querizma35
Üye
Saat 12 den beri bakıyorum aynı sekilde, meraklandım açıkcası. Birazdan olmazsa mail atarım.
normal bi durum dostum max yarına kadar sistemde gözükür...Saat 12 den beri bakıyorum aynı sekilde, meraklandım açıkcası. Birazdan olmazsa mail atarım.
yok hocam net üzerinden bakıyorsan bekleyen ödemelerde/provizyonda görülür.2 gün önce vermiştim siparişi bugun onay verıldı (iherb.com) 1 saat önce yola dhl kargo ıle urunlerım fakat bugun hesaba baktıgımda kredi kartından para cekilmemiş. Bu nasıl olur ? Elden mi ödeme yapcam saçma bir düşünce ama aklıma başka birşey gelmiyor.
yok hocam net üzerinden bakıyorsan bekleyen ödemelerde/provizyonda görünür.
bir yada iki gün içinde gözükür, fiziksel olarak kartla yapılmayan alışverişlerde standart uygulama..Net üzerinden değil, atmden baktım
bir yada iki gün içinde gözükür, fiziksel olarak kartla yapılmayan alışverişlerde standart uygulama..
yukardada dediğim gibi onay almadan yollamıyolar ürünü zaten....
Sasırdım bu soruna ıherbı sadece twınlab urunlerı getırmeyıp kalıtelı mallar secen bı ınsan bu soruyu nasıl sorarBirsey sorucam.. iste bu animal pack, jack3d gibi cafein içeren urunlerin mi gümrükten girisi yasak? Çunku genelde o tip cafein iceren urunleri getirenler için daha cok gumrukte takılmalar yaşanıyor...
Hayırlısı olsun...Arkadaslar salı günü verdigim sipariş (135$+28$ kargo ve 12lbs=5.5kg) an itibariyle gumrukten geçti.Bilginiz olsun.
Arkadaslar salı günü verdigim sipariş (135$+28$ kargo ve 12lbs=5.5kg) an itibariyle gumrukten geçti.Bilginiz olsun.
Hayırlısı olsun...
Sasırdım bu soruna ıherbı sadece twınlab urunlerı getırmeyıp kalıtelı mallar secen bı ınsan bu soruyu nasıl sorar(
Vitamin mineral hersey yasak.Gecen urunlerın hepsi gumrukculerın gorup tutanak tutmaya usenmesı yada kontrol için ugrasmamaları bile.
Bazen kastıkları zaman burda herkesın 2-3lbs için bile bakarken patlamıstı malları .Gümrükcu senın kutunu gorcek accak ıncelıcek degerlere bakıcak falan fılan guldum baya.
Bide sanırım 12lbs hatırı sayılır bı rakam gecırdın tebrıkler heralde artık .Bayram tarifesi girmiş olmalı o zman haberi olan birisi var mı acaba?
SağolasınSaol darısı başınaUrünler elime geçti coktan
![]()