ultrAslan-BH
Üye
arkadaşlar konunun biraz dışına çıkacağım ama büyüme dönemi için iherbden alınabilecek en iyi supplementler neler whey protein dışında
arkadaşlar konunun biraz dışına çıkacağım ama büyüme dönemi için iherbden alınabilecek en iyi supplementler neler whey protein dışında
ilk işlemde şifreyi girdiğin anda aktif oluyor(postada çalınan kartların kullanımını engellemek için bir tedbir.)dün aynı hatayı bende aldım kredi kartın yeni ve hiç kullanılmamş ise bu hatayı veriyo.Atmden bikaç işlem yap sonra düzelir.
hayır zaten kart elime ulaştıktan sonra şifre değiştirme yapmıştım.Ama ilk kullanım nette sorun çıkarıyorilk işlemde şifreyi girdiğin anda aktif oluyor(postada çalınan kartların kullanımını engellemek için bir tedbir.)
beyler yeni bi supplement sitesi buldum.
Çok içerik yok genellikle optimum ve bsn ürünleri var ama jack3d falan da var.
75$ üzeri ücretsiz kargo diyo.Bi bakın derim.Ben şimdi deneme amaçlı amino falan sipariş edicem
bench_O http://www.supplementing.com/bench_O
normal bi dükkadan 1-2 liralık kart çektir düzelir.peki bu kredi kartı hatası nasıl düzelicek şimdi şiparisimi yaparsam hallolur dimi?
iherb hala uyarı veriyor.Siparişi kabul etmiyor.Banka sorun bizden kaynaklı değil diyor.Paypala kaydetmeyi denedim o da kartı kabul etmedi.Bilgisi olan var mı?
İherb'in verdiği uyarı;
The credit card is declined.
This can be caused by, but not limited to one of the following reasons:
Please try to re-enter the card information or contact your bank for more details
- Incorrect digit entered or numbers transposed when entering the card information
- Insufficient funds in the account.
- Issuing bank is offline or unavailable to authorize the charge.
- Card is not authorized for Internet transactions.
- Card has been disable by the issuing bank due to fraudulent activity on the card.