darktheboy
Üye
Merhabalar.yaşım 18 boyum 1.75 kilom 51.Forumu okudum benim gibi şikayetçi arkadaşların yazılarını önerilerinizi okudum ama kişiden kişiye değişir dediğiniz için özel olarak tavsiye istiyorum.Zayıflık benim için hep problemdi.Şuan amacım güç değil,düzgün bir vücut ve hacim kazanmak.Hergünüm müsait,yüzebiliyorum.Body building yapabileceğim bir spor merkezi var ama orayı çalıştıranlar bu konuda yetersiz bilgiye sahip.Bu yazı full time olarak nasıl geçirebilirim? Avantajlarım:
1)Yemek seçmem herşeyi yiyebilirim
2)Çalışmaktan usanmam seve seve zaman ayırırım spora
Dezavantajlarım:
1)Akıl hocası olacak biri yok.
2)metabolizmam hızlı
İstediğim:
Hacimli bir vücuda sahip olmak kısacası,küçük görünmeyip kalıplaşmak.
Sorular:
İhtiyacım olan günlük çalışma saati?
Günlük besin ihtiyacım ?
Nelere dikkat etmeliyim?
Not:doktora gittim herhangi bir hastalığım yok,öğün sayım arttırılırsa kilo alabileceğim söylendi.
Hatam olduysa affedin,hiçbir şey bilmiyormuşum gibi yanıtlarsanız sevinirim.Ayrıca benim sormadığım önemli gördüğünüz noktalarada değinirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
1)Yemek seçmem herşeyi yiyebilirim
2)Çalışmaktan usanmam seve seve zaman ayırırım spora
Dezavantajlarım:
1)Akıl hocası olacak biri yok.
2)metabolizmam hızlı
İstediğim:
Hacimli bir vücuda sahip olmak kısacası,küçük görünmeyip kalıplaşmak.
Sorular:
İhtiyacım olan günlük çalışma saati?
Günlük besin ihtiyacım ?
Nelere dikkat etmeliyim?
Not:doktora gittim herhangi bir hastalığım yok,öğün sayım arttırılırsa kilo alabileceğim söylendi.
Hatam olduysa affedin,hiçbir şey bilmiyormuşum gibi yanıtlarsanız sevinirim.Ayrıca benim sormadığım önemli gördüğünüz noktalarada değinirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.