım 15, 58 kiloyum 180 boyum var .
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler....
Saygılar...
Benim esas sorunum, çok güçsüzüm,çok kolay yıkılıyorum arkadaşlarımın çoğuyla aramda aşırı derecede güç farkı var .
Güç kazanmak istiyorum, bunun için neler yaparım , hacim yapmaya önem vermiyorum istediğim sadece güçlenmek biraz daha.
Bunun için bana önerebileceğiniz hareketler program var mı ne yapmam gerekir?
Bir de mekik çekerken bel ağrım oluyor yarı da kesmek zorunda kalıyorum.Belim ağrımasa gidebilirim fakat belim ağrıdığı için durmak zorunda kalıyorum karnımı zorlayamıyorum bile :/
Bu arada yaşım 15, 58 kiloyum 180 boyum var .
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler....
Saygılar...