Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yurtdışından 2. şiparisimi vericem ilkini netritiondan verdim şimdi iherbden vermeyi düşünüyorum.

Twinlab whey protein 5lbs vericemde şiparişi yaparken şöyle bir hata çıktı :

The credit card is declined.
The credit card CVV2 is not valid. nedir acaba bu?

beyler yeni bi supplement sitesi buldum.
Çok içerik yok genellikle optimum ve bsn ürünleri var ama jack3d falan da var.
75$ üzeri ücretsiz kargo diyo.Bi bakın derim.Ben şimdi deneme amaçlı amino falan sipariş edicem

bench_O http://www.supplementing.com/bench_O

Ya dedigin gibi uluslararası bile 75$ uzeri shipping ucreti yok ancak first class mail international'dan başka kargo seçenegi yok.Hani kargonun kaybolma olasılığı olan ve ortalama 20-25 gunde gelen ve takibi olmayan kargo tipi...

arkadaşlar geçenlerde 100 dolarlık kargom geldi.kargo dahil 150 dolardı.Bayramlardan ve yılbasından 1 ay önce ve 1 ay sonra 300 euro ya kadar gümrükte izin varmıs dıyorlar.Doğrulugu hakkında kesin bir bilgisi olan var mı acaba???

1 tane BSN034 BSN Nitrix, 360 Tablets In Stock $49.98
1 tane UNIV162 Universal Animal Pump, 30 Packs In Stock $35.97
2 tane UNIV070 Universal Animal M-Stak, 21 Paks In Stock $65.98
ürün toplam $151, kago toplam $209....sizce sorun cırabilir mi??

ewt muhtemelen 1gun sonra sıparısın ulasmıs olur sana..

ya 24unde verdıgım sıparısm 30unda geldı.sımdı bı posta daha alacakjlarım var.sızce araya bıraz zaman gırmelı mı?yenı kargomun gumrukten gecısınde, benım yakın zamanda urun aldıgım cıkar ve sorun cıkma olasılıgı artar mı sızce?

iherb hala uyarı veriyor.Siparişi kabul etmiyor.Banka sorun bizden kaynaklı değil diyor.Paypala kaydetmeyi denedim o da kartı kabul etmedi.Bilgisi olan var mı?
İherb'in verdiği uyarı;

This can be caused by, but not limited to one of the following reasons:

• Incorrect digit entered or numbers transposed when entering the card information
  • Insufficient funds in the account.
  • Issuing bank is offline or unavailable to authorize the charge.
  • Card is not authorized for Internet transactions.
  • Card has been disable by the issuing bank due to fraudulent activity on the card.
Please try to re-enter the card information or contact your bank for more details

arkadaşlar bir kaç sorum olcak bb comdan fedex ile nirrix ve cell mas getirtmeyi düşünüyorum şimdi bu ürünleri almanyadaki erasmus okuyan arkadşıma yollasamda o bana yollasa tekrar kargoyla sorunsuz bi alışveriş olurmu bu konuyu mrea ediyorum..

iherb hala uyarı veriyor.Siparişi kabul etmiyor.Banka sorun bizden kaynaklı değil diyor.Paypala kaydetmeyi denedim o da kartı kabul etmedi.Bilgisi olan var mı?
İherb'in verdiği uyarı;

This can be caused by, but not limited to one of the following reasons:

• Incorrect digit entered or numbers transposed when entering the card information
  • Insufficient funds in the account.
  • Issuing bank is offline or unavailable to authorize the charge.
  • Card is not authorized for Internet transactions.
  • Card has been disable by the issuing bank due to fraudulent activity on the card.
Please try to re-enter the card information or contact your bank for more details

eğer bankan sana bizde sorun yok diyosa siteye kaydettigin bilgileri kontrol et, büyük ihtimal bundandir.

hatayi anlamadiysan çevirisi aşagi yukari şöyle

kredi kartin reddedildi, sebebi bunlardan biri olabilir.

kart bilgilerin yanliş, bakiyen yetersiz, banka işlemin gerçekleşmesine izin vermiyor, kredi kartin internet işlemlerine uygun degil, kartin dolandiricilik yüzünden banka tarafinda geçersiz hale getirildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı