Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar sanırım siparişim yola çıktı şimdi siteden bakınca bu şekilde bir yazılar var

Shipment information sent to FedEx
Please check back later for shipment status or subscribe for e-mail notifications

Shipment Facts Help
Service type International Priority Service
Weight 2.0 lbs/.9 kg
Reference792315201006150185
Invoice number 792315201006150185

ilk siparişimde animal pump ve jack3d sipariş ettim biliyorum biraz az ama becerbilirsem bir sonraki siparişimi biraz daha yüklü vermeyi düşünüyorum en azından 5lbs ye kadar doldurucam

birde arkadaşlar adresi açık açık yazdım ancak ikitelli olduğunu yazmayı unutmuşum bir sorun teşkil edermi acaba

GG.com'dan satın aldığım animal cuts orijinal cıktı.
universal mail adresine yazdım ve ürünün "lot number" 'ını girdim ve ürün orijinal cevabı geldi :)

Satıcının ismini özel mesajdan yazarsan sevinirim, orjinal ürün sattığına emin olduğum satıcı gerekiyor, birçoğu nedense güvenilir gelmiyor.

nitrotech 4lbs sipariş edip yanında başka bişey alan oldu mu? bidahaki ay alacağım inşallah da kutuyu da fazla büyütmek istemiyorum

merhablar bugün bana mail geldi 8inde sipariş vermiştim de anlamadım ne demek bu

Hello Aykut!
It has been seven days since your order was shipped and it should be delivered any time now. We made sure to ship your order as QUICKLY as possible! I hope our service will beat your expectations.
I noticed you ordered a creatine product. Good idea! Creatine is pretty much guaranteed to give you amazing muscle and strength building results. Just be sure to follow the label directions and don't miss a dose. Optimum Micronized Creatine Powder, 300 Grams is awesome.
Have you read this article about creatine that will help you?
How Supplementing With Creatine Can Boost Your Bench! It was written by Marie Spano.
Don't forget that taking an NO2 (Nitric Oxide) product with creatine can give you even better results.
Sincerely,
Jeff Newman
Customer Service Manager
Bodybuilding.com

önemli birşey değil. otomatik bir mesaj ve herkese gönderiliyor. ürünler gönderileli bir hafta oldu ve şu ürünü almışsın. ürün hakkında bilgi istiyorsan bu makaleyi okuyabilirsin gibisinden bir mail.

merhablar bugün bana mail geldi 8inde sipariş vermiştim de anlamadım ne demek bu

Hello Aykut!
It has been seven days since your order was shipped and it should be delivered any time now. We made sure to ship your order as QUICKLY as possible! I hope our service will beat your expectations.
I noticed you ordered a creatine product. Good idea! Creatine is pretty much guaranteed to give you amazing muscle and strength building results. Just be sure to follow the label directions and don't miss a dose. Optimum Micronized Creatine Powder, 300 Grams is awesome.
Have you read this article about creatine that will help you?
How Supplementing With Creatine Can Boost Your Bench! It was written by Marie Spano.
Don't forget that taking an NO2 (Nitric Oxide) product with creatine can give you even better results.
Sincerely,
Jeff Newman
Customer Service Manager
Bodybuilding.com

bence de takılmaz
bu arada bb.com bana geçenlerde mesaj atttı kargo fiyatı %25 ucuzladı diğe gerçekten öylemi ben son baktığımda hala uçuyordu
artık iherb den alıyorum haziran sonuna kadar %50 kargo indirimi twinlab severler kaçırmasın

Arkadaşlar selam.Bizde arkadaşla bb'den biri 2,5 diğeri 5 kiloluk optimum nutrion serious mass ve bir tanede mass amino 2000 alıcaz.Sizce geçme şansı nekadardır? Umarım "oha çüşşş bu ne lan" gibi yorumlar gelmezse üzülmeyiz =D İlk defa sipariş vereceğiz bu arada.

Arkadaşlar selam.Bizde arkadaşla bb'den biri 2,5 diğeri 5 kiloluk optimum nutrion serious mass ve bir tanede mass amino 2000 alıcaz.Sizce geçme şansı nekadardır? Umarım "oha çüşşş bu ne lan" gibi yorumlar gelmezse üzülmeyiz =D İlk defa sipariş vereceğiz bu arada.

Burada ki hiç kimse siparişinizin geçip geçemeyeceği hakkında kesin bilgi veremez.Bu aralar bu tip sorular çok arttı lafım sadece size değil geçmiş sayfaları okusaydınız siparişlerin geçip geçmemesi gümrükçü insiyatifine bağlı olduğunu bilirdiniz.
1 lb lik ürünlerinde takıldığı oluyor 20 lb lik ürünlerinde geçtiği oluyor fakat 10 lb ortalamalarında 100 siparişten 90-95 i geçiyor gümrükten.

iherb'den alabileceğiniz kaliteli ürünler de mevcut. NOW Foods ve TwinLab ürünleri gayet güzeldir. Jarrow Formulas'ın L-Glutamine 1000 ürününü almıştım ondan da memnunum, çokta ucuzdu.

Bodybuilding.com'dan biraz önce verdiğim sipariş hemen kargolanmış, sanırım saatini denk getirdik. Genelde 1 gün sonra aktif olan kargo takipte hemen görüntülenebildi. FedEx seçtiğiniz sürece Bodybuilding.com'dan sorun yaşayacağınızı sanmam. PayPal veya kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra live chat'ten siparişinizi onaylatmanız yeterli olacaktır.

Subtotal: $71.98 Shipping: $35.26 TOTAL: $107.24

Gaspari Nutrition SuperPump250, 800 Grams Fruit Punch Blast
You Purchased 1 at $31.99
1 Shipped

Combo

MuscleTech Aplodan 111 Caplets - Buy 1 Get 1 FREE! Total Combos Purchased: 1 at $40.00

MuscleTech Aplodan'da kampanyaları mevcut, 1 alana 1 bedava.

Siparişim 5 gün içerisinde elime ulaştı. Kutu kontrol edilmiş şekilde.

@ammocihe

Hocam çok haklısın aslında.Şimdi sana mazaret uydurmaya çalışmayacağım.Sadece fikir almak istemiştim aslında.Hernekadar sorduğum soru buna ilişmesede :) Şimdi ürünleri alıpta kalırsa ne gibi şeyler bizi bekler onuda bilmediğim için dedim belki birileri açıklama yaparda ona göre yöneliriz.Veya seninde yazdığın gibi 10lbs'lik almanız daha iyi olur gibi yorum beklentisi içerisindeydim.Aslında 7,5 kg bana biraz cılkını çıkartmışız gibi geliyor lakin ürünlere cidden ihtiyacımız var.Bakalım, deneyeceğiz şansımızı :)

Arkadaşlar şuanda ürünler elime sorunsuz şekilde ulaştı.

iherb.png

5392c.jpg

resim383g.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı