Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iherb'den alabileceğiniz kaliteli ürünler de mevcut. NOW Foods ve TwinLab ürünleri gayet güzeldir. Jarrow Formulas'ın L-Glutamine 1000 ürününü almıştım ondan da memnunum, çokta ucuzdu.

Bodybuilding.com'dan biraz önce verdiğim sipariş hemen kargolanmış, sanırım saatini denk getirdik. Genelde 1 gün sonra aktif olan kargo takipte hemen görüntülenebildi. FedEx seçtiğiniz sürece Bodybuilding.com'dan sorun yaşayacağınızı sanmam. PayPal veya kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra live chat'ten siparişinizi onaylatmanız yeterli olacaktır.

Subtotal: $71.98 Shipping: $35.26 TOTAL: $107.24

Gaspari Nutrition SuperPump250, 800 Grams Fruit Punch Blast
You Purchased 1 at $31.99
1 Shipped

Combo

MuscleTech Aplodan 111 Caplets - Buy 1 Get 1 FREE! Total Combos Purchased: 1 at $40.00

MuscleTech Aplodan'da kampanyaları mevcut, 1 alana 1 bedava.

Superpump icin sanki kampanya gormustum sizeon ile ama sepete atamadım SSUO. Senin dikkatini cektimi hiç?

Aplodan ne için tercih sebebin oldu ?

Bir de keşke 75 usd ye tamamlasaydın hediyesi vardı :)

Son düzenleme:
ya beyler animal pump almayı düşünen varsa uğraşmasın bana pm atsın görüşelim :D bu arada bu 1 alana 1 bedava şeklinde sipariş veren oldu mu sorun oluyor mu

Superpump icin sanki kampanya gormustum sizeon ile ama sepete atamadım SSUO. Senin dikkatini cektimi hiç?

Aplodan ne için tercih sebebin oldu ?

Bir de keşke 75 usd ye tamamlasaydın hediyesi vardı :)

75 usd'yi tutturduğunuzda kargo fiyatı artıyor, hediyeleri pek ilgimi çekmiyor. Kolinin içide dolsun istemedim açıkçası. Hediye için ekstra birkaç ürün almayı denedim ama astarı yüzünden pahalıya gelecekti. SizeOn ile kampanyası var,evet. 280gr SP250 hediye veriyorlar SizeOn satın aldığınız zaman. Aplodan'ın ilk kutusunu bitirmek üzereyim ama yanında gönderdikleri kitapçığı okuduğumda yararı olur diye düşündüm, ilk kutu ile pek beklenti içine girmemek lazım. 4-5 ay devam edeceğim. Ayrıca vücudunu çok beğendiğim biride Aplodan kullandığını belirtmişti. Aktivatör görevi görüyor merak ediyorsan. Daha fazla açıklama ürünün açıklamalarında vardır. Ürünün aldığı puanlar düşük ama insanların Aplodan içtiklerinde kas hatlarının aşırı belirginleşmelerini beklediğinden kaynaklanıyordur. Birde 1 alana 1 bedava kampanyası ile çok ucuza geliyor. Kutusu ortalama 35 tl'ye geliyor.

Birde hediyesini sepete atamıyorsunuz, orada bilgilendirme yapayım bilginiz olsun. Siz hediyeli ürünü satın alın, ödemeyi yaptığınız zaman kutunuza koyarlar hediyesini. Ayrıca belirtmiyorlar yani, ilk siparişimde bende bin dereden su getirmiştim sepete atmak için hediyesini :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:07 ----------

ya beyler animal pump almayı düşünen varsa uğraşmasın bana pm atsın görüşelim :D bu arada bu 1 alana 1 bedava şeklinde sipariş veren oldu mu sorun oluyor mu

Sorun olmuyor, aldığınız zaman görebiliyorsunuz Order History kısmında. 2 adet yolladıklarını.

Gümrük için soruyorsan, sorun olabilir. 1 hafta sonra göreceğiz :) Ama daha önce Nitro-Tech 2 al 1 öde ile 3xNitroTech satın alıpta 12 lb lik kolileri hemde 3 ürün aynı olmasına rağmen geçirebilenlere şahit olduk.

Son düzenleme:
En az 500-1000 işleme gerek yok ürünlerin ojinliğini anlaşılması için satıcı fatura belge cargo bilgileri göstere biliyorsa ürün zaten orjinaldir.
satıcı çok işlem görmesi onun daha yüksek fahiş fiyatlara satmasına sebebiyet vermektedir dersen 35$ pump ürüne 200 tl veririm oda kişinin bileceği iştir..

Gg.com'da 41 işlem yapmıs olan satıcıdan animal cuts satın aldım. Fiyatı 92 lira. BB.com'dan alsaydım $57 idi, yani neredeyse aynı para. Güvenilirlik acısından Amerika'da depodan çıkış ve kargo takip numaralarını gösterdi. Ayrıca universal ürünlerinde seri numarasıyla ürünün orijinalliğini netten sorgulamak mümkünmüş bu dogru mu?

Bikaç gün sonra da iherb'den twinlab amino alacagım bakalım :)

Öncelikle en içten selamlarımı sunar bodyforumtr üyelerine güzel bir pazar günü dilerim. Site içinde aradım ancak kendinizi tanıtın bölümünü bulamadım. Böyle bir bölüm varsa en kısa zamanda cevabımı yazacağım. Siteye yeni üye oldum ve vücut geliştirme sporuyla tanışalı yaklaşık 7 ay oldu.
Ben de bu sporun takviye gıda vs. gibi şeyler kullanılmadan yapılamayacağını anlamış biri olarak tam 1 hafta önce bb.com'dan muscletech nop47 sipariş ettim. Sipariş bilgilerimde ürünün International Postal Service ile gönderildiğinden başka birşey yazmıyor. Daha önce iherb.com dan iki sipariş talebinde bulundum DHL ile 1 haftada sorunsuz aldım. Üstelik siparişimin adım adım nerede olduğu bilgisine de rahatlıkla ulaştım. Şimdi forum üyesi arkadaşlara sorum bb.com dan sipariş verirken kargo firmasını nasıl seçeceğiz ve 1 hafta önce sipariş ettiğim ürün elime ulaşır mı? Yoksa 90 Liranın üstüne 1 bardak soğuk su mu içeyim?

bb.comdan o kargo seçeneğiyle bazı kişiler 1 ayda bazı kişiler 43 günde bazısı da daha kısa sürede aldı kaybeden bi kişi oldu sanırsam son zamanlarda

Öncelikle en içten selamlarımı sunar bodyforumtr üyelerine güzel bir pazar günü dilerim. Site içinde aradım ancak kendinizi tanıtın bölümünü bulamadım. Böyle bir bölüm varsa en kısa zamanda cevabımı yazacağım. Siteye yeni üye oldum ve vücut geliştirme sporuyla tanışalı yaklaşık 7 ay oldu.
Ben de bu sporun takviye gıda vs. gibi şeyler kullanılmadan yapılamayacağını anlamış biri olarak tam 1 hafta önce bb.com'dan muscletech nop47 sipariş ettim. Sipariş bilgilerimde ürünün International Postal Service ile gönderildiğinden başka birşey yazmıyor. Daha önce iherb.com dan iki sipariş talebinde bulundum DHL ile 1 haftada sorunsuz aldım. Üstelik siparişimin adım adım nerede olduğu bilgisine de rahatlıkla ulaştım. Şimdi forum üyesi arkadaşlara sorum bb.com dan sipariş verirken kargo firmasını nasıl seçeceğiz ve 1 hafta önce sipariş ettiğim ürün elime ulaşır mı? Yoksa 90 Liranın üstüne 1 bardak soğuk su mu içeyim?
min 2-3 hafta hocam stress yapma ptt ile gelicek kargon(2-3 kere aynı şekil airmail ile aldım,son sefer fedexle bi haftada geldi hiç sorun olmadı.)
bench_O

bütün üğyelere selamlar...

bb.com'dan amino 216 siparişi ettim dhl ile birlikte 50$ tuttu. ödemeyi direk visa kartımın bilgilerini girerek yaptım. kartla yapılan alışverişte bir sıkıntı çıkıyormu? birde ankarada olmamın bir eksisi varmıdır? bu arada ankaradan sipariş eden ve başarılı olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim, şimdiden tşkkürler..

arkadaşlar istanbul gümrüğünden geçen ürünler ankara veya izmir gümrüğünde takılabilir mi? yoksa istanbuldan geçen ürünler için sorun yok mudur?

salak bb.com faturayı armut gibi kutuya yapıştırıyor... 30 kere mail attım fautrayı düşük gösterin diye kabul etmiyor öküzler... 100 euro yu geçtiği an kitliyolar gümrükte. 250 liralık malın 400 liralık gümrük masrafı çıkıyor.

Sevgili dominic,
Tabi ki 500-1000 satış çok büyük gösterge değil ama güven yaratma sebebi. Zaten öyle olmasa GG ve eBay gibi siteler böyle uygulama yapmaz. Tabi diğer yandan bu işe yeni başlayan dürüst satıcılar da eminim vardır. Onların da amacı satış yaparak bu puanı ve olumlu bildirimleri arttırmak.

Fatura vs örneğine gelecek olursak. Bunu özellikle abercrombie gibi markaları getirenler iddia ediyor satış sayfasında. Ama ne malum sana göndereceği ürünün o ürün olduğu? Bu, supplement'ta da geçerli. Adam bir parti orjinal getirir. Gerisini sağdan soldan tedarik eder. Belgelerle oynamak scan etmek zor değil.

Ama herşeye rağmen bu kadar da paronayak yaklaşmamak lazım. Toplu mal çekildiği için bu fiyatlarda satmaları gayet doğal. Fazla eleyip sık dokursak makul fiyatlı ürünlerden de mahrum kalırız kanımca. Bu sebeple ben GG'deki satıcıları destekliyorum.

Son olarak, avatar fotoğrafı sanıyorum senin. Tebrikler! Güzel emek verilmiş bir vücut.

Selamlar.

bütün üyelere selamlar...

bb.com'dan amino 216 siparişi ettim dhl ile birlikte 50$ tuttu. ödemeyi direk visa kartımın bilgilerini girerek yaptım. kartla yapılan alışverişte bir sıkıntı çıkıyormu? birde ankarada olmamın bir eksisi varmıdır? bu arada ankaradan sipariş eden ve başarılı olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim, şimdiden tşkkürler..
user_offline.gif

salak bb.com faturayı armut gibi kutuya yapıştırıyor... 30 kere mail attım fautrayı düşük gösterin diye kabul etmiyor öküzler... 100 euro yu geçtiği an kitliyolar gümrükte. 250 liralık malın 400 liralık gümrük masrafı çıkıyor.

100 değil 150 avro fakat bu bir kıstas değil. Takılırsa takılıyor işte... sizin takılmış anlaşılan para dışında hangi belgeler istendi nasıl çektiniz malları anlatırsanız herkes için bi fikir olur.

bb.com da livechat ta bnde fatura düşük gösterin gift yapın dedim fakat kesinlikle kabul etmiyorlar. Önceden kabul ediyorlardı fakat artık baya ciddiler bu konuda zorlamaya gerek yok. Bu konuda en anlayışlı netrition dır.

MRM, Creatine Monohydrate 1000, 2.2 lbs (1000 g)
Now Foods, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g)
Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Lean Muscle, Chocolate Surge, 5 lbs (2268 g)
Country Life, Iron-Tek, Essential Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g)

Items: $101.68 Discounts: ($9.83) Shipping: $19.79 Total Before Tax: $111.64
Shipping Weight: 12.37 lbs (5.61 kg)
Evet arkadaşlar bu bu şekilde iherbden siparişi verdim bugun. Bekliyorum bakalım. İnşallah takılmaz sakat bir sipariş oldu. Ama gidipte sadece 5 lbs whey pro vermek istemedim.

İrontek glutamine ve MRM Creatine sipariş vermeyi düşünüyorum. Nasıldır arkadaşlar? kullananlar varsa etkilerini yazarlar mı ? teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı