Zayıflama ve devamı..

Ben kilo verdim hatta 4-4.5 ayda 16 kilo gibi bir rakama ulaştım ama sorun ise sadece ilk ay spor yaptım ve kalan aylar yapmadım buyüzden daha çok kas ve yağ beraber gitti ve küçülme oldu bende. Şimdi fitness yapacağım ama benim istediğim hipertrofi değil yani öyle çok büyük kaslar istemiyorum. Daha çok böyle güzel bir vücut istiyorum. Bana göre 'Güzel' kavramı ise dediğim gibi şişme değil de hafif belli olma ve şu anki küçülmüş halimden biraz daha yapılı olmak. Bunun için nasıl bir set tekrarı önerirsiniz. Bunun için yardım bekliyorum :) . Fitness olabilir ya da yüzmenin de etkisinin ne kadar olduğunu söylerseniz eğer belki yüzmeye de yönelebilirim.
 
"Yanlışlıkla" çok kaslı bir vücuda sahip olamazsın emin ol. Bahsettiğin adamlar yıllarca disiplinli antrenman ve diyet yaparak o hale geliyorlar.

Yüzmeye gelince, eğer yüzücü vücudu denen vücut şekline kavuşmak ise amacın, profesyonel yüzücüler yüzme antrenmanı yaptıkları gibi ağırlık da çalışıyorlar. Yani sadece yüzerek o kalıba ulaşmıyorlar.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
 
"Ben Arnold gibi olmak istemiyorum" vakası daha. Bu kas büyütmeyi siz çok kolay, basit bir şey zannediyorsunuz galiba.
 
Back
Yukarı