Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bb.com dan sipariş verdim 3 gün önce.sipariş durumu kargoya verildi diye gözüküyor.global fedex i seçtim yollamaları için.kargoyu nerden takip edebilirim .bi tane order number verdiler onu mu kullanıcam?

bb.com dan sipariş verdim 3 gün önce.sipariş durumu kargoya verildi diye gözüküyor.global fedex i seçtim yollamaları için.kargoyu nerden takip edebilirim .bi tane order number verdiler onu mu kullanıcam?
aslında live chattende sorabilirsin ama sitede kayıtlı olduğun email adresine yollamışlardır takip no bi bak istersendumbelllls

buarada iherbden bu hafta başı sipariş verenler benim kargo dağıtım merkezine gelmiş bile darısı başınıza:)

bench_O

tek mail geldi onda da fatura örneği, order status link'i bir de order number vardı.verdikleri link'e göre kargo yola çıkmış.elimde bir tek o numara var başka numara gelmedi.

live chat'i biliyorum.kendi kredi kartım olmadığı için başkasının kartını kullanmıştım.bununla kalmayıp salak gibi kendi adresimi vermiştim.tabi adres sahibi başka, kart sahibi başka olunca sorun oldu.derdimi anlatana kadar 40 dk laf anlattım adamlara.orda iyi tanırlar beni :D heme sorayım.

bb den animal serisine ait 3-4 farklı ürün sipariş versek sorun çıkma ihtimali nedir?

birde fiyat hesaplaması yaparken kargoya vs ek masraflara ne kadarlık bir ilave yapıyoruz.

toplamda 100 $ lık bir ürün ortalama ne kadara geliyor kargoyla.

birde bb mi ? netretion mu ?

iheb.comda aramaalrda bir tane bilindik ürün çıkmıyor.

bb.com da ürünün ağırlığına göre ve tarifeye göre ücret değişiyor. örneğin;

1 kutu animal pak (44 paks)
1 kutu animal cuts (42 paks)
1 kutu animal nitro (44 Paks)
1 kutu animal pump (30 paks)

sipariş etmeye kalksan ürünlerin kargosuz ücreti 127.92 dolar. sonra sıra kargoya geliyor.

Global DHL Post ( 7- 14 gün) ---------39.66 dolar
Global FedEx Express ( 3 - 7 gün) --- 58.18 dolar.

FedEx le getirtirsen toplamda 186.10 dolar
DHL ile getirirsen toplamda 167.58 dolar ediyor.

benim ürünlerim saat 14.00 itibari ile elime geçti arkadaşlar. bugün beklemiyordum. daha ürünler amerikadaydı. almanya yada parise gelmemişti. nasıl oldu anlamadım.

benim ürünlerim saat 14.00 itibari ile elime geçti arkadaşlar. bugün beklemiyordum. daha ürünler amerikadaydı. almanya yada parise gelmemişti. nasıl oldu anlamadım.
gece bir gibi almanyadaydı ürünler hocam bugün saat 11de burda gümrükten geçtiler banada saat 13 gibi teslim ettiler........

dediğim gibi 3gün ortalama süre sadece kargonun çıkması bazen zaman alıyo saat farkları felan nese hayılı olsun.......

ben şahsen 2 aylık stok yaptım suplementler açısından;)

@jakoo23 yaa geçen sayfada yazdım ama görmedin galiba bana bu işi anlatabilirmisin özelden sana zahmet yada anlatacak bi insan oğlu varmı özelden bana bu işleri nasıl ederim ne yaparım ingilizce yok kredi kartı yok yaş 17 o yüzden yani lütfen bi yardım edin

kredi kartı ödemelerinde dolar hesabının açık olması gibi bir durum söz konusu mu.

normal advantage k.kartım var.dolar hesabı filan mı açtırmak geekior nasıl oluyor bu iş.

kredi kartı ödemelerinde dolar hesabının açık olması gibi bir durum söz konusu mu.

normal advantage k.kartım var.dolar hesabı filan mı açtırmak geekior nasıl oluyor bu iş.

bende de halkbankası advantage kredi kartı var.direk bilgileri girerek aldım ben.şimdi internetten kontrol ettim extreyi. dolar bazından tl ye çevirip karttan düşüyolar direk.talimat falan vermeye gerek yok demekki.

arkadaşlar netrition.com dan dün gece alışveriş yaptım ama interten kredi kartının hesaplarına girip baktıgımda para cekilmemiş neden acaba bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim, iy calışmalar

iherb'de mi bu kampanya ?

evet dostum iherde bu kampanya...........

arkadaşlar netrition.com dan dün gece alışveriş yaptım ama interten kredi kartının hesaplarına girip baktıgımda para cekilmemiş neden acaba bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim, iy calışmalar
bidaha bakarsan provizyondadır(bekleme) normal bi durum bi gün sonra gözükür alışveriş........

bench_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı