Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teşekkürler arkadaşlar ben de adamlara nerde benim mallar diye mail attım:) de inşallah çarşamba gelmez o gün işteyim...

sarc4stic ağzından bal damlıyo dediğin gibiyse valla çok iyi
yarın 10 lbslik lerden 2 taneisnin kargo fiyatlarını karşılaitırıcam
100 euroyu geçmez optimum %100 wheyler 60 dolar ortalama dışarda 2 tanesi tam 100 euro eder ztn!
100euro =185 kağıt desek 200 dekargoya bayılırız herhalde
genede 385 e gelir bu ürünün 10lbs liği tr de zaten 325 e sanırım 1tnesi nerdeyse beleşe gelio valla

Aşağıdaki siparişi az önce verdim, bakalım sorunsuz gelecek mi... hayırlısı..

--------------------
Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price Total
1 200-0009 NO-XPLODE, Orange, 1.81 lbs $35.95 $35.95
1 200-0012 Cell-Mass, Arctic Berry Blast, 1.41 lb $34.95 $34.95
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 40-0043 MixChamp Shaker Bottle, 25 oz $4.95 $4.95
1 40-0015 T-Shirt, Black, X-Large $0.00 $0.00
Subtotal $75.85
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $66.49
Total
--------------------

Siparişim bugun geldi..
4 gün transit süre fena değil
ehh o kadar tuzlu kargo ücretine de bu yakışırdı zaten..:)

ya aklıma takıldı. şu kargo olayı uçakla olduğundan mı bu kadar pahalı. gemiyle gelen kargolar yok mudur:) biraz geç olur ama belki daha ucuzdur. ben razıyım 90-100 yerine 20-30 verip 1-2 beklemeye. :) gemiyle büyük firmaların malları mı geliyo. koysunlar araya göndersinler....

20 dolar kargo olsa ne olur yani. 90 dolar uçak bileti gibi. 20 olsaydı birkaç şey daha alırdım. hayal işte...

gemi ile gelen mal Türkiye'de mutlaka gümrüğe tabi olur, Fedex UPS gibi doğrudan eline gelemez.
Firmalarda bunu bildiğinden zaten gemi ile göndermezler.
Ayrıca Amerika'dan gönderirken de ihracat gümrüğüne tabidir.

gemi ile gelen mal Türkiye'de mutlaka gümrüğe tabi olur, Fedex UPS gibi doğrudan eline gelemez.
Firmalarda bunu bildiğinden zaten gemi ile göndermezler.
Ayrıca Amerika'dan gönderirken de ihracat gümrüğüne tabidir.

tosbaa, nikin de çok şirinmiş:D, benimkisi hayal. gümrük mevzuatı nasıl işliyor pek bi bilgim yok. bi de bodybuilding teki shipping ile netritiondaki shipping ücreti çok farklı. orda da yanılmıyorsam ups yada fedex ile gönderi yapılıyor. orda 59.99 dolar netritionda 94 dolar bide bulknutrition var o daha da uçuk benim aynı ürünlere 104 dolar kargo biçtiler. yani isterlerse daha da düşürebilirler kanısındayım. belki firma anlaşma yapıyordur. ben ürünleri seninle göndereceğim ama normal gönderi ücretinin altında olsun diyebilirler. bu firma için daha karlı olur. düşün 3 tane ayrı firma var 3 ünde de shipping farklı. bunların içinde en ucuz shipping bb.com a ait ama kredi kartı olayını kabul etmiyor nakit para istiyorlar. o da arkadaşalrın yazdığına göre blue form diye birşey varmış o kullanılırsa 15 dolar artı masraf yinede ucuza geliyor. ben bb.den alsaydım 15 dolar masraf ile aynı ürünler kargo da dahil 149 dolar tutuyor du netrition da 163 dolar falan.....15 dolar daha ucuz bb.com...diğer arkadaşların dikkatine sunayım....

eğer swift ile oluyosa hsbc de internet bankacılığında dwift ücretsiz. bb .com için kullanabilirsiniz.

Aslında teorik olarak Netrition.com'un nakliyesinin daha ucuz olması gerek çünkü şirket merkezi batı kıyısına daha yakın, BB.COM ise doğu kıyısına daha yakın, ama bunlar yönetim merkezi olabilir ve depolar tam ters vaziyette de olabilir.
Ancak tahminimce aradaki kargo farkının sebebi BB.COM'un daha büyük oranlarda mal sattığı ve dolayısıyla nakliye şirketleri ile daha ekonomik ve uzun süreli anlaşmalar yapabildiğidir.

eğer swift ile oluyosa hsbc de internet bankacılığında dwift ücretsiz. bb .com için kullanabilirsiniz.

asrin biraz daha açar mısın. yani hsbc den internet bankacılığı ile bb.com a para eft ile gönderilebiliyor mu? yada dwift eft şeklinde birşey mi?.....

asrin biraz daha açar mısın. yani hsbc den internet bankacılığı ile bb.com a para eft ile gönderilebiliyor mu? yada dwift eft şeklinde birşey mi?.....

hernan, kaba tabiri ile swift'e EFT'nin uluslararası versiyonu diyebiliriz.
Ama burada sorun daha öncede bazı arkadaşların dile getirdiği gibi BB.COM'un paranın hesabına geçtiğini teyid edene kadar geçecek bekleme süresidir.

ama swift eğer ücretsiz ise denenebilir gerçekten..

Biraz araştırmacı gazetecelik yaptım, Fedex.com sitesinden paket detaylarını girerek kargo fiyatı tahmini alabilirsiniz.
Ben de bana bugun gelen paketin ölçü ve ağılığı üzerinden bilgileri girdim, hem BB.COM hem de NETRITION.COM firmalarının merkez adreslerinin bulundugu şehirlerden Ankara'ya kargo bedeli hesaplattım.
Herikisi içinde $117 fiyat verdi Fedex.com.

Bu durumda firmaların kargo şirketleri ile özel anlaşmaları olduğu belli oluyor zaten.

tosbaa supplementların hayırlı olsun..Noxplode bağımlılık yapacak ;)..eminim faydalarını görürsün..buarada orange'ın tam tadını biara yazarsan sevinirim..lemon lime'dan sonra sanırım orange yada lemon kullanacam.
Buarada merak edenlere VPX Shotgun tat yönünden berbat..

evet hsbc de siwft ücretsiz internet bankacılığında ben eskiden hsbc de çalışıordum!
2 iş günü sürer karşı trfın hesabına geçmesi !
ptesi yaparsanız bilgiler doğruysa en geç çarşamba ellerinde olur.
buda çok fazla bir süre değil!

tosbaa supplementların hayırlı olsun..Noxplode bağımlılık yapacak ;)..eminim faydalarını görürsün..buarada orange'ın tam tadını biara yazarsan sevinirim..lemon lime'dan sonra sanırım orange yada lemon kullanacam.
Buarada merak edenlere VPX Shotgun tat yönünden berbat..

Diez sağol, vallahi Noxplode bağımlılık yaparsa yandık, kutusu konserve kutusu kadar ufacık birşey, heray netrition.com'a yazılmam gerekecek demekki :o

Orange tadını deneyince yazarım.. inşallah güzeldir..

Bu arada bu konuya abone oldum, "derhal mail ile uyarılmak istiyorum" seçeneği de işaretli ama bilgilendirme mailleri gelmiyor yeni postlar hakkında (spamlere de baktım oraya da gitmemiş)
başka benzer sorun yaşayan var mı?

o zaman gidip hsbc de bi vadesiz hesap mı açmamız gerek. ondan sonra da internet bankacılığını aktive edip oradan bb.com a alış verişlerde para göndermek mantıklı bence. hesap açtırmak ücretsiz dimi?....eğer ücretsiz de para gönderiliyorsa ben iki gün beklerim mühim değil....

bu arada benim paket bugün yola çıkmış. herhalde bişey olmassa perşembe yada engeç cuma elimde olur...

hello,

Thanks for writing.

Your order shipped from our warehouse
today, May 29th to the following address:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet hesap açımı ücretsiz hemen internet şifrenide alabilirsin
kredi kartın varsa hsbc den zaten otamatik açılan bi vadesiz hesabın vardır

Darılmayın ama 20-30 dolar peşine düşüp beklemek 3-5 tane mail atmak bana mantıklı gelmiyor kaldıki netrition express ile bb ise normal delivery ile yolluyor birisini 4-6 digeri 2-3 gun para hesaba gecti mail ile dert anlattim 5-6 gundede mal geldi eeeee airmail ile isterimd aha iyi , abi hersey para degil heleki ruh sagligim :)

arkadaşlar zaten 15$ western unicorn. dediğim gibi internette şimdiye kadar buldugum en ucuz site bb.com. diğer sitelerde ürünleri bazen 3 4 $ ucuz yapıolar ama kargoyu 30 40$ fazla yapıyolar. bb.com da ucuz olmasının sebebi bide adamlar sürümden kazanıyo. bizimde kullanmamız en doğrusu fakat. gerçekten şu işi ortaklı yaparsanız çok sevineceksiniz. 120$ 150$ gibi uçuk kargo paraları asla ödemezsiniz. 3 ortak oldugunuzda zaten bankaya vereceginiz 15$ ı da 3e böleceginiz için 5$ pek bi sorun olmayacaktır sizin için. hsbc ile falan uğraşmayın bence.

bb.com da saydığı gibi 5 yöntem var..yani internetten banka aracılığıyla para gönderileceğine ait bir yöntem yok..

Credit Or Debit Cards: We accept Visa, Mastercard, American Express (Turkiye yok)
PayPal: If you have a PayPal account, you can use this choice to pay quickly and easily.
Check Or Money Order By Mail: You can also send in a check or money order by mail and we will ship your order when your payment arrives here.

Online Check: You can also fill out a check form online. It works just like paying by check, except that the payment is immediate. (sadece USA)
Western Union: We are now accepting Western Union Quick Collect worldwide.

bb.com da saydığı gibi 5 yöntem var..yani internetten banka aracılığıyla para gönderileceğine ait bir yöntem yok..

diez, ben de bunu merak edip bb.com online help desk'ine sormuştum chat yaparak, bana Türkiye'den swift transferi ile sipariş kabul edecekelrini söylediler ve aşağıdaki banka detaylarını verdiler, ilgilenen arkadaşlar için buraya yazayım:

Bodybuilding.com
Bank Name - U.S. Bank
Routing # - (FW)123103729
Account: - 1533 5308 4699
USB Swift - USBKUS44IMT
Bank phone number: - 1-800-673-3555

Birisi bu yöntemi denesin de ne derece işe yarıyor görelim bakalım :)

bende size başka bi yöntem söliyim
https://www.wirecard.com/wirecard/Home.html
burdan normal kartınızala wire carda para aktarıp sanal bi master card yaratabiliyorsunuz !
yeni kartınız wire bank(alman bankası) na ait olduğu için kredi kartınızıda kullanabilirsiniz büyük ihtimal!
Söz konusu site gayet güvenilirdir ben başka işlemlerde kullanıyorum hesbaım var burda!
1 euro işlem ücreti var sadece para aktarırken kartınızdan !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı