HeiseN
Üye
Öncelikle merhaba bodyforumtr ailesi aranıza yeni katıldım.
Kendimce sorun olarak algıladıgım zayıflık ve degişik bir gögüs yapısına sahip oldugumdan dolayı
öneri ve görüşlerinize başvurmak istedim.
BOY :1,75
KİLO :63,5
Spora başlama zamanımdan bahsedecek olursak 3 ay gibi bir süre Vicut geliştirmeye gidip.
1,5 Ay gibi bir süre ara vermek zorunda kaldım ve tekrardan Vicut geliştirme ye devam ediyorum,suan itibariyle 1 ay'ı geride bıraktım.Sabah kursumdan dolayı akşam saati SALONA gidebiliyorum.
Saat 2 den saat 10 a kadar calışıyorum.1,5 - 2 saatimi Salon da geçiriyorum.
Amacım işe girebilmek için uygun boy ve kilo orantısına sahip olmak ve gögüs kafesimi olabildigince düzeltmektir.
Günlük olarak beslenme şeklim (Degişiklik Gösterebiliyor)
-Sabah *= 2+ yumurta(sarı dahil) Peynir ve süt Ve Hardline Progainer 5000 (2 Ölcek Süt ile)
-Öglen *= 1 porsiyon Pilav + Tavuk + 1 tablet Supradyn multi-vitamin
-Ara ögün *= muz + süt + fındık + badem + 1 Litre su
-Akşam *= tavuk ızgara +muz + 1 Litre su
-Spordan hemen sonra*= 2,5 Ölçek Hardline Progainer (Su ile)
-Spor sonrası *= 1 porsiyon Pilav + tavuk Yada Makarna
Yazımı sıkılmadan okuyup buraya kadar geldiyseniz şayet lütfen öneri ve görüşlerinizi paylasınız ,İyi forumlar
RESİMDE İLK GÖRÜNEN İLK HALİMDİR.
ŞİMDİKİ HALİM
---
----
Kendimce sorun olarak algıladıgım zayıflık ve degişik bir gögüs yapısına sahip oldugumdan dolayı
öneri ve görüşlerinize başvurmak istedim.
BOY :1,75
KİLO :63,5
Spora başlama zamanımdan bahsedecek olursak 3 ay gibi bir süre Vicut geliştirmeye gidip.
1,5 Ay gibi bir süre ara vermek zorunda kaldım ve tekrardan Vicut geliştirme ye devam ediyorum,suan itibariyle 1 ay'ı geride bıraktım.Sabah kursumdan dolayı akşam saati SALONA gidebiliyorum.
Saat 2 den saat 10 a kadar calışıyorum.1,5 - 2 saatimi Salon da geçiriyorum.
Amacım işe girebilmek için uygun boy ve kilo orantısına sahip olmak ve gögüs kafesimi olabildigince düzeltmektir.
Günlük olarak beslenme şeklim (Degişiklik Gösterebiliyor)
-Sabah *= 2+ yumurta(sarı dahil) Peynir ve süt Ve Hardline Progainer 5000 (2 Ölcek Süt ile)
-Öglen *= 1 porsiyon Pilav + Tavuk + 1 tablet Supradyn multi-vitamin
-Ara ögün *= muz + süt + fındık + badem + 1 Litre su
-Akşam *= tavuk ızgara +muz + 1 Litre su
-Spordan hemen sonra*= 2,5 Ölçek Hardline Progainer (Su ile)
-Spor sonrası *= 1 porsiyon Pilav + tavuk Yada Makarna
Yazımı sıkılmadan okuyup buraya kadar geldiyseniz şayet lütfen öneri ve görüşlerinizi paylasınız ,İyi forumlar

RESİMDE İLK GÖRÜNEN İLK HALİMDİR.

ŞİMDİKİ HALİM

---

----

Son düzenleme: