Merhaba Arkadaşlar
öncelikle iyi forumlar.
Boyum: 1,78 ( daha fazlada olablir 2 , 3 CM tam ölçemedim)
Kilo: 100 ( Fazla Beni Bayağı Terletiyor , Terlemem bu kilolardan oluyor büyük ihtimal , Normalde Bi problem yoktu )
Bu Arada 1996 Kasım doğumluyum. Şuan Lise3 ' e Geçtim.
Fazla Kilolu İnsanlar Gibi Ağır biri değilimdir , Mesela Kavgada Kilolular Ellerini Kaldıramaz , Yani ağırlardır bende pek öyle birşey yok.
Beni otobüs ,metro gibi yerlerde ter basıyor genelde
, Sanırım kendimi Sıkıyorum . , geriyorum .
Ve Arkadaşlar Evde koşu bandı var ve ben üşeniyorum koşmaya en fazla 20 dk oda bazen tam diyorum zayıflayacağım bi gün 20 dk koşuyorum ve dahası yok
Fazla Yemek yemediğim zamanlarda olsa illaki spor şart sporsuz kilo vermek zor sanırım. Hatta verilmez bile diyebiliriz.
Evde 5 kiloluk 1 çift dambıl var ( Tanesi 5 kilo )
Koşu bandı var dediğim gibi.
Ve birde karın kası için bi Alet Var Buyrun resmi.
Bu Aletle Tam olarak nasıl bir hareket yapabilirim ve çok etkili olurmu. hangi bölgeleri geliştirir.
Ve Arkadaşlar Nasıl Kilo Verebilirim , Uygun bi Liste Gibi birşey önericek arkadaşlar varmı Çok gerekli. Terlemekten , Kilodan bıktım.
+ Evdeki Aletler İle Nasıl Kas gelişimi Yapabilirim.
Ve Diğer Bi Soru olarak : Boks Sporunda Burun Kemiğinin Alınması gerekiyor bu şartmıdır ve 1 yıl sonra müsabakalara katılırkenmidir...
+ Kiloma Uygun Hangi Sporları yapabilirim.
şimdiden Teşekkür Ederim Arkadaşlar Umarım Hepsine Güzel Cevaplar Verirsiniz...
bench_O

Boyum: 1,78 ( daha fazlada olablir 2 , 3 CM tam ölçemedim)
Kilo: 100 ( Fazla Beni Bayağı Terletiyor , Terlemem bu kilolardan oluyor büyük ihtimal , Normalde Bi problem yoktu )
Bu Arada 1996 Kasım doğumluyum. Şuan Lise3 ' e Geçtim.
Fazla Kilolu İnsanlar Gibi Ağır biri değilimdir , Mesela Kavgada Kilolular Ellerini Kaldıramaz , Yani ağırlardır bende pek öyle birşey yok.
Beni otobüs ,metro gibi yerlerde ter basıyor genelde

Ve Arkadaşlar Evde koşu bandı var ve ben üşeniyorum koşmaya en fazla 20 dk oda bazen tam diyorum zayıflayacağım bi gün 20 dk koşuyorum ve dahası yok

Fazla Yemek yemediğim zamanlarda olsa illaki spor şart sporsuz kilo vermek zor sanırım. Hatta verilmez bile diyebiliriz.
Evde 5 kiloluk 1 çift dambıl var ( Tanesi 5 kilo )
Koşu bandı var dediğim gibi.
Ve birde karın kası için bi Alet Var Buyrun resmi.
Bu Aletle Tam olarak nasıl bir hareket yapabilirim ve çok etkili olurmu. hangi bölgeleri geliştirir.

Ve Arkadaşlar Nasıl Kilo Verebilirim , Uygun bi Liste Gibi birşey önericek arkadaşlar varmı Çok gerekli. Terlemekten , Kilodan bıktım.
+ Evdeki Aletler İle Nasıl Kas gelişimi Yapabilirim.
Ve Diğer Bi Soru olarak : Boks Sporunda Burun Kemiğinin Alınması gerekiyor bu şartmıdır ve 1 yıl sonra müsabakalara katılırkenmidir...
+ Kiloma Uygun Hangi Sporları yapabilirim.
şimdiden Teşekkür Ederim Arkadaşlar Umarım Hepsine Güzel Cevaplar Verirsiniz...
bench_O