Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tosbaa , asrin78 gerçekten iyi araştırmışsınız..denemek isteyen arkadaşlar için 15$ masraftan kurtaran faydalı olabilecek yöntemler..

bizi izlemeye devam edin;)

bb ciler için bir promozyon kuponu
kupon: 10off99afflat

bu kodu yazın 100 usd üstü alışveirlerde 10 usd indirim ben sanal bi alışveriş sepetinde denedim oluyo 30 hazirana kdr geçerli arkadaşlar!

Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price
Total
1 153-0519 Tribulus, 1000mg, 90 tablets
$9.99 $9.99
1 52-0001 Advanced Soy Pro, Chocolate, 1.5 lbs. $13.95
$13.95
1 52-0041 Animal Max, Chocolate, 1000 g $25.95
$25.95
1 52-0205 Natural Sterol Complex, 180 tablets $19.95
$19.95
1 87-0731 N-Large 2, Chocolate, 3.8 lb. $18.95
$18.95
1 40-0013 T-Shirt, Black, Medium $0.00
$0.00
Subtotal
$88.79
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)
$111.23
Total
$200.02

evet gene 200 doları bayıldık :) kalmış 60 gün şöle 85 kilo olalım kollarıda 43 yapalım mideye baklava böreği dizelim mr olimpia olamasakta mr öküz oluruz :D

evet 13 lbs büyüklüğündeki aşkım sabah uçaktan indi ve az önce fedexin anadolu yakası arabasına binip iş yerime doğru yola çıktı :) spsmiley

fire bird gözün aydın . 10 lb s den sipariş yapabiliriz demekki!
bb comdan bişeyler gözüme kestirdim 10 lbs yi geçiyordu!

fire bird gözün aydın . 10 lb s den sipariş yapabiliriz demekki!
bb comdan bişeyler gözüme kestirdim 10 lbs yi geçiyordu!

2-3 sayfa önce tartışılmıştı bu, ayrıyeten ondan sonra birden fazla +10 lbs'lik sipariş aldığını belirtenler oldu :rolleyes:

bb.comdan da netritiondanda yıllardır sipariş veririm.Şu an bb.den yapıorum alışverişimi. 10-15 tane olmuştur alışverişim en sonuncu siparişimi bugn verdim.aşağıdan bakabilirsiniz.

My_Screenshot_6.jpg
My_Screenshot_6.jpg

bende size başka bi yöntem söliyim
https://www.wirecard.com/wirecard/Home.html
burdan normal kartınızala wire carda para aktarıp sanal bi master card yaratabiliyorsunuz !
yeni kartınız wire bank(alman bankası) na ait olduğu için kredi kartınızıda kullanabilirsiniz büyük ihtimal!
Söz konusu site gayet güvenilirdir ben başka işlemlerde kullanıyorum hesbaım var burda!
1 euro işlem ücreti var sadece para aktarırken kartınızdan !

Dostum peki aktardığın parayı geri çekme şansımız varmı.Diyelimki 100 euro aktardık denedik kabul görmedi.parayı çekebliormuyuz?

Eklentiler

• My_Screenshot_6.jpg
    My_Screenshot_6.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 373
Son düzenleyen: Moderatör:
Total
1 163-0010 Lipo-6 X, 120 caps
$34.95 $34.95
1 200-0026 NO-XPLODE, Grape, 1.81 lbs
$35.95 $35.95
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00
$0.00
1 63-0448 BCAA, 4500mg, 500 capsules $23.95
$23.95
1 71-0098 Hydroxycut Hardcore, 120 liquid caps $34.95
$34.95
1 21-0023 Reduce, 120 capsules $0.00
$0.00
Subtotal
$129.80
Shipping - UPS Worldwide Express (2 to 3 days)
$74.65
Total
$204.45

malesef wirecardda geri çekim opsiyonu yok!
ben ilerde yatırınca sizi haberdar ederim olup olmadığını!

Pazartesi mail atmıştım netrition.com'a, biraz önce cevabı geldi. Kısaca +9.000 üyenin bulunduğu bir forumda yönetici olduğumu, forumda bazı üyelerin netrition.com ve bodybuilding.com arasında kaldığını, ve bodybuilding.com'un yaklaşık $30 daha ucuz kargo ücretleri olduğunu ama kredi kartı almadıkları için(WU ile $15 demiştiniz) asıl farkın $15 olduğunu ve bu farkın nereden kaynaklandığını sordum. Cevap bütün forumun düşüncesini(ve sipariş vereceği siteyi) değiştirebilir diye de dramatize ettim biraz ;)

Hello,

Our shipping charges are calculated based on the weight of the package
and the destination. Bodybuilding.com determines their shipping charges
based on weight only. They calculate a shipping charge before knowing
where the package is going. By using such a system, they may be making
money on the shipping charges for some packages, but they are definitely
losing money on others. Unfortunately, Turkey is in one of the furthest
shipping zones from the United States. We feel it is better to
accurately charge our customers based on the actual cost to ship their
package.

Thank you very much for writing. We really do appreciate the feedback
and your business. We are doing everything we can to keep you coming back.

Best Regards,

--
Sandra Roddy
Operations Manager

Yani, netrition.com kargo ücretini belirlerken hem ağırlığı hem de uzaklığı baz alıyor. Bodybuilding.com ise sadece ağırlığı. Bu sayede, siparişin hangi ülkeye gideceğini bilmeden kargo ücretini hesaplıyorlar. Bazı ülkelerde zarar edebilirken(yakın olanlarda), uzak ülkeler ise kar edebiliyor(Türkiye ABD'ye en uzak ülkelerden biri diyor). Netrition ise herkesin siparişinin ayrı ayrı hesaplanması taraftarı.

amerikadan pzt si yola çıkan sparişlerim bugün gelmiş ama ben evde olmadığımdan teslim alamadım. not bırakıp gitmiş ups. 2 günde taa oralardan buraya süper......

Pazartesi mail atmıştım netrition.com'a, biraz önce cevabı geldi. Kısaca +9.000 üyenin bulunduğu bir forumda yönetici olduğumu, forumda bazı üyelerin netrition.com ve bodybuilding.com arasında kaldığını, ve bodybuilding.com'un yaklaşık $30 daha ucuz kargo ücretleri olduğunu ama kredi kartı almadıkları için(WU ile $15 demiştiniz) asıl farkın $15 olduğunu ve bu farkın nereden kaynaklandığını sordum. Cevap bütün forumun düşüncesini(ve sipariş vereceği siteyi) değiştirebilir diye de dramatize ettim biraz ;)

sarc4stic eline sağlık uğraşmışsın, bu arada adamların cevabı da tam "haklısınız ama alacağınız yok" cinsinden :D

amerikadan pzt si yola çıkan sparişlerim bugün gelmiş ama ben evde olmadığımdan teslim alamadım. not bırakıp gitmiş ups. 2 günde taa oralardan buraya süper......

hayırlı olsunnn..

Son düzenleyen: Moderatör:
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]AST[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BCAA, 4500mg[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]500 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$23.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$23.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]200-0026[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BSN[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NO-XPLODE, Grape[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1.81 lbs[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$35.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$35.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]84-0402[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100% Whey Gold Standard Protein, Vanilla Ice Cream[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]5.17 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]87-0710[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Prolab[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Glutamine Powder[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1000 g[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$41.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$41.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$133.88[/SIZE][/FONT]

arkadaslar söle bi sipari_ versek gecermiki acaba tecrübeli arkada_lar1n yard1m1n1 bekliyorum

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]AST[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BCAA, 4500mg[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]500 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$23.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$23.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]200-0026[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BSN[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NO-XPLODE, Grape[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1.81 lbs[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$35.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$35.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]84-0402[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100% Whey Gold Standard Protein, Vanilla Ice Cream[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]5.17 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$31.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]87-0710[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Prolab[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Glutamine Powder[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1000 g[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$41.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$41.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$133.88[/SIZE][/FONT]

arkadaslar söle bi sipari_ versek gecermiki acaba tecrübeli arkada_lar1n yard1m1n1 bekliyorum

Kutu çok büyük olacağından ufak bir ihtimalde olsa riski var arkadaşım , benim sana tavsiyem xplode veya glutamin yerine tablet olan ufak kutulu birşey al

Ben de genel bir bilgi vereyim..
İşim gereği yaklaşık 15 yıldır gümrükler ile haşır neşir oluyorum ve öğrendiğim şudur ki gümrüklerde uygulamaların birbirini tutmasını beklemek hayaldir.
Birgün sorunsuz gümrüklenen siparişinizin aynısı aynı gümrükte başka birgün takılabilir. Bunun temel nedeni gümrükte bulunan muayene memurları denen personeldir, bir muayene memuru paketinizi "ticari ve/veya fazla miktarda" olarak yorumlayacağı gibi aynı paketi bir başka memur "kişisel kullanım içindir" şeklinde yorumlayıp bırakabilir..
Veya aynı memurun o andaki psikolojik durumu bile bu yorum farkını gündeme getirebilir, garip ama gerçek :)
Yani sözkonusu olan şüpheli derecede fazla bir sipariş olduğunda hiçbirşeyin garantisi yok gibi..

^Anladığım kadarıyla eski sayfalara bakmadan soru soruyorsun.

hepsine baktım ama bazısı getırtmıs bazısı yapmayın dıyor net bır sey yok bır de bu son zamanda 10 lb nın ustunde getırten varmı onu ogrenmek ıstedım. __________________
utku

bence riske girmek lazım yazılanları okuduysan görmüşsündür zaten %95i nin sorunsuz kargosunu teslim aldığı ve %65inin sınırları aştığı halde kargolarının ellerine ulaştığını.

utku burda sana ne söyleske boş tamamen şans nasip kısmet , riski göze alcaksın ya gelicek ya gelmiycek , normal gümrük olsa araya adam sokup alırsın ama fedex ve ups nin memuru kaşeyi vurursa kayıtlara gireceği için direk sürahiyi tutup içmeye başlıyosun buzz gibi suyu , 10 lbs değilde 5 lbs getir yanınada 1-2 tane 180 tabletlik ilaç koy sorunsuz geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı