jimraynor
Üye
Merhaba arkadaşlar başlayalı 2 ay oldu 25 kiloluk bir zayıflama sürecinden geçtim. İlk ay chest press machine ve kelebek hareketlerini 10 antreman yaptım. Bu ay ise flexorun 2.ay programındeki göğüs programı olan incline bench press+ incline dumbell fly + dumbell bench press i yapıyorum.
Bench presste bar+ 2*10 kilo yapabiliyorum. Maksimum 2*12,5kg yaptığım oluyor. Bu moralimi çok bozuyor arttırınca yapamıyorum. Birçok konuyu okudum ön omuz ve tricepsin çok çalıştığı belirtilmişti. Acaba o bölgelerim çok zayıf olduğu için mi yapamıyorum. Kaldırabildiğim ağırlıklar aşağıdadır.
Chest press machine'de 65 kg'ya kadar çıkabiliyorum.
Butterfly =45kg
Triceps pushdown= 20kg 9 kez. 25kg olunca 4te kalıyorum.
Alna pres= Z Bar + 2*2kg
Öne dumbell kaldırılan harekette ise maximum bir kolumda 5kg diğer kolumda 5 kg ile yapabiliyorum.
Bench presste bar+ 2*10 kilo yapabiliyorum. Maksimum 2*12,5kg yaptığım oluyor. Bu moralimi çok bozuyor arttırınca yapamıyorum. Birçok konuyu okudum ön omuz ve tricepsin çok çalıştığı belirtilmişti. Acaba o bölgelerim çok zayıf olduğu için mi yapamıyorum. Kaldırabildiğim ağırlıklar aşağıdadır.
Chest press machine'de 65 kg'ya kadar çıkabiliyorum.
Butterfly =45kg
Triceps pushdown= 20kg 9 kez. 25kg olunca 4te kalıyorum.
Alna pres= Z Bar + 2*2kg
Öne dumbell kaldırılan harekette ise maximum bir kolumda 5kg diğer kolumda 5 kg ile yapabiliyorum.