Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözün aydın yolcu. benim kargoda fransadan çıktı sanırım yarın gümrükde olur. Hiç ümidim yoktu ama mesajından sonra az da olsa ümit doğdu.

Arkadaşlar söylemeyin diyor adamlar işte geçtiğini nie söylüyorsunuz problemlerinizi paylaşın diyorlarr alla alla ya çocuk gibi........... Anlamlı veya anlamsız paylaşmayın sevinciniz kendinize kalsın burda sorunları tartışalım diyorlar... Arkadaşlar sizde neden büyük mal söylüyorsunuz ki 10 dolar fazla kargo parası ödeyin ama az az söyleyin.

Arkadaşlar söylemeyin diyor adamlar işte geçtiğini nie söylüyorsunuz problemlerinizi paylaşın diyorlarr alla alla ya çocuk gibi............

Bu forum baslıgında nelerin soylenip soylenmeyecegine uyeler degil, Moderatorler karar verir, ki zaten su ana kadar hic bir Mod'dan uyarı gelmedi. Bir kac uye rahatsız oluyor diye bu adamlar istedigi gibi yazamayacak mı?

Bu forum baslıgında nelerin soylenip soylenmeyecegine uyeler degil, Moderatorler karar verir, ki zaten su ana kadar hic bir Mod'dan uyarı gelmedi. Bir kac uye rahatsız oluyor diye bu adamlar istedigi gibi yazamayacak mı?
Olay birkaç üyenin rahatsızlığı değil ileriki siparişlerimizin bekaası içindir.
Hala şarj etmiyosa diyecek birşey yok!

bence içerik yazılmamasını isteyenler çoğunlukta
anket benzeri birşeyler yapılabilirse çözüme yarar ama yöneticiler duvar!

hepiniz aynı şeyi istiyorsunuz ama yine de tartışıyorsunuz :)

şöyle yapılsa belki daha iyi olur.

toplam sipariş tutarı-$:
siparişin toplam ağırlığı-lbs:
sipariş firması:
geçti / geçmedi:

tamam, sevinçlisininz, paylaşmak istiyorsunuz ama yine de detay verilmemesi ilerki yapaılcak alışverişlerin güvenliği için gerekli...

yukarda yazdığım bilgileri vermeniz yeterli...

hepiniz aynı şeyi istiyorsunuz ama yine de tartışıyorsunuz :)

şöyle yapılsa belki daha iyi olur.

toplam sipariş tutarı-$:
siparişin toplam ağırlığı-lbs:
sipariş firması:
geçti / geçmedi:

tamam, sevinçlisininz, paylaşmak istiyorsunuz ama yine de detay verilmemesi ilerki yapaılcak alışverişlerin güvenliği için gerekli...

yukarda yazdığım bilgileri vermeniz yeterli...

Hocam yukarıdakilerin dışında ne yazılabilir ki başka zaten bence takılanların yukarıdakileri yazması daha uygun. :)

coşku diye yazmıyorum, fakat iherb'ten gelen siparişimde kutunun üzerinde sipariş etiketi haricinde birşey yoktu. ne bir BB yazısı, ne bir sağlıkla ilgili bir şeyler ne de kocaman resimler...
sadece karton kutu ve üzerinde etiket...
haa bir de sipariş toplam 60$dı ve kutu küçüktü.
böyle kutuların geçmesi daha kolay gibi geliyor bana.

coşku diye yazmıyorum, fakat iherb'ten gelen siparişimde kutunun üzerinde sipariş etiketi haricinde birşey yoktu. ne bir BB yazısı, ne bir sağlıkla ilgili bir şeyler ne de kocaman resimler...
sadece karton kutu ve üzerinde etiket...
haa bir de sipariş toplam 60$dı ve kutu küçüktü.
böyle kutuların geçmesi daha kolay gibi geliyor bana.

bencede iherb den alınan ürünler nedense gümrükte takılmıyo kutunun üzerinde tanıtıcı hiçbirşey yok belki ondan da olabilir benim kargoda dün gümrükten geçti ikinci sipariş sorun yok bence bb den alışverişi bırakmalıyız çeşit bol ama takılma olasılığıda yüksek

Nolur bana birileri yardımcı olsun bb.comdan aldığım suplementler gümrüğe takıldı ve süresi dolunca tekrar geri gitti..

0005 21/09/10 06:19 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI 0006 24/09/10 06:01 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) TÜRKIYE ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI
türkiyeden sevkiyatı gerçektleşti dhl nin yurtdışı siteisnden takip nosuyla kontrol ettim ordada ürün 29 eylülde teslim edildi diyor bb.com a soruyorum 1 aydır cevap yok bu nasıl iş geklirken 14 günde geldi bide saçma sapan cevplar veriyolar biz size gelince mail atıcaz dmekten başka bişey bilmiyorlar ulaştığına dair siteye girip bakmasını istedim yetkildin dhl nin sitesinden kendisi kontroll etti salladı resmen napıcam bilmiyorum paramı nasıl alıcam acaba başka birisinin başına geldimi bu durum bu kadar uzun sürüyormu belkide boşa sıkıntı yapıyorum ama 2 aydan fazla geçti hala ürünlerden haber falan yok lütfen birisi bi akıl versin

Nolur bana birileri yardımcı olsun bb.comdan aldığım suplementler gümrüğe takıldı ve süresi dolunca tekrar geri gitti..

0005 21/09/10 06:19 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI 0006 24/09/10 06:01 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) TÜRKIYE ISTANBUL KARGO ISLEME MERKEZI
türkiyeden sevkiyatı gerçektleşti dhl nin yurtdışı siteisnden takip nosuyla kontrol ettim ordada ürün 29 eylülde teslim edildi diyor bb.com a soruyorum 1 aydır cevap yok bu nasıl iş geklirken 14 günde geldi bide saçma sapan cevplar veriyolar biz size gelince mail atıcaz dmekten başka bişey bilmiyorlar ulaştığına dair siteye girip bakmasını istedim yetkildin dhl nin sitesinden kendisi kontroll etti salladı resmen napıcam bilmiyorum paramı nasıl alıcam acaba başka birisinin başına geldimi bu durum bu kadar uzun sürüyormu belkide boşa sıkıntı yapıyorum ama 2 aydan fazla geçti hala ürünlerden haber falan yok lütfen birisi bi akıl versin

dostum yapacak birseyin yok paran yandi benimde bu hafta urunlerim takildi geri gonderin dedim ups yetkilisi tmm dedi ama geri almak icin gonderen firmanin 250-300 lira masraf etmesi gerekiyormus ondan eger geri alma masraflari paketin iceriginden daha fazla para tutuyorsa sirketlerde geri almiyor 1 sene sonrada sahipsiz paket diye acik arttirmayla satiliyor

dostum yapacak birseyin yok paran yandi benimde bu hafta urunlerim takildi geri gonderin dedim ups yetkilisi tmm dedi ama geri almak icin gonderen firmanin 250-300 lira masraf etmesi gerekiyormus ondan eger geri alma masraflari paketin iceriginden daha fazla para tutuyorsa sirketlerde geri almiyor 1 sene sonrada sahipsiz paket diye acik arttirmayla satiliyor
biraz dikkatli okursan airmail ile gelmiş ürün takılmış ve geri gönderilmiş ups (özel kargo) ile alakası yok......

hocam bb ile live chatten irtibatta kal ve inş geri ödeme yapılır ama kargo paraları+%20 re stock bedeli kesilir haberin ola.

biraz dikkatli okursan airmail ile gelmiş ürün takılmış ve geri gönderilmiş ups (özel kargo) ile alakası yok......

hocam bb ile live chatten irtibatta kal ve inş geri ödeme yapılır ama kargo paraları+%20 re stock bedeli kesilir haberin ola.

airmail olsa bile 100 dolarlik urun 20 ye gelmisse 40 a geri doner yuzde 20 daha kesrler o olur bu olur deken 30 dolar falan geriye kalir oda 3 ay sonra ya yani bu isleri duzeltmeden sistem degismeden takilan kargolar icin yapilacak teksey bi bardak soguk su icmek

Beyler yurtdışından gelen suplament kolileri tek tek ayrılıp kontrol ediliyo.özellikle dhl için söylüyorum.sisteme zaten kutunun içeriği yazılıyor postaya verilirken,uçak indikten sonra bizim suplementler ayrılıyor ,ayrılan bu kutular manuel olarak inceleniyor.takılan bir kutu rastgele takılmıyor yani.ben size söyliyeyim içindekilerde çok önemli whey,amino vs.. geçer

tribulus,testo boster vs.. geçmez

bide ellerinde liste var kırmızı liste o listeye girdinizmi herşeyiniz takılır.

ayrıca ptt de küçük koliler geçiyor sorgusuz sualsiz pek dikkat etmiyorlar.

Beyler yurtdışından gelen suplament kolileri tek tek ayrılıp kontrol ediliyo.özellikle dhl için söylüyorum.sisteme zaten kutunun içeriği yazılıyor postaya verilirken,uçak indikten sonra bizim suplementler ayrılıyor ,ayrılan bu kutular manuel olarak inceleniyor.takılan bir kutu rastgele takılmıyor yani.ben size söyliyeyim içindekilerde çok önemli whey,amino vs.. geçer

tribulus,testo boster vs.. geçmez

bide ellerinde liste var kırmızı liste o listeye girdinizmi herşeyiniz takılır.

ayrıca ptt de küçük koliler geçiyor sorgusuz sualsiz pek dikkat etmiyorlar.
Alakası yok.
Tek parça whey takılan da var 5 parça ürün geçiren de (whey dahil)
Şans işi bu işler

keos biz senle cok sansısız hafız ya. temiz olsun 10 dolar fazla olsun dedik ups seçtik düdüklendik
sana mesaj atmıştım 148dolar 7 lbs bile takıldı 3lbslere bile salça olmuşlar.
upse pahalı diye güvenmeyın telefonla falan çok kötü danışmanlığı ben her yerde siyah arabaları görüyodum güvendim.
Artık nerde görsem taşlıcam o arabaları.
Artık başka zamana inş zanndersem küçük paket olayıda yalan gibime gelio.
Benim düşündüğüm bi taktik var oda bana kalsın ama burdan benim paketim geçti diyen arkadaslara selamı bir borç bilirim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı