Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tecrübeli arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen..bb.com'dan verdiğim sipariş gelmedi. benden çok sonra sipariş veren arkadaşların bile siparişi gelmiş durumda..barkot ya da takip numaram yok..DHL ile göndertmiştim. PTT'nin yurtdışından gelen servisini arıyorum, telefonu bile açmıyorlar..Malların gümrüğe takıldığına dair bir yazı falan da gelmedi..Ben ne yapayım şimdi..PTT'nin Topkapı'daki merkezine bizzat gideyim mi, ya da bu postanın akibetini öğrenmenin başka bir yolu var mı..Bir arkadaş bb.com bazen adresleri yanlış yazdığını söyledi..Adres yanlışsa ne olur, geri mi gönderilir, ya da depoda falan mı tutarlar, bunu nasıl öğrenebilirim..Lütfen bana bir yol gösterin..
1aydan cok olduysa topkapıya gıt derım orası herseyın tutuldugu yer

Angel Fire supplementing.com dediğin siteden bende bugün 5lbs lik Whey sipariş ettim bakalım göreceğiz kaç günde gelecek gümrüğe takılacakmı yada kaybolacakmı söylendiği gibi, deneyimlerimi buraya yazacağım ama sanırım 20-25 günden önce gelmez. Tşkler...

kemcet odeme yaparken sadece kargo secenegı domestıc prıorıty mı 7 dolar fln bu butun ulkeler ıcın gecerlımı yoksa odeme yaparken kredı kartından farklı bır kargo bedelımı cekıyorlar anlamadım basıt bır odeme sıstemlerı var ılk sıparısten sonramı uye alıyor netrırıtıonda oldugu gıbı kargonun kaybolma rıskı yuksek gıbı geldı bana

arkadaşlar benim kargom kalmıştı...230$ kargo hariçti,ürünleri aldım....375 tl gibi bir masraf çıkıyor özle kargo firması ile geliyorsa (fedex-ups-dhl) bunun sebebide bu firmaların özle antrepoları var...yani durm şöyle olmakta.
ordino ücreti(ürünün fatura ve nakliyeci tarafından çekilebileceğini belirten evrak)kargo firmasına 150 tl ödeyerek alıyorsunuz.
sonra gümrük müdürlüğü havaalanına (ahl)gidip ürünleriniz kaldığını söylüyorsunuz.oradaki müd.yrd.sizi tekrar firmanın antreposuna muayene için göderiyor.Muayene memuru var onu ürünler hakkında ikna etmeniz gerekiyorki çok zor...ben çok zorlanmıştım...
ardında AB den gellen mallara %18 AB dışı ise %20 vergilendirme var.beyanname dolduruyorsunuz komisyoncu 20tl alır.kdv 35tl.sonra bunları hallettikten sonra tekrar antrepoya dönüp çıkış için ardiye(malınızın yattığı depo)yaklaışık muayene bedeli ile birlikte 90 tl yatırıp malınız çıkartıyorsunuz...dediğim gibi yaklaşık 375 tl yi bulmaktadır.Başka yoluda yok almak için.şimdi burada 150 ordino ve ardiye 99 tl hava arası devlet ile alakası yok özel kargolarda bu masraf çıkıyor..ptt ise ordino 4tl ardiye 3 tl çok komik.....siz siz olum kesinlikle kargo haric 150 euro 'yu geçmeyin.bu arada benim mallarım fedex/mng ile geldi adamlar kılını kıpırdatmadı ilgilenmediler...birdaha fedexle hayatta getirtmem.ya ptt (%90)yada ups seçimim olacaktır gümrük memurları 150 euroyu geçme dedi kargo hariç.ağırlık olarak net birşey yok arkadaşlar fakat koliniz fazla büyümesin benden söylemesi umarım bazı kişilere bu bilgiler yardımcı olur.

arkadaşlar benim kargom kalmıştı...230$ kargo hariçti,ürünleri aldım....375 tl gibi bir masraf çıkıyor özle kargo firması ile geliyorsa (fedex-ups-dhl) bunun sebebide bu firmaların özle antrepoları var...yani durm şöyle olmakta.
ordino ücreti(ürünün fatura ve nakliyeci tarafından çekilebileceğini belirten evrak)kargo firmasına 150 tl ödeyerek alıyorsunuz.
sonra gümrük müdürlüğü havaalanına (ahl)gidip ürünleriniz kaldığını söylüyorsunuz.oradaki müd.yrd.sizi tekrar firmanın antreposuna muayene için göderiyor.Muayene memuru var onu ürünler hakkında ikna etmeniz gerekiyorki çok zor...ben çok zorlanmıştım...
ardında AB den gellen mallara %18 AB dışı ise %20 vergilendirme var.beyanname dolduruyorsunuz komisyoncu 20tl alır.kdv 35tl.sonra bunları hallettikten sonra tekrar antrepoya dönüp çıkış için ardiye(malınızın yattığı depo)yaklaışık muayene bedeli ile birlikte 90 tl yatırıp malınız çıkartıyorsunuz...dediğim gibi yaklaşık 375 tl yi bulmaktadır.Başka yoluda yok almak için.şimdi burada 150 ordino ve ardiye 99 tl hava arası devlet ile alakası yok özel kargolarda bu masraf çıkıyor..ptt ise ordino 4tl ardiye 3 tl çok komik.....siz siz olum kesinlikle kargo haric 150 euro 'yu geçmeyin.bu arada benim mallarım fedex/mng ile geldi adamlar kılını kıpırdatmadı ilgilenmediler...birdaha fedexle hayatta getirtmem.ya ptt (%90)yada ups seçimim olacaktır gümrük memurları 150 euroyu geçme dedi kargo hariç.ağırlık olarak net birşey yok arkadaşlar fakat koliniz fazla büyümesin benden söylemesi umarım bazı kişilere bu bilgiler yardımcı olur.

Öncelikle gecmiş olsun olay yeni mi oldu bilmiyorum.Fakat zaten bile bile lades demişsın.
Ben de bugun fedexten sipariş vermiştim.Ama ben biraz daha saglam kazıga bagladım esseğimi.
174dolar naklıyatla birlilte ve 5kg .Ama sans bu bellı olmaz 250 gram upsjack3d takılan var bende tedirginim.Bayramı bekledım 1 aydır sıparıs verecem dıye daha cok takılmaya basladı anlamıyorum.

SİPARİŞ VERECEK OLAN ARKADASLAR EGER AYNI URUNDEN 2TANE SECER 150EUROYU ASARSANIZ.SANSDA YETMEZ...SİZİN TEK SANSINIZ MEMURUN HIC BAKMAMASI OLUR .

memurun bakmaması çok çok düşük ihtimal.. hatta benim eskiden öyle kolilerim geliyordu ki, adam açmaya bile uğraşmamış direk kutunun yanından yarıp girmiş içine, sanki sezeryanla çocuk doğuruyor.

arkadaşlar protein barı getirden oldu mu hiç?Hani onun kucuk kutularının ıcınde 12 li veya 16 lı oluyor yaa ondan dolayı sorun cıkarırlar mı gumrukte acaba...

arkadaşlar protein barı getirden oldu mu hiç?Hani onun kucuk kutularının ıcınde 12 li veya 16 lı oluyor yaa ondan dolayı sorun cıkarırlar mı gumrukte acaba...
hiç belli olmaz bu işler.Kimse de burda yahu şu kesin geçer garanti ediyorum diyemez arkadaşım.O yüzden denemekten başka çare yok

memurun bakmaması çok çok düşük ihtimal.. hatta benim eskiden öyle kolilerim geliyordu ki, adam açmaya bile uğraşmamış direk kutunun yanından yarıp girmiş içine, sanki sezeryanla çocuk doğuruyor.
Kalan paket ıcın herhangı bır gırısımın olucak mı.olursa bızı aydınlatırsan sevınırız...

bb.com'dan herşey dahil 141 USD'lik sipariş verdim.(op.platinium whey+op. micronized creatine+opt.threshold) gerek her üründen tek vermek gerek 150 Euro altında kalmak gerekse de ağırlık olarak gümrüğe takılmamak için dikkat ettim. Bu benim ilk siparişim. Ayın 13.nde gemiye yüklenmiş. Ucuz olan DHL seçeneğini seçmiştim. daha sonra live chatten tracking number istedim ama sizin seçtiğiniz uluslararası posta gönderiminde böyle bir numara veremiyoruz dediler. Ayın 20.nde bb.comdan mesaj geldi. Paketiniz göndereli 7 gün oldu heran elinize geçebilir diye. Ne gelen var ne giden, ne da takip edebileceğim bir tracking number var. Beni bu paketin durumundan nasıl haberdar olabilirim, gümrüğe mi takıldı, PTT'ye mi takıldı, ya da gelecek mi..Ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir akıl verin.

xxxxxxxxxx 8 Ağustos'ta ben de Gaspari Myofusion 5 lbs siparişi vermiştim..Senin yaptığın ucuz DHL seçeneği hatasını ben de yaptım..Tam bir aydır bekliyorum tracking number veremiyolar evet o seçenekte..FEdex'i seçmediğime bin pişmanım..Sürekli adamlarla mailleşiyorum sööledikler şey hep aynı paketiniz gümrük kontrolünde diye..bizim ülkenin bu saçma sapan gümrük mevzuatları insanı delirtiyo..Napıcaz bilmiyorum..Her gün Allah'a dua ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
son zamanlarda takılan kargolar çok duyuyorum.. sanıyorum türkiyedeki bazı supplement firmaları bunun için uğraşıyor.. ama nasıl bilmiyorum artık..

son zamanlarda kampanya üstüne kampanya yapıyorlar.. neden?? yurtdışı trafiği son zamanlarda bayağı arttı.. satışlar azaldı.. eğer tam olarak engelleyebilirlerse o zaman işte vay halimize :) fiyatlara bir zam yaparlar belimizi iyice bükerler.. bizde bu gidişle artık fitness a yöneliriz :D

xxxxxxxxxx 8 Ağustos'ta ben de Gaspari Myofusion 5 lbs siparişi vermiştim..Senin yaptığın ucuz DHL seçeneği hatasını ben de yaptım..Tam bir aydır bekliyorum tracking number veremiyolar evet o seçenekte..FEdex'i seçmediğime bin pişmanım..Sürekli adamlarla mailleşiyorum sööledikler şey hep aynı paketiniz gümrük kontrolünde diye..bizim ülkenin bu saçma sapan gümrük mevzuatları insanı delirtiyo..Napıcaz bilmiyorum..Her gün Allah'a dua ediyorum

Ki verdiğim sipariş kargosuyla birlikte herşey dahil 69 dolardı..69 dolarlık kargo bile kalıyosa gümrükte yazıklar olsun..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:41 ----------

Paradisse ben 8 ağustos 2010'da Gaspari Myofusin 5 lbs siparişi verdim kargo dahil toplam 69 dolarlık ürünüm hala gelmedi ben naapıcam peki..Telefon açmadğım yer kalmadı Antalya'daki Posta Müdürlüğüne de gittim ama hiç bi sonuç yok sinir hastası oldum resmen..

ramazanda gümrük memuru oruç başına vurmuş, birde 2-3 kutu aynı ürün whey'i yanyana görünce iyice fıttırmıştır adamcağız haklı olarak, ulan biz su bile içemiyoruz ramazanda adamlar bu sporcu zımbırtılarını içiyorlar :) . bayramı beklemekte fayda var sipariş vermek için....

ramazanda gümrük memuru oruç başına vurmuş, birde 2-3 kutu aynı ürün whey'i yanyana görünce iyice fıttırmıştır adamcağız haklı olarak, ulan biz su bile içemiyoruz ramazanda adamlar bu sporcu zımbırtılarını içiyorlar :) . bayramı beklemekte fayda var sipariş vermek için....

ama Dominic düşünsene 1 ay oldu 1 adet 2.2 kg'lık totali de 69 dolar olan bi ürün nası olur da gelmez insan nası delirmesin haklı deilmiyim..:(

Cihovanni mesajım sana değil geneli kapsıyor. senin siparişinde adet olarak sorun yok. SUPP. girişi yasak olmasına rağmen gümrük memuru göz yumabilirdi geçmesine. yalnız bu konuda antalya migrosun yanındaki AVPİM anlayışsızdır. ürün adedi 1 tane olduğu için kendin kullanacağını öğrenci olduğun için paranın yetmediğini yurt dışından getirtiğini kdv sini vericeğini buna karşılık tutumu değişmes ise bir daha sipariş vermeyeceğini belirt bu şekilde yardımcı olacaklardır..

kemcet odeme yaparken sadece kargo secenegı domestıc prıorıty mı 7 dolar fln bu butun ulkeler ıcın gecerlımı yoksa odeme yaparken kredı kartından farklı bır kargo bedelımı cekıyorlar anlamadım basıt bır odeme sıstemlerı var ılk sıparısten sonramı uye alıyor netrırıtıonda oldugu gıbı kargonun kaybolma rıskı yuksek gıbı geldı bana

Kargo seçeneği bir tek domestic priority kargo bedeli 5lbs için Türkiye' ye 15,99 USD tuttu. Kredi kartımdan 15,99 USD çekilmiş kargo bedeli olarak ama onu zaten faturada belirtiyor ekranda. Kargo' nun takibi yok malesef artık şansımza kaldı gelir yada gelmez göreceğiz bakalım bir ay sonra inşallah haber alırız akıbetinden. Pek tavisye etmem sıkıntılı bir site 2 defa mail atmama rağmen henüz cevap veren olmadı pek ilgili değiller. Bir daha da sipariş vemem gelse bile. İlgisizler..

ama Dominic düşünsene 1 ay oldu 1 adet 2.2 kg'lık totali de 69 dolar olan bi ürün nası olur da gelmez insan nası delirmesin haklı deilmiyim..:(
senın kargonun takılabılcegını zannetmıyorum braz daha bekle bence.

Bide bayaram ıcın sıparıs bekletelım dıyenler gec bıle kaldınız.Zaten 4-5gunde gelıo.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı