Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
netrition da airmail le sölesek aynı şey mi olur diosunuz ? acaba ? yani zaman açısından takip açısından felan filan ?

Airmail yavaş geliyor, 30 gün sürecektir. Takıldığı takdirde eğer dağıtımını PTT yapıyorsa, ki sanırım öyle, geri gönderme şansınız var. Airmail'ın takip özelliği yok diye biliyorum. Fakat netrition'dan UPS ile almaya kalkmayın. Hem daha önce konuşulduğu gibi UPS ile bomba gönderildiği haberleri olduğundan UPS paketleri daha detaylı incelenip takılıyorlar. Hem de özel kargo olduğundan geri göndermede sorun yaşıyorsunuz.

iherb optimumla musletech i ne zaman getirtecek bilen varmı ?

2011'in ilk çeyreğinde satışa sunulacağı açıklanmıştı.

Fakat iHerb bu markaları bünyesine eklediği zaman Türkiye'den o kadar büyük bir talep olacak ki, çok kısa zamanda sürüyle iHerb paketi gümrükten geçeceği için büyük ihtimal bir süre sonra iHerb paketlerini de gözden kaçırmamaya çalışacaktır gümrük memurları. BB paketlerinin üzerinde kocaman ibareler olduğundan göze batabiliyorlar, iHerb'de böyle bir durum yok ama bilmiyorum yine de aleyhimize dönebilir bu durum.

Son düzenleme:
arkadaslar bu aralar aynı üründen aynı anda getirtebilen oldu mu...sadece 2 parca aynı üründen sipariş vermeyı dusunuyorum ve şu aralar cok takılma haberı okudum.40 dolarlık sadece ve 2.5 kg cıvarı.tek getırttıgım ıcın 3 haftaya bır sıparıs vermem gerekıyor onda da kargo ucretı artıyor...

Aynı üründen 2 tane geçiribilen elbette vardır ama arkadaşlar önermio işte ondan dolayı Aynısından iki tane isteme arkadaşlar bence PTT ile ilgili olayları konuşalım çünkü geri gönderme hakkı olan bi tek o bence en güzeli en mantıklısı kimse devlet yasalarına karşı gelemez. BB den bir ürün söledim global dhl ile hala gelmedi bugün 25. gün :) ama biliodum geç geleceğini dur bakalım gelecek mi o da belli Bnm sorum netrition.com dan airmail hakkında bilgi almak yada netnutri den prioty mail ile gelenlerden bahsetmeek lazım.

hayır, o haliyle "sevkiyata izin verildi" demek o yav :) yanlış bilgi olmasın
cümlenin başında "customs" ya da "clearance" gibi şeyler vardıysa haklısın
zira onlar gümrükle ilgili kelimeler.

1 hafta arayla 2 defa ürün geçirebilen oldu mu?
8 gün arayla 2ncisi takıldı.iki siparişte 5 lbs twinlab wheydi.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:11 ----------

arkadaslar bu aralar aynı üründen aynı anda getirtebilen oldu mu...sadece 2 parca aynı üründen sipariş vermeyı dusunuyorum ve şu aralar cok takılma haberı okudum.40 dolarlık sadece ve 2.5 kg cıvarı.tek getırttıgım ıcın 3 haftaya bır sıparıs vermem gerekıyor onda da kargo ucretı artıyor...

Aydı üründen iki tane geçtiği çok oldu.3 taneyi hiç denemedim.

Arkadaşlar kendinizde misiniz :) 30 ıbs felan gerçi olabilir niye olmasınn :) arkadaşlar kilom 61 oldu fena gitmiyorum sadece twinlab whey kullanıyorum fakat son günlerde bişey dikkatim çekti tadı bozulmaya başlayınca acaba son kullanmaa tarihi mi geçmiş dedim sanırım geçmiş çünkü son kullanma tarihi yazmıo üzzerinde yazan yeri kolonya ile seçmişler i herb ten whey alanların dikkatine bakın bi son kullanma tarihine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı