live chatten bunun cevabını hemen alırsın dostum.......merhaba arkadaslar gecen gun bb com dan fedex ile urun siparis ettim ama takip kodu vermediler bu yeni bir seymi yoksa sadece bana mahsus bir hatami son gunlerde bb den fed exle urun alipta takip kodu verilmeyen baskalari varmi aramizda acaba
İherb.com dan verdim şimdi siparişlerimi, umarım sorunsuz bir şekilde ulaşır elime...
Twinlab, Glutamine Fuel, 120 Capsules (TWL-00421) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $15.72
$15.72
Twinlab, Nitric Fuel, 180 Tablets (TWL-03196) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $36.72
$36.72
Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Lean Muscle, Vanilla Slam, 5 lbs (2268 g) (TWL-03111) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $35.99
$35.99
Vitaminder, Power Shaker Cup (VTM-10208) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $5.10
Gelişmeleri bildireceğim...
HAYIRLI OLSUN BANA GİRDİ ARKADAŞLAR.. TWİNLAB ALALIM DEDİK İHERB'DEN GÜMRÜKÇÜ AMCALAR KİTLEMİŞLER.... kafa_dumbelllls
geçmiş olsun.Kötü olmuş hakkaten.Ne kadardı ağırlık ve fiyat?HAYIRLI OLSUN BANA GİRDİ ARKADAŞLAR.. TWİNLAB ALALIM DEDİK İHERB'DEN GÜMRÜKÇÜ AMCALAR KİTLEMİŞLER.... kafa_dumbelllls
3 kutu derken aynı değildir heralde?valla bayram arefesi sinirlerim altüst oldu.. ramazandan sonra abanacağım için 3 kutu twinlab almıştım... alt tarafı 90 dolar felan tutuyo.. şans bana denk geldi bu partide![]()