Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Site iherb

birinci sipariş : toplam 98 dolar kargo hariç, agirlik 8.36 lb (2.9 lb - 2.96 lb - 2.5 lb şeklinde 3 parça)

ve

ikinci sipariş : toplam 36 dolar kargo hariç, agirlik 6.87 lb (tek parça)

şeklinde iki kargo yapmayi düşünüyorum, gümrük takilma muhabbetleri yüzünden bu şekilde ikiye boldum yalniz tek parça halinde sipariş verirsem

tek sipariş : toplam 134 dolar kargo hariç, agirlik 15.23 oluyor

sizce nasil vereyim siparişi......yaklaşik 1-2 aydir düzenli takip edemedim forumu, bi aralar üstüste takilan kargolar vardi...bir danişayim dedim

getir götür işlerinden tecrubeli arkadaşlar bir el atin =)

Son düzenleme:
2 gün önce vermiştim siparişi bugun onay verıldı (iherb.com) 1 saat önce yola dhl kargo ıle urunlerım fakat bugun hesaba baktıgımda kredi kartından para cekilmemiş. Bu nasıl olur ? Elden mi ödeme yapcam saçma bir düşünce ama aklıma başka birşey gelmiyor.

2 gün önce vermiştim siparişi bugun onay verıldı (iherb.com) 1 saat önce yola dhl kargo ıle urunlerım fakat bugun hesaba baktıgımda kredi kartından para cekilmemiş. Bu nasıl olur ? Elden mi ödeme yapcam saçma bir düşünce ama aklıma başka birşey gelmiyor.
yok hocam net üzerinden bakıyorsan bekleyen ödemelerde/provizyonda görülür.

yurtdışından kimse elden ödemeyle kargo yollamaz......

bench_O

Son düzenleme:
bir yada iki gün içinde gözükür, fiziksel olarak kartla yapılmayan alışverişlerde standart uygulama..

yukardada dediğim gibi onay almadan yollamıyolar ürünü zaten....

Biraz daha takip edelim bakalım ne olacak, birde kredi kartından para çekilirken msj geliyormu bilgi amaçlı bize gelmedi öyle bir mesaj.

Arkadaslar salı günü verdigim sipariş (135$+28$ kargo ve 12lbs=5.5kg) an itibariyle gumrukten geçti.Bilginiz olsun.

Clipboard02.jpg

Birsey sorucam.. iste bu animal pack, jack3d gibi cafein içeren urunlerin mi gümrükten girisi yasak? Çunku genelde o tip cafein iceren urunleri getirenler için daha cok gumrukte takılmalar yaşanıyor...

Birsey sorucam.. iste bu animal pack, jack3d gibi cafein içeren urunlerin mi gümrükten girisi yasak? Çunku genelde o tip cafein iceren urunleri getirenler için daha cok gumrukte takılmalar yaşanıyor...
Sasırdım bu soruna ıherbı sadece twınlab urunlerı getırmeyıp kalıtelı mallar secen bı ınsan bu soruyu nasıl sorar:((
Vitamin mineral hersey yasak.Gecen urunlerın hepsi gumrukculerın gorup tutanak tutmaya usenmesı yada kontrol için ugrasmamaları bile.
Bazen kastıkları zaman burda herkesın 2-3lbs için bile bakarken patlamıstı malları .Gümrükcu senın kutunu gorcek accak ıncelıcek degerlere bakıcak falan fılan guldum baya.
Bide sanırım 12lbs hatırı sayılır bı rakam gecırdın tebrıkler heralde artık .Bayram tarifesi girmiş olmalı o zman haberi olan birisi var mı acaba?

Arkadaslar salı günü verdigim sipariş (135$+28$ kargo ve 12lbs=5.5kg) an itibariyle gumrukten geçti.Bilginiz olsun.

verdiğin siparişin benzerini bende yakin zamanda vericem umarim sorun yaşamam, darisi başima yani..

bayram dolayisiyla gümrükte bir rahatlama olayi vardi sanirim, ama kanunenmi yoksa çalişan memurlarin bayramdan dolayi insiyatif kullanmasimi hatirlamiyorum..ama konuşulmuştu geçtiğimiz sayfalarda aradim ama bulamadim.....eğer kanunda kargo yapilabilecek miktarlarda genişleme oluyorsa kanunen biri buraya kanunlari detayli yazabilirmi.........

Sasırdım bu soruna ıherbı sadece twınlab urunlerı getırmeyıp kalıtelı mallar secen bı ınsan bu soruyu nasıl sorar:((
Vitamin mineral hersey yasak.Gecen urunlerın hepsi gumrukculerın gorup tutanak tutmaya usenmesı yada kontrol için ugrasmamaları bile.
Bazen kastıkları zaman burda herkesın 2-3lbs için bile bakarken patlamıstı malları .Gümrükcu senın kutunu gorcek accak ıncelıcek degerlere bakıcak falan fılan guldum baya.
Bide sanırım 12lbs hatırı sayılır bı rakam gecırdın tebrıkler heralde artık .Bayram tarifesi girmiş olmalı o zman haberi olan birisi var mı acaba?

Senin de paket agırlıgının, paektin gumrukten gecmesiyle hiçbir alakası olmadıgını bilmen gerekirdi.Sadece kutun cok buyukse goze carpar...Bu da istedigimiz birsey degil:) Yani 12 lbs geçirmek ile bayram tarifesinin hiçbir alakası yok. 2 ay oncede 11 lbs gecirdim...

Bu arada cafein iceren mallar yasak degilmi? Eger oyleyse birkac tane urun onları gorup tutuyor olabilirler.Ayrıca tum besinlerin girisi yasak oldugunu biliyorum ama o kadar sacma ki cogu gumrukcu buna aldırmıyo heralde..

Beyler bodybuilding.com dan sipariş verdim ama kargoyu en hızlı seçtim fedex global express olanından fakat siparişi verdikten sonra takip için gelen email de link vermiş ona tıklayınca tracking number duhkısmında "seçmiş olduğunuz shipping metod ta tracking nuber bulunmamamktadır "diyo, bu tracking number olmazsa olmazmıdır ? iptal mi etsem siparişi yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı