Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bilgiye nerden sahipsin? Eğer dediğin gibiyse hiçbir ürün gümrükte kalmaz fakat tek sorun verilen dilekçeyi işleme koyma süreleri bu ayları alırsa zaten iiş işten geçmiş olur. Daha ben izin kağıdı alabileni görmedim sağlık veya tarım bakanlıklarından. Alabilirlerse bir nevi ithalatçı olacaklar...

Çünkü delikase adına ben saglık bakanlıgından o belgeyi dün aldım, ordan biliyo :)

ya beyler takip numarası olmadan kargo şeçtiyseniz eğer, yani ptt ye gelen kargoyu, boşuna satın aldığınız yere sormayın. Kargonuz verildiği andan itibaren artık Allah'a emanet dir. Birisinin hoşuna gitse alsa hiç bir şekilde ispat edemezsiniz, takip edemezsiniz. Bir bardak suyu içiceksiniz. Gelirsede sevinip mutlu olucaksınız. Olay budur. Postane bile bilmez sizin kargonuzun nerde olduğunu. Topkapıda bile olsa onlarca koli arasından kimse sizinkini arayıp söylemez. Gümrük kontrolünden sonra zamanı gelince hepsi araçlara yüklenip dağıtıma çıkar
ben dhl ile sipariş verdim avpime gittim iki gun once kargomun barcode numarasını öğrendim ve takibini yapıyorum..bu hafta da muayeneden geçmezse yine gideceğim..şimdi benim kargomu hiç etme gibi şansları varmı? sanmıorum çünkü dava açarım..değil soğuk su buz yuttururum o görevli arkadaşlara..takip numarası olan bi kargonuz kaybolursa ptt de..1 tl ye 3000 tl ye kadar tazminat isteme hakkınız var..eğer malımı geçirmiyorsa gümrükten tıpış tıpış geri yollayacak..

ben dhl ile sipariş verdim avpime gittim iki gun once kargomun barcode numarasını öğrendim ve takibini yapıyorum..bu hafta da muayeneden geçmezse yine gideceğim..şimdi benim kargomu hiç etme gibi şansları varmı? sanmıorum çünkü dava açarım..değil soğuk su buz yuttururum o görevli arkadaşlara..takip numarası olan bi kargonuz kaybolursa ptt de..1 tl ye 3000 tl ye kadar tazminat isteme hakkınız var..eğer malımı geçirmiyorsa gümrükten tıpış tıpış geri yollayacak..

Gümrüke öyle tıpış tıpış mıpış mıpış laf geçiremezsin, geri gönderme ücretini ödemezsen soğuk suyu içirirler o siparişinin üzerine. Geri gönderdin diyelim o ürünleri amerika'nın gümrüğü kabul edicek mi ayrı bir dert. O yüzden paşa paşa adamların dediklerini yapmaya bakın.

Gümrüke öyle tıpış tıpış mıpış mıpış laf geçiremezsin, geri gönderme ücretini ödemezsen soğuk suyu içirirler o siparişinin üzerine. Geri gönderdin diyelim o ürünleri amerika'nın gümrüğü kabul edicek mi ayrı bir dert. O yüzden paşa paşa adamların dediklerini yapmaya bakın.

valla arkadaşım ben adamların dediğini yapıyorum zaten..eğer kargo kaybolursa dava hakkım var acarmıyım açarım..geri gönderme ücretini de öderim..

merhaba herkese bende iherb den siparis verdim fakat bugun beni aradilar gumruge takildigini soylediler dhl express ten ben adanadayim ve istanbul gümrügünde oldugunu soyledi arkadas bununla iligili ne yapmak gerekiyo twinlab 5lbs yaninda 2 parca daha urun olmak uzere toplam 6lbs gibi bi siparis soz konusu fatura 103 dollar....sizce masrafi cok cikarmi bana gonderilen mail de gumrukten 130 tl transit gümrük masrafi diyo gumruk cekim evrak ucreti de 150 tl diyo ikisi simdiden 260 tl yapiyo bu nasil bi soygundur boyle varmi bilgisi olan yardimci olsun mallar istanbul gumrukte adanaya bile gonderilmemis? tesekkurler

merhaba herkese bende iherb den siparis verdim fakat bugun beni aradilar gumruge takildigini soylediler dhl express ten ben adanadayim ve istanbul gümrügünde oldugunu soyledi arkadas bununla iligili ne yapmak gerekiyo twinlab 5lbs yaninda 2 parca daha urun olmak uzere toplam 6lbs gibi bi siparis soz konusu fatura 103 dollar....sizce masrafi cok cikarmi bana gonderilen mail de gumrukten 130 tl transit gümrük masrafi diyo gumruk cekim evrak ucreti de 150 tl diyo ikisi simdiden 260 tl yapiyo bu nasil bi soygundur boyle varmi bilgisi olan yardimci olsun mallar istanbul gumrukte adanaya bile gonderilmemis? tesekkurler

diyelim almıcaksın tamam kalsın diceksin o 260 tl yi ödemek zorunda mısın?

kesinlikle astarı yüzünden pahalıya gelir. bence geri göndertin ürünleri. muhtemelen kargo parasını kesip geri ödeme yaparlar. zaten anladıım kadarıyla indirimli kargodan yararlandınız. en fazla bi 20usd felan zararınız olur.

Dostum bence dilekçe işini halletmez gibime geliyor adamlar senden labaratuvar testi isteyeceklerdir. Her ürün için.
Bu ürünlerin türkiyede satıldığını gösteren belge yeterli olacak sanırım, internetten supplementler.com adresinden ürünlerin çıktılarını aldım, pazartesi ins. halledeceğim.

tarım il müd. istanbul ile görüştüm ithalat kısmında sporcu besinleri diye sorduğunuzda yardımcı oluyorlar, telefon numarası 0216 3024100.

Son düzenleme:

indirimden yararlanıcaz diye çok sipariş verilince piyango birine vuracaktı o sen olmuşsun. Benim siparişimde de bi takım sorunlar oldu ama geldi. Açılmış kontrol edilmiş hatta tüm kutuların güvenlik bantları yırtılmıştı şükür ki takılmadı. Ama bende ipten dönmüşüm anlaşılan.

capture1ci.jpg

Persembe gunu verdıgım sıparıs bu sabah gumrukten gecmıs , sonucta ufak bır paket ama su var cogu arkadas bu ındırım muhabbetıne baya abandı sıparıslere, dıkkat cekıcek bır cok sıparıs verıldı ve adamlar huylanıyorr artık dıyım sıze , 5 lbs paketı bıle belkı takıcak duruma geldıler. benden solemesı dıkkat edın ve dhl o kadar saglam bır kargo sırketı deıldır fedex ve ups ye gore

Dostum paket içeriği tam olarak neydi ?

----

Bu arada iherb'te INDIRIM DEVAM EDIYOR ve ay sınırlaması yok şuanda

New Lower Rates: Up to 50% off our regular low rates!

Son düzenleme:
ilginçtir İherb'deki fiyatlardan daha uygun temin edenler var. ismi lazım değil açık arttırma sitelerinde bir kaç satıcı Los Angeles bölgesinden Twinlabları 4-5 günde adrese getiriyor. satın alan şahış kutunun üstünde aracı site olmadığını direkt bir merkezle çalışıldığını belirtti.

ilginçtir İherb'deki fiyatlardan daha uygun temin edenler var. ismi lazım değil açık arttırma sitelerinde bir kaç satıcı Los Angeles bölgesinden Twinlabları 4-5 günde adrese getiriyor. satın alan şahış kutunun üstünde aracı site olmadığını direkt bir merkezle çalışıldığını belirtti.

zaten iherb te LA'dan gönderiyor demek ki o çevreden birini ayarlamış eleman.

ama aklıma gelen açık arttırma sitesine baktım iherb kadar uygun fiyat veren yok.

i herb le gorustum live chatten urunleri geri alabiliceklerini soylediler en az %20 bi kesintiden bahsettiler artik geri gondericez napalim...urunler iherb whey 5 lbs i herb ripped fuel 5X yag yakici ve 325 tablet 1000mg cla 3 tane ve 104 dollar kargo dahil bana aslinda soyle oldu komik bi olay ben 2 kredi karti kulllandim birinde yetersiz sandim fakat 2 kere ayni siparisi verdim yanlislikla 3 gun ara ile 1 parti bana ulasit 2. parti 3 gun sonra gumruge takildi

takilma nedenide 2 kere soyledigin icin artik bilgisayarli sisteme gectileri icin hemen ekranda goruyorlar. cok yakin zamnda ayni urunleri soylersen gecmezi cok zor olur. nitekimde gecmemis

evet iherbte o sorun oluyor kredi katını sisteme girince orada hafızada kalıyor ve denemek için bile sepete ürün atarsanız dikkatsizlik sonucu alışverişi istemeden tamamlayabilirsiniz. ilk alırken bende işlemin gerçekleşmediğini sanıp bir üründen 3 kere sipariş verdim üstelik üçüde ayrı ayrı kargolandı haliyle. ilk önce birisi geldi. ellerinde kalmadığından diğer ikisi sonra geldi. oda benim şansıma aynı anda gelseler belkide takılacaktılar. üçüde elime ulaştı ve sonradan gelenlerin bir kutusu kontrol amaçlı açılmıştı. ayrı ayrı kargo ücreti vermeme rağmen genede türkiyeye göre bayağı bir hesaplı geldiler. üstüneüstlük kargo parası ozaman daha çoktu

takilma nedenide 2 kere soyledigin icin artik bilgisayarli sisteme gectileri icin hemen ekranda goruyorlar. cok yakin zamnda ayni urunleri soylersen gecmezi cok zor olur. nitekimde gecmemis

bilgisayarlı sistem derken gümrüktekilerdenmi bahsediyorsun biraz açarmısın

yakın zamanda yani geçen pazartesi bir siparişim olmuştu iherbten sorunsuz bir şekilde aldım bu aralar bir sipariş daha vermeyi düşünüyorum ancak tabiki farklı ürünler acaba biraz beklemelimiyim yani tam olarak bunumu kast ettin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı