Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
paypal ile ödemişsen tekrar iptal edeceklerdir..benimde başıma gelmişti fakat kredi kartı hareketlerine baktığımda iptal ettiklerini görmüştüm..yinede iptal ederler..

banka ile telefonda görüştüm 5 günlük provizyon konulmuş ve bunula ilgili herhangi bir işlem yapılmaz denildi ve para çekilirsede yasal işlem yapma hakkınız doğar denilde sadece inşallah geri ödenir

www.worldclassnutrition.com

Online magazaları ararken worldclassnutrition.com adresine rastladım, forumda baktım pek bahsedilmemiş bu firmadan, sadece 2005 yılına ait aşağıdaki başlıkta var görünüyor aramada:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...490.html?t=1490&highlight=worldclassnutrition

Bunlarda kargo daha ucuz görünüyor, benim netrition'dan verdiğim $140 küsür siparişin hemen hemen aynısına toplam $110 dolar fiyat verdiler. Shipping ücreti $39,99 içinde.

Kredi kartı ödemesi kabul ediyorlar gibi görünüyor ama bir seferlik olmak üzere enteresan bir güvenlik uygulamaları var kredi kartının size ait oldugunu kanıtlamak için, isteyen aşağıdaki linke gözatabilir:
http://www.worldclassnutrition.com/shippingpolicy.html

Enteresan bir diğer konuda international siparişler için sadece tek bir kargo yöntemleri var o da Fedex International olarak geçiyor ama teslim süresine 2-8 hafta diyor, nasıl bir Fedex ise bu anlamadım :)
Gerçi öyle bile olsa ileri tarihli siparişler için değerlendirilebilir ucuz kargo opsiyonu açısından..

Burayı deneyen oldu mu hiç?

Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price Total
1 123-0002 Accu-Measure Plastic Fat Caliper Kit, 1 kit $13.95 $13.95
1 163-0007 Lipo-6 Liqui-caps, 120 liqui-caps $24.99 $24.99
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0089 Animal Cuts, Ephedra-free, 42 pk can $29.95 $29.95
1 84-0067 100% Whey Gold Standard Protein, Strawberry, 10.35 lb $62.95 $62.95
1 21-0023 Reduce, 120 capsules $0.00 $0.00
Subtotal $131.84
Shipping - UPS Worldwide Express (2 to 3 days) $118.86
Total $250.70

Hadi bakalım hayırlısı bende verdim bugün siparişimi..
Ama arkadaşları aklıma bir soru takıldı, ben acemiliğimden adımda soyadımda adresimde falan Türkçe kararkterler kullandım. Acaba bu bir sorun teşkil eder mi? Aklıma takıldı çünkü bana yolladıkları mail'da Türkçe karakterler gözükmüyordu, acaba onlarda gözükür mü? Hadi diyelim gözüktü adamlar ç yerine c, ğ yerine g yazmayı akıl ederler mi acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum,ben önümüzdeki ay,ingiltereye gideceğim ordan istediğim supplementleri alsam,havaalanında sorun yaşarmıyım,ayrıyetten bişi yapmam gerekirmi yoksa bavula koyup elimi sallaya sallaya getirebilirmiyim ürünleri,bilgilendirirseniz sevinirim...

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum,ben önümüzdeki ay,ingiltereye gideceğim ordan istediğim supplementleri alsam,havaalanında sorun yaşarmıyım,ayrıyetten bişi yapmam gerekirmi yoksa bavula koyup elimi sallaya sallaya getirebilirmiyim ürünleri,bilgilendirirseniz sevinirim...

getireceğin miktara bağlı, abartmadığın sürece getirebilirsin, zaten normalde kontrol olmuyor.. ama yinede alacaklarını elinde torba ile değil görünmeyecek şekilde bavulunda taşımanı öneririm, ne olur ne olmaz :)
tabi 3-4 kişi birlikteyseniz ve hepinizin 2-3 bavulu varsa bu durumda alışverişi abartabilirsin de, ne de olsa saklayacak çok yeriniz olur..

bişey olmaz korkma

Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price Total
1 123-0002 Accu-Measure Plastic Fat Caliper Kit, 1 kit $13.95 $13.95
1 163-0007 Lipo-6 Liqui-caps, 120 liqui-caps $24.99 $24.99
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0089 Animal Cuts, Ephedra-free, 42 pk can $29.95 $29.95
1 84-0067 100% Whey Gold Standard Protein, Strawberry, 10.35 lb $62.95 $62.95
1 21-0023 Reduce, 120 capsules $0.00 $0.00
Subtotal $131.84
Shipping - UPS Worldwide Express (2 to 3 days) $118.86
Total $250.70

Hadi bakalım hayırlısı bende verdim bugün siparişimi..
Ama arkadaşları aklıma bir soru takıldı, ben acemiliğimden adımda soyadımda adresimde falan Türkçe kararkterler kullandım. Acaba bu bir sorun teşkil eder mi? Aklıma takıldı çünkü bana yolladıkları mail'da Türkçe karakterler gözükmüyordu, acaba onlarda gözükür mü? Hadi diyelim gözüktü adamlar ç yerine c, ğ yerine g yazmayı akıl ederler mi acaba?

Online magazaları ararken worldclassnutrition.com adresine rastladım, forumda baktım pek bahsedilmemiş bu firmadan, sadece 2005 yılına ait aşağıdaki başlıkta var görünüyor aramada:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...490.html?t=1490&highlight=worldclassnutrition

Bunlarda kargo daha ucuz görünüyor, benim netrition'dan verdiğim $140 küsür siparişin hemen hemen aynısına toplam $110 dolar fiyat verdiler. Shipping ücreti $39,99 içinde.

Kredi kartı ödemesi kabul ediyorlar gibi görünüyor ama bir seferlik olmak üzere enteresan bir güvenlik uygulamaları var kredi kartının size ait oldugunu kanıtlamak için, isteyen aşağıdaki linke gözatabilir:
http://www.worldclassnutrition.com/shippingpolicy.html

Enteresan bir diğer konuda international siparişler için sadece tek bir kargo yöntemleri var o da Fedex International olarak geçiyor ama teslim süresine 2-8 hafta diyor, nasıl bir Fedex ise bu anlamadım :)
Gerçi öyle bile olsa ileri tarihli siparişler için değerlendirilebilir ucuz kargo opsiyonu açısından..

Burayı deneyen oldu mu hiç?
abiciim müthiş bi kargo fiyatı bu ya. on whey 10 lbs seçtim fedexi seçtim kargo 39.99 ürün de diğer sitelere oranla ucuz 59.99 zamlandı biliyorsanız ürünler diğerlerinde 67 dolar falan oldu. toplamı 99.98 dolar yapıyo. 0 da 134 bilemedin 135 ytl şuan whey mevcut ben de ama eylül de ki sparişimde muhakkak bu siteyi kullanacağım. 2 ile 8 hafta deniyo ama 8 haftayı bulmaz herhalde. mail ile sormak gerek neden bu kadar süre diye...ama kargo çok ucuz. 10 lbs on whey kargo dahil 134 ytl hayal gibi.....

[FONT=arial, helvetica]

INTERNATIONAL ORDERS:

What is Fed EX International shipping?

If you pick this option, it's $39.99, and your package is under 5 lbs, we will use FedEx. It will arrive in 2-8 weeks. If your order is over 5 lbs. the shipping price will be updated and will be viewable through the tracking url you are given.

First time customers with foreign orders may be asked to verify their credit card. A non-refundable amount between $0.01 - $10.00 will be charged to your credit card. The customer will need to contact their credit card co. and retrieve the amount in US $ dollars. Email us this amount so that the remaining balance of the order can be billed to your credit card and your order can be shipped. This is done to prevent the use of stolen credit cards, and will not have to done on future orders.

When you place your order, a flat rate shipping charge has been added, additional shipping, handling and insurance may be added later, and will be updated on your order. We have 1 shipping option Fed Ex International may take (2-8 weeks). Shipping and handling costs will be added to the order during processing, If you need to know shipping cost prior to our processing please email us. Please make sure your email address is correct and a vaild phone number is given. This will help ensure that you get your order.

World Class Nutrition cannot track surface shipments
. We also cannot guarantee delivery of these shipments and no refunds will be given on lost or damaged shipments. It is the customers responsibility to make sure that any product ordered is legal in your country. Any order confiscated is the responsibility of the customer. Delays in international shipping are typical and lead times can extend beyond 8 weeks. Customers are responsible for all duties and taxes due on shipments. If customer refuses to take delivery on an order they are still responsible for all charges incurred from the order. Customer is responsible for all fees involved to collect payment for orders. WCN reserves the right not to ship to a particular country due to custom laws and regulations

[/FONT][FONT=arial, helvetica]shipping ile ilgili bilgiyi buldum da ingilizce çok iyi değil. anladığım kadarıyla yada aklıma takılan bölümleri çizdim. birinci kısımda 5 lbs in altındaki sparişler için fed ex kullandıklarını ve bunun 2-8 hafta olduğunu yazmışlar yanlışım varsa düzeltin, 5 lbs üstünde olursa da ücret yeniden düzenlenebiliyor ve takip edilebiliyor demişler anladığım kadarıyla....

surface shipment ne demek. yüzeysel kargo mu nedir anlamadım ürün kaybolabilirmiş falan ddeniyo yada kaybolmama garantisini vermiyorlarmış gibi... diğer kısımlardaki püf noktalarını da yazabilirseniz iyi olur.....
[/FONT][FONT=arial, helvetica][/FONT]

tosbaa nerde yazıyo fedex ile 2-8 hafta diye. ben bulamadım....

[FONT=arial, helvetica]INTERNATIONAL ORDERS:
What is Fed EX International shipping?
If you pick this option, it's $39.99, and your package is under 5 lbs, we will use FedEx. It will arrive in 2-8 weeks. If your order is over 5 lbs. the shipping price will be updated and will be viewable through the tracking url you are given.

Yukarda 4. satırda..

selamlar

ok, görmüşsün zaten..
[/FONT]

Son düzenleme:
[FONT=arial, helvetica] If you pick this option, it's $39.99, and your package is under 5 lbs, we will use FedEx. It will arrive in 2-8 weeks. If your order is over 5 lbs. the shipping price will be updated and will be viewable through the tracking url you are given.

Bu opsiyonu seçerseniz tutar 39,99. eğer paketiniz 5 lbs altında ise Fedex ile yollarız. 2-8 haftada elinize geçer. siparişiniz 5 lbs üzerinde ise kargo bedeli güncellenecektir, ve size vereceğimiz takip url adresinde görülebilecektir.
[/FONT][FONT=arial, helvetica]

World Class Nutrition cannot track surface shipments
. We also cannot guarantee delivery of these shipments and no refunds will be given on lost or damaged shipments. It is the customers responsibility to make sure that any product ordered is legal in your country.

[/FONT][FONT=arial, helvetica] World Class Nutrition karadan gönderilen siparişlerin takibini yapanaz (not: bu USA için geçerli zaten). ayrıca bu siparişlerin teslimini de garanti edemeyiz, hasarlı veya kayıp teslimatlarda iade verilmez. Ülkenizde siparişini verdiğiniz ürünün yasal olduğunun teyidini yapmak müşterinin sorunluluğudur..

acele çevirdim, atladığım yerler olabilir..
[/FONT]

anlaşıldı klasik uyarılar. ben de mail attım neden fed ex ile 2 ile 8 hafta süre veriyorsunuz diğerlerinde 2-3 gün diye. bakalım ne diyecekler. gerçi 2-3 güne o fiyat biz daha ucuza daha geç gönderiyoruz diyebilirler. 2 hafta iyi de 8 hafta uzun ya. cevap gelirse buraya aktarırım....

siparişin verildiği tarih: 13 Haziran Çarşamba
internet adresi: netrition.com
sipariş tutarı: 198 $ (toplam 347 $)
ağırlık: 24 lbs (10.9 kg)
kargo tipi: FedEx International Priority (2 to 3 days)

bugun elime ulaştı ayrıca son 2 siparişi getirdiklerinde fedex görevlisinin uzattığı imza kağıdında ismim bilgisayarla yazılmış şekilde gözükmekte, önceden görevli ismimi sorup kağıda kendisi yazardı.

on whey 10 lbs seçtim fedexi seçtim kargo 39.99 .....

5 lbs üzerinde olunca kargo 39,99 da kalmıyor, güncellenecektir deniyor. Ona göre hasap yapmakta fayda var. Ama nerden bakarsan bak diğerlerinden daha hesaplı görünüyor gibi bu site.
Elbette netrition gibi profesyonel görünmüyorlar yani siparişi verince 2-3 içinde kapımızda olmayacağı kesin gibi ama denemek lazım.
Ben bir deneme siparişi verip bakacağım..

siparişin verildiği tarih: 13 Haziran Çarşamba
internet adresi: netrition.com
sipariş tutarı: 198 $ (toplam 347 $)
ağırlık: 24 lbs (10.9 kg)
kargo tipi: FedEx International Priority (2 to 3 days)

bugun elime ulaştı ayrıca son 2 siparişi getirdiklerinde fedex görevlisinin uzattığı imza kağıdında ismim bilgisayarla yazılmış şekilde gözükmekte, önceden görevli ismimi sorup kağıda kendisi yazardı.

hayırlı olsun..
demekki gümrüklerdeki 100$ veya ağırlık limitleri epey esneyebiliyormuş.. öğrendiğimiz iyi oldu..

http://www.supplementstogo.com/

arkadaşlar bu sitede fedex kargo 39 dolar ve 2-5 gün yazıyor http://www.worldclassnutrition.com/ sitesi ilede büyük benzerlikleri var.çok kapsamlıda fakat benim sipariş verdim iptal olmuş iptal olduğuna dair mail de göndermediler. ilk alışverişimi yaptığımda gelen otomatik mailden site içinden siparişimi denetleyebileceğim link vermişrde biraz önce baktım bu sipariş iptal olmuşdur yazıyor. bende niye iptal olduğuna dair mail attım cevap bekliyorum bakalım.

http://www.supplementstogo.com/

arkadaşlar bu sitede fedex kargo 39 dolar ve 2-5 gün yazıyor http://www.worldclassnutrition.com/ sitesi ilede büyük benzerlikleri var.çok kapsamlıda fakat benim sipariş verdim iptal olmuş iptal olduğuna dair mail de göndermediler. ilk alışverişimi yaptığımda gelen otomatik mailden site içinden siparişimi denetleyebileceğim link vermişrde biraz önce baktım bu sipariş iptal olmuşdur yazıyor. bende niye iptal olduğuna dair mail attım cevap bekliyorum bakalım.

ikisi de aynı şirket.. farklı domainler sadece..
kapsamlılar ama dediğim gibi pek profesyonel durmuyorlar, bilhassa international siparişler konusunda..

siparişimin iptal olduğuna dair mailime hala cevap gelmediduhduh değişik şekillerde 3 defa mail atmama rağmen inşallah para iadesinde saorun olmaz bence bu sitelere bulaşmayın arkadaşlar:mad:

nihayet cevap geldi
We cannot ship to turkey anymore, sorry. There should not be a charge on your credit card just an authorization but we did not take the money from you card because the order was cancelled. If you have any other question please let me know

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı