KeoS
Üye
cadocx yatacak yerin yok paketin acilirsa direk takilir insallah kimsenin gozune takilmazda sag salim gelir birde arkadaslar bu aralarda avrupada cesitli konsolosluklara ups ile bomba gonderildiginden ups ile gelen kargolara ekstra dikkat ediliyor bilgisine ulastim mumkun oldugunca ups yi secmeyin adamlar bu hafta ici 3 lbslik kalem kutu kadar olan paketleri bile acmislar hic araya kaynak yaptirmamislar bizimkiside arada patladi benden soylemesi
bide bu doktordan recete muhabbetinin bir gecerliligi yok ozellikle airmail harici ozel bir kargo sirketiyse hic ugrasmayin air maildede ise yarayacagini sanmiyorum ama belki orada sizden koparacaklari ekstra para olmadigindan verebilirler yinede cok dusuk ihtimal ve bir suru ivir zivir
bide bu doktordan recete muhabbetinin bir gecerliligi yok ozellikle airmail harici ozel bir kargo sirketiyse hic ugrasmayin air maildede ise yarayacagini sanmiyorum ama belki orada sizden koparacaklari ekstra para olmadigindan verebilirler yinede cok dusuk ihtimal ve bir suru ivir zivir