Zayıflık Ve Göğüs Yamukluğu Hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeiseN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HeiseN

Üye
Öncelikle merhaba bodyforumtr ailesi aranıza yeni katıldım.

Kendimce sorun olarak algıladıgım zayıflık ve degişik bir gögüs yapısına sahip oldugumdan dolayı
öneri ve görüşlerinize başvurmak istedim.

BOY :1,75
KİLO :63,5

Spora başlama zamanımdan bahsedecek olursak 3 ay gibi bir süre Vicut geliştirmeye gidip.
1,5 Ay gibi bir süre ara vermek zorunda kaldım ve tekrardan Vicut geliştirme ye devam ediyorum,suan itibariyle 1 ay'ı geride bıraktım.Sabah kursumdan dolayı akşam saati SALONA gidebiliyorum.
Saat 2 den saat 10 a kadar calışıyorum.1,5 - 2 saatimi Salon da geçiriyorum.
Amacım işe girebilmek için uygun boy ve kilo orantısına sahip olmak ve gögüs kafesimi olabildigince düzeltmektir.
Günlük olarak beslenme şeklim (Degişiklik Gösterebiliyor)

-Sabah *= 2+ yumurta(sarı dahil) Peynir ve süt Ve Hardline Progainer 5000 (2 Ölcek Süt ile)

-Öglen *= 1 porsiyon Pilav + Tavuk + 1 tablet Supradyn multi-vitamin

-Ara ögün *= muz + süt + fındık + badem + 1 Litre su

-Akşam *= tavuk ızgara +muz + 1 Litre su

-Spordan hemen sonra*= 2,5 Ölçek Hardline Progainer (Su ile)

-Spor sonrası *= 1 porsiyon Pilav + tavuk Yada Makarna

Yazımı sıkılmadan okuyup buraya kadar geldiyseniz şayet lütfen öneri ve görüşlerinizi paylasınız ,İyi forumlar :)

RESİMDE İLK GÖRÜNEN İLK HALİMDİR.
7m8yyP.jpg

ŞİMDİKİ HALİM

P3EOO6.jpg

---

glL99Z.jpg

----
ZN1OOk.jpg

Son düzenleme:
gunluk aldigin besin degerlerini yazar misin ortalama 130gr protein 200gr kadar khidrat alman lazim ve kaliteli yag

Sanırım göğüsün yamuk değil sol omzun aşşağıda :) Kendi kendine ayna karşısında omzunu düzenle ve hep öyle tutmaya çalış bir sora sonra refleks haline gelir

1 saatten fazla antreman yapma 2 saat nedir. Akşama pilav ekle yada makarna. Kilo alman lazim cok zayifsin bulk yap gogusunde cok anormal bisi yok ileride toparlanir kilo aldikca[DOUBLEPOST=1397291588][/DOUBLEPOST]Sabahada 100 gr yulaf ekleyebilirsin gunluk 3 tabak pilav yemen lazim kaliteli yag ve protein de tabii

Degerli yorumlarınız için teşekkurler
@SemihCebraiL , Yedigim yemekler degişiklik gösterdiginden dolayı nekadar aldığımı hiç hesaplayamadım.Ama yapmam gerektiginin farkındayım.Deneyecegim :)
@atomkarınca01 , Omuzlara dikkat ediyorum ,sürekli dik ve düzgün durmaya calısıyorum ama gögsümde genetik bir sorunum oldugunu düşünüyorum,Cok tesekkurler.
@Blonde ,Saat konusun da yanlışlık yapmısım ,özür dilerim.Gögüs olayını fazla kafaya takmıyorum aslın da, o yamuklugun estetik acıdan bana getirisi olucak gibi.Cok teşekkurler :)

Back
Yukarı