Zayıflamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konum kilitlenmişti yanlış yere yazmıştım

Merhaba ben özkan
14 yaşındayım Ve göbeğim var 1.60 boyunda 60 kiloyum sizce Normalmi ?
Karında ve memede yağlanmalar var Sizce hangi diyeti tavsiye edersiniz + Vücud geliştirmek istiyorum Evde uygulanabilecek haraketleri söyleyebilirmisiniz.
Diyetisyenede gidecem

kilo normal değil ..internette bulabilirsin home exercises diye araştırırsan.muhtemelen sabahtan akşama kadar bilgisayar başındasın.hergün yürüyüş yapman lazım vsvs

spora başlamalısın spor hayatında hep olmalı sağlıklı yaşamak ve zayıflamak için . diyet olarak kola , ice tea , gazoz , hazır meyve suları ve cips ve buna benzer abur cuburları hayatından çıkarmalısın. daha sağlıklı beslenmelisin internette bununla ilgili binlerce makale var.

Değerli üyemiz ;
Forumda, ezbere yani sıfırdan diet listesi istemek doğru olmadığı gibi kurallara da aykırıdır.

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
Beslenme | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Beslenme Ile Ilgili Tavsiyeler | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı